💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Regl psikolojisini atlattıktan sonra en güzel zaman diye düşünüyorum yeni umutlar yeni heyecanlar o çaba beni mutlu ediyor insallah değecek bu çabalarımıza evet canim her gün aynı saat aynı dediğin gibi ölçüyorum bas ucumda duruyor zaten ateş ölçer neden böyle oldu bilmiyorum.

Aynen ole oluyr gecen ay gormedim diye cok uzuldum umudum yoktu ama yumiyi bile gordum ya o bile bana umit verdi
Canim benm ates olcerimde bir tuhaf bak anlayamadigim icin atesimde 2 derece yukseldidunle bugun ates ayni derece lh pikini gordu benm onaylamami bekliyr bugun catlarsa onayliycam

Eklentiler

• Screenshot_20231024_091718_Femometer.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 145
Benim kafam ates işine basmadı canım valla ben de manuel girdim yumurtlamayı mesela
Kızlar elim ayağım titriyor Simurgh83 Merveeee57 B bernaad begmsss benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Ahh o kadar sevindim ki gözlerim dolu dolu güzel haber almak çok mutlu etti beni tebrik ederim gayette pembis bir çizgi sağlıkla artsın inşallah

iste mucizeeee hamd olsun masallh ayyy hayrli olsun bu testlerde sknti olmuyr dimi kesin bu bugun kacinci gunun cok sevindim
Ağlıyorum valla şuan hiç beklemiyordum dün doluluk hissi geldi kasıklarıma reglmisim gibi yazmıştım buraya inşallah test doğrudur öğlen bir parti kargo daha gelecek onla da yapacağım. 12 ekim catlamaydi kuzum dünkü test negatifti

Ağla sevinc gozyaslari ohhh sevincten aglayalim birazda vallhi bnde duygulandim yap cannn sefan olsun masallh regline 3gun kala ogrendin baktim listeden cok iyi artarak cogalsin kipkirmizi gorelim saka gibi dun negatif bugun pozitif
O doluluk hissi suan bendede var yumurtladigimda hissedttim suan rahmim kalinlasti egerki bir tane bile giderse 1hafta icinde oraya yerlesir darisi bizim basimiza hayrli haberlerimiz cok olsun mucize iste bu super

Benmde basmadi cnm atesin bence mantigi yumurtlama gormuyr bunu cok iyi bilen anlar atesinden ates bence yumurtladana sonra onmli dusus olcakmis yokda cikacakmi yada imlantasyon dususu vb gibi bunlari gorrmek nasip olur belki diye denemek istedim bende yoksam birsey anlamadim

Kızlar bu test prodoctor o kadar göz yaşı döktüm ama bu test geçen ay hep negatifti inşallah pozitiftir gerçekten yarın sabahtan bir test daha yapacağım freely nin inanamıyorum hala çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…