- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.401
İnşallahhhSende iyiki varsin
Amin kuzum cok amin hepbirlikte girelim hamiş hamiş
Regl psikolojisini atlattıktan sonra en güzel zaman diye düşünüyorum yeni umutlar yeni heyecanlar o çaba beni mutlu ediyorAynen öyle hırpalanmamak adına çok umutlanmıyorum bir an önce reglim gelsin de yeni aya bomba gibi başlayayım istiyorumKuzum senin ateşin çok tuhaf olmuş ya her gün aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyosun demi ?
Hayat mucizelerle dolu bizde o mucizelerin icinde oluruz neden olmasin can insallhİnşallahhhkendi anne topiğimizi kuralım hatta
Aynen ole oluyr gecen ay gormedim diye cok uzuldum umudum yoktu ama yumiyi bile gordum ya o bile bana umit verdiRegl psikolojisini atlattıktan sonra en güzel zaman diye düşünüyorum yeni umutlar yeni heyecanlar o çaba beni mutlu ediyorinsallah değecek bu çabalarımıza evet canim her gün aynı saat aynı dediğin gibi ölçüyorum bas ucumda duruyor zaten ateş ölçer neden böyle oldu bilmiyorum.
Benim kafam ates işine basmadı canım valla ben de manuel girdim yumurtlamayı meselaAynen ole oluyr gecen ay gormedim diye cok uzuldum umudum yoktu ama yumiyi bile gordum ya o bile bana umit verdi
Canim benm ates olcerimde bir tuhaf bak anlayamadigim icin atesimde 2 derece yukseldidunle bugun ates ayni derece lh pikini gordu benm onaylamami bekliyr bugun catlarsa onayliycam
Ahh o kadar sevindim ki gözlerim dolu dolu güzel haber almak çok mutlu etti beni
Ağlıyorum valla şuan hiç beklemiyordum dün doluluk hissi geldi kasıklarıma reglmisim gibi yazmıştım buraya inşallah test doğrudur öğlen bir parti kargo daha gelecek onla da yapacağım. 12 ekim catlamaydi kuzum dünkü test negatiftiiste mucizeeee hamd olsun masallh ayyy hayrli olsun bu testlerde sknti olmuyr dimi kesin bu bugun kacinci gunun cok sevindim
Ağla sevinc gozyaslari ohhh sevincten aglayalim birazda vallhi bnde duygulandimAğlıyorum valla şuan hiç beklemiyordum dün doluluk hissi geldi kasıklarıma reglmisim gibi yazmıştım buraya inşallah test doğrudur öğlen bir parti kargo daha gelecek onla da yapacağım. 12 ekim catlamaydi kuzum dünkü test negatifti
Evet ben goruyrum cidden ince cizgi varKızlar ama çizgi var di mi yani gorunuyor yani gün ışığında da çektim
Benmde basmadi cnm atesin bence mantigi yumurtlama gormuyr bunu cok iyi bilen anlar atesinden ates bence yumurtladana sonra onmli dusus olcakmis yokda cikacakmi yada imlantasyon dususu vb gibi bunlari gorrmek nasip olur belki diyeBenim kafam ates işine basmadı canım valla ben de manuel girdim yumurtlamayı mesela
Ahh o kadar sevindim ki gözlerim dolu dolu güzel haber almak çok mutlu etti benitebrik ederim gayette pembis bir çizgi sağlıkla artsın inşallah
Kuzummm adetinin kaçıncı günü yumurtlama gördünHerkese o kadar teşekkür ediyorum ki inşallah her şey yolundadır bilmiyorum şuan kanı hemen vermeyeceğim de. Allah'ım burdaki herkesin iyi haberini almamı nasip etsin inşallah
Canım 13. Gün pikti 14. Gün çatladı 29 Eylül'de son adetim, 11 Ekim'de pik gördüm 12 Ekim'de çatladı. Bu arada benim eşim çatlama günü şehir dışına çıktı sadece pik gününu değerlendirdikKuzummm adetinin kaçıncı günü yumurtlama gördün
Çok sevindim senin adına inşallah daha da koyulaşacakCanım 13. Gün pikti 14. Gün çatladı 29 Eylül'de son adetim, 11 Ekim'de pik gördüm 12 Ekim'de çatladı. Bu arada benim eşim çatlama günü şehir dışına çıktı sadece pik gününu değerlendirdik
Cok sevindim canımHerkese o kadar teşekkür ediyorum ki inşallah her şey yolundadır bilmiyorum şuan kanı hemen vermeyeceğim de. Allah'ım burdaki herkesin iyi haberini almamı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?