- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.421
Laboquick varsa onunladq yapabilirsinKızlar bu test prodoctor o kadar göz yaşı döktüm ama bu test geçen ay hep negatifti inşallah pozitiftir gerçekten yarın sabahtan bir test daha yapacağım freely nin inanamıyorum hala çünkü
Yaaaa benimdee öyle çikti yutkunamdimKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 @bernaad @begmsss @benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Kesinlikle o uğraş çaba bana iyi geliyor bir de vücudumuzu daha iyi tanıdığımızı düşünüyorum böyleceRegl psikolojisini atlattıktan sonra en güzel zaman diye düşünüyorum yeni umutlar yeni heyecanlar o çaba beni mutlu ediyorinsallah değecek bu çabalarımıza evet canim her gün aynı saat aynı dediğin gibi ölçüyorum bas ucumda duruyor zaten ateş ölçer neden böyle oldu bilmiyorum.
Freely gelecek dağıtımda kargo ama öglen çıkip belki eczaneden başka bir marka daha alırım canımLaboquick varsa onunladq yapabilirsin
Bal damlıyor ağzından inşallahhhHayat mucizelerle dolu bizde o mucizelerin icinde oluruz neden olmasin can insallh
Salak gibi elim titriyordu başkasını etiketlemisim kız benim test pozitif çıktı fake atmadiysa
Yaa sen ne diyosunnnnKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 @bernaad @begmsss @benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Benim için hala bir umut var diyebilir miyiz o zamanAğlıyorum valla şuan hiç beklemiyordum dün doluluk hissi geldi kasıklarıma reglmisim gibi yazmıştım buraya inşallah test doğrudur öğlen bir parti kargo daha gelecek onla da yapacağım. 12 ekim catlamaydi kuzum dünkü test negatifti
Var canım hayırlı olsun çok sevindim ben bu test markasından 12 adet aldım ve bir karartı bile görmedim bence güvenilir testKızlar ama çizgi var di mi yani gorunuyor yani gün ışığında da çektim
Ya biz ne çzgiler gördük bunu 10 metre uzaaktan bile görüyoruz hala çizgi var dimi diyosumKızlar ama çizgi var di mi yani gorunuyor yani gün ışığında da çektim
Amin kuzum amin sen dee umut ol bize diğer testlerin gelsin hemen yap at bze deHerkese o kadar teşekkür ediyorum ki inşallah her şey yolundadır bilmiyorum şuan kanı hemen vermeyeceğim de. Allah'ım burdaki herkesin iyi haberini almamı nasip etsin inşallah
Hcg testi yapsana kuzum ovülasyon testiyle yanılabilirsinKizlar test yaptim sizce, gecikmenin 4.günü
Var tabi kuzum inşallah seninkini de göreceğizBenim için hala bir umut var diyebilir miyiz o zaman
Ovu testi bende de hep çizgi çıkarıyor lh im normalde de çok düşük değil sanırım ben geçen ay bir iki kere yaptım hep çizgi gördüm güvenmiyorum o teste hiç o yüzdenHcg testi yapsana kuzum ovülasyon testiyle yanılabilirsin
Ov değil bu gebelik testşHcg testi yapsana kuzum ovülasyon testiyle yanılabilirsin
Sağol kuzum rabbim kalbi anne gibi çarpan herkese nasip etsinVar canım hayırlı olsun çok sevindim ben bu test markasından 12 adet aldım ve bir karartı bile görmedim bence güvenilir test
Ohaaa ov testiymiş şoktayımnm kan verdm neysekiHcg testi yapsana kuzum ovülasyon testiyle yanılabilirsin
Canım lh yaziyor testinin solunda hcg yazar gebelik testindeOv değil bu gebelik testş
Ah kuzum ben de akıntım yok diye hiç şans vermiyodum ama sen bana umut oldun inşallah sağlıklı bi gebeliktir yavrunu alırsın kucağınaVar tabi kuzum inşallah seninkini de göreceğiz. Bende sıfır belirti S simurgggg bildi ama dün tek belirtimden. Kendisine helal olsun diyorum. Göğüslerim hassas değil şiş yazdiydim bebişim süt ineği gibiyim diye. Bir de kasıkta doluluk hissi. Akıntı vs hiçbir şey yok bende belirti kovalamaya gerek yokmuş aslında
Testin markası ne canımKizlar test yaptim sizce, gecikmenin 4.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?