💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ben hamile olduğumu öğrendigimde lh testide pik gibi cikmisti
İnnovitanın testinde benim de pik çıkmıştı adetten bir gün önce ertesi gün adet gördüm yaşadığım hayal kırıklığını unutamam bakın fotosunu çekmiştim o zaman 2 tane yaptım üst üste

Eklentiler

• IMG_3786.webp
    27 KB · Görüntüleme: 99
Bebişim anlatıyorum hemen,
Reglden sonra zaten tahmini yumurtlamami bildigimden sadece 5 tane falan ovu yaptım zaten birlikte takip ettik. Pragnacare kullandık eşimle geçen ay bu ay artık ben tek kullanıyorum pragnacare in folik asidin. Bu ay eşim sehir dışına çıkacaktı. Keyfine bir degerlendirme oldu pikten 3 gün önce. sonra pik günü bir değerlendirme daha oldu ertesi gun eşim gitti çatlama gününü değerlendiremedim biliyorsun. Sonrasında sifir belirti zaten bir hafta yoktu eşim geldiğinde artık değerlendirmenin de bir anlamı yoktu.

Ayyyy biliyordum biliyordummm yeminle dünkü testinde görür gibi oldum ama seni heveslendirmek istemediğim için birşey dememiştim
Bebiş varr biş varr çok şükürrr başka marka test de dene bebeğim
Valla mi kız ben isiklar tuttum göremedim de valla helal olsun dünkü testte gorduysen o da days comporttu bebişim. Allah'ım herkese nasip etsin inşallah ben çok değişik durumdayım. Oturdum koltuğa çalışmam lazım çalışamiyorum testi de koydum yanıma birlikte oturuyoruz öyle

Kuzum laboquick daha iyi gibi geldi bana da innovitada anlamazdım pik olup çatladığı günü bu ay laboquick kullanıyorum sence 22si pik mi innovitadan alışınca çok koyu testlere bunda biraz şaşırdım
Canım ben iki ay innovita ile takip ettim bazıları memnun değil ama ben aşırı memnun kaldım pikleri çok güzel gösterdi geçen ay da bu ay da

Vallahi öyle ama sen çok çok çok istiyordun ya yanılırsam diye umutlandırmayım dedim
Nasıl sevindim anlatamam yaaa ne gizel bir anne olacaksın kurban olurum
Aminn bebeğimm hayırlısıyla inşallahh
Yaa ahaha ayırma tabi hakkındır inşallah sağlıklı bir şekilde koyulaşarak devam etsin kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…