💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kesinlikle o uğraş çaba bana iyi geliyor bir de vücudumuzu daha iyi tanıdığımızı düşünüyorum böylece valla böyle bi ateş tablosu hiç görmedim daha önce kuzucum bi şey diyemicem

Benim için hala bir umut var diyebilir miyiz o zaman

Herkese o kadar teşekkür ediyorum ki inşallah her şey yolundadır bilmiyorum şuan kanı hemen vermeyeceğim de. Allah'ım burdaki herkesin iyi haberini almamı nasip etsin inşallah
Amin kuzum amin sen dee umut ol bize diğer testlerin gelsin hemen yap at bze de

Benim için hala bir umut var diyebilir miyiz o zaman
Var tabi kuzum inşallah seninkini de göreceğiz . Bende sıfır belirti S simurgggg bildi ama dün tek belirtimden. Kendisine helal olsun diyorum. Göğüslerim hassas değil şiş yazdiydim bebişim süt ineği gibiyim diye. Bir de kasıkta doluluk hissi. Akıntı vs hiçbir şey yok bende belirti kovalamaya gerek yokmuş aslında

Ah kuzum ben de akıntım yok diye hiç şans vermiyodum ama sen bana umut oldun inşallah sağlıklı bi gebeliktir yavrunu alırsın kucağına kuzucum bu ay ne yaptın peki diğer aylardan farklı olacak geçen ay pregnacare kullanmıştınız demi siz bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…