💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Günaydınnn kuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
Yaaa neydi o agrilar o zaman aksam cok umitlenmistim hem senin adina hem kendi adima.. olsun kuzucum. Bu ay olmadiysa öbür ay olacak insallah bir ay once bir ay sonra olsun da saglikla onemi yok ne zaman oldugunun

Günaydınnn kuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
günaydin cannn vakti degil belkide ben inaniyorum pozitif gorcegine buay olmazsa onumzdeki aya cok iyi hazrsin dualarimdasin

Ama regli olana kdar hep umut var

Günaydın kızlar güzel haberler almak umuduyla geldim inşallah pozitifler görürüz Merveeee57 canim benim hakkımızda hayırlısını diliyorum doğru zamanı bekliyor bebeklerimiz ama kırmızılar gelmedikçe umut var

Çok teşekkürler şimdi taşlar tam oturdu

Yaaa neydi o agrilar o zaman aksam cok umitlenmistim hem senin adina hem kendi adima.. olsun kuzucum. Bu ay olmadiysa öbür ay olacak insallah bir ay once bir ay sonra olsun da saglikla onemi yok ne zaman oldugunun
Aynen öyle kuzum zaten biliyosun ben kabullendim artık bu ay olmayacağının, çünkü hamile olanların ağrıları genelde şiddetli olmuyor dün benim hem sağ kasık ağrım hem bel ağrım çok fazla oldu. Hayırlısı böyleymiş diyelim kasımda daha disiplinli hazırlanıcam inşallahh

günaydin cannn vakti degil belkide ben inaniyorum pozitif gorcegine buay olmazsa onumzdeki aya cok iyi hazrsin dualarimdasin

Ama regli olana kdar hep umut var
Canım benim çok sağol hem bana umut veriyosunuz iyi ki varsınız hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda, hepimiz 2024 e hamile girelim inşallah

İnşallah kuzucumm olmazsa da yıkılmicam bu ay kendimi hazırladım çünkü bu ay olmayacağına hepimiz bu yılı hamile kapatıcaz inanıyorum

İnşallah kuzucumm olmazsa da yıkılmicam bu ay kendimi hazırladım çünkü bu ay olmayacağına hepimiz bu yılı hamile kapatıcaz inanıyorum

Yaa ne kadar düştü kuzucum atsana ateş tablonu
En azından psikolojin hazır umutlanıp olmaması çok daha fazla hırpalıyor insanı. İnsallah canim yeni yıla annelik topigimiz de girelim atıyorum canim bak böyle.

Eklentiler

• CB707577-6768-48EC-BBA1-5099B662741F.webp
    16 KB · Görüntüleme: 61
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum

Canım benim çok sağol hem bana umut veriyosunuz iyi ki varsınız hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda, hepimiz 2024 e hamile girelim inşallah
Sende iyiki varsin
Amin kuzum cok amin hepbirlikte girelim hamiş hamiş

En azından psikolojin hazır umutlanıp olmaması çok daha fazla hırpalıyor insanı. İnsallah canim yeni yıla annelik topigimiz de girelim atıyorum canim bak böyle.
Aynen öyle hırpalanmamak adına çok umutlanmıyorum bir an önce reglim gelsin de yeni aya bomba gibi başlayayım istiyorum Kuzum senin ateşin çok tuhaf olmuş ya her gün aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyosun demi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…