- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.381
Günaydınnn
Yaaa neydi o agrilar o zamanGünaydınnnkuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
günaydin cannn vakti degil belkide ben inaniyorum pozitif gorcegine buay olmazsa onumzdeki aya cok iyi hazrsin dualarimdasinGünaydınnnkuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
Çok teşekkürler şimdi taşlar tam oturduÇatlamadan 14 gün sonra bat olarak kabul edilebilir. Erken gebelik testlerini battan 5 gün önce yapabilirsiniz ama ben genelde adet gününün geçmesini bekleyip yapmayı tercih ediyorum. Size de çok erken yapmamanızı öneririm. Hayalet çizgiler, testin kendi çizgisi çok yanıltıyor. Gününü ekleyip değer yükselince yapmak en iyisi. Varsa da belirgin çıkar ve direkt kan verirsiniz.
Aynen öyle kuzum zaten biliyosun ben kabullendim artık bu ay olmayacağının, çünkü hamile olanların ağrıları genelde şiddetli olmuyor dün benim hem sağ kasık ağrım hem bel ağrım çok fazla oldu. Hayırlısı böyleymiş diyelim kasımda daha disiplinli hazırlanıcam inşallahhYaaa neydi o agrilar o zamanaksam cok umitlenmistim hem senin adina hem kendi adima.. olsun kuzucum. Bu ay olmadiysa öbür ay olacak insallah bir ay once bir ay sonra olsun da saglikla onemi yok ne zaman oldugunun
Canım benim çok sağol hem bana umut veriyosunuz iyi ki varsınızgünaydin cannn vakti degil belkide ben inaniyorum pozitif gorcegine buay olmazsa onumzdeki aya cok iyi hazrsin dualarimdasin️
Ama regli olana kdar hep umut var
Günaydın canım demek ki kasımda çalışmalara tüm hızıyla devamGünaydınnnkuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
İnşallah kuzucumm olmazsa da yıkılmicam bu ay kendimi hazırladım çünkü bu ay olmayacağınaGünaydın kızlar güzel haberler almak umuduyla geldim inşallah pozitifler görürüzMerveeee57 canim benim hakkımızda hayırlısını diliyorum doğru zamanı bekliyor bebeklerimiz ama kırmızılar gelmedikçe umut var
Yaa ne kadar düştü kuzucum atsana ateş tablonuBenim de ateşim tekrar düştü ağrılarım başladı umudumu kaybettim yani bu ay
Aynen öyle kuzucum umutsuzluğa yer yokkGünaydın canım demek ki kasımda çalışmalara tüm hızıyla devam
Gel gel hayırlı zaman gelene kadar devam herşeye üzülmek yok. Ama tabi ne diyoruz hayırlısı olsunİnşallah öyledir kuzucum ama hiç öyle sanmıyorumben de peşinizden geliyorum
İnşallah kuzucumm olmazsa da yıkılmicam bu ay kendimi hazırladım çünkü bu ay olmayacağınahepimiz bu yılı hamile kapatıcaz inanıyorum
En azından psikolojin hazır umutlanıp olmaması çok daha fazla hırpalıyor insanı. İnsallah canim yeni yıla annelik topigimiz de girelimYaa ne kadar düştü kuzucum atsana ateş tablonu
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzumUmrumda değil ya ben umursamıyorum yazdığına da pişman oldu.isten çıkarsa işime gelir dünyanın parasını ödemesi lazım şirketin, bişi de diyemiyor o yuzden. Ekibimi elestirmis, yönetici olarak ekibime, patron da olsa kimseye laf ettirmem bir sıkıntısini gördüğüm calisanimla kendim konuşur çözerim. Kendi müdahale edecekse beni ne diye müdür yaptı 8 yıldır aynı yerde çalışıyorum, minnak bir hissem de mevcut. Valla hiç canını sıkma kuzum patron milleti böyle malesef. Burdan çıkarsam zaten kendi işimi kurmak istiyorum bende daha maaşlı falan çalışmam gibi geliyor. Hiçbir şey senden kıymetli degil.
Sende iyiki varsinCanım benim çok sağol hem bana umut veriyosunuz iyi ki varsınızhayırlısı neyse o olsun inşallah hakkımızda, hepimiz 2024 e hamile girelim inşallah
Aynen öyle kuzucum en hayırlısı neyse o olsun hakkımızda ,Gel gel hayırlı zaman gelene kadar devam herşeye üzülmek yok. Ama tabi ne diyoruz hayırlısı olsun
Aynen öyle hırpalanmamak adına çok umutlanmıyorum bir an önce reglim gelsin de yeni aya bomba gibi başlayayım istiyorumEn azından psikolojin hazır umutlanıp olmaması çok daha fazla hırpalıyor insanı. İnsallah canim yeni yıla annelik topigimiz de girelimatıyorum canim bak böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?