- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.441
Ben hamile olduğumu öğrendigimde lh testide pik gibi cikmistiOvu testi bende de hep çizgi çıkarıyor lh im normalde de çok düşük değil sanırım ben geçen ay bir iki kere yaptım hep çizgi gördüm güvenmiyorum o teste hiç o yüzden
Amin canım aminSağol kuzum rabbim kalbi anne gibi çarpan herkese nasip etsin
Laboquick markasi ama lh ta da çikmamasi gerekmez miydiTestin markası ne canım
Aynen benim adetten bir gün önce o kadar koyu çıktı ki ertesi gün adet gördüm o yüzden güvenmiyorumOvu testi bende de hep çizgi çıkarıyor lh im normalde de çok düşük değil sanırım ben geçen ay bir iki kere yaptım hep çizgi gördüm güvenmiyorum o teste hiç o yüzden
Kuzum ovülasyon testleri yanıltıyor ama kan vermen iyi olmuş net bir şekilde öğrenirsinLaboquick markasi ama lh ta da çikmamasi gerekmez miydi
Lh testi canim yptiginOv değil bu gebelik testş
Ayyyy biliyordum biliyordummm yeminle dünkü testinde görür gibi oldum ama seni heveslendirmek istemediğim için birşey dememiştimKızlar elim ayağım titriyor @simurgggg @Merveeee57 B bernaad @begmsss @benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
İnnovitanın testinde benim de pik çıkmıştı adetten bir gün önce ertesi gün adet gördüm yaşadığım hayal kırıklığını unutamamBen hamile olduğumu öğrendigimde lh testide pik gibi cikmisti
Bebişim anlatıyorum hemen,Ah kuzum ben de akıntım yok diye hiç şans vermiyodum ama sen bana umut oldun inşallah sağlıklı bi gebeliktir yavrunu alırsın kucağınakuzucum bu ay ne yaptın peki diğer aylardan farklı olacak geçen ay pregnacare kullanmıştınız demi siz bi de
Ben laboquick kullanmistimİnnovitanın testinde benim de pik çıkmıştı adetten bir gün önce ertesi gün adet gördüm yaşadığım hayal kırıklığını unutamambakın fotosunu çekmiştim o zaman 2 tane yaptım üst üste
Valla mi kız ben isiklar tuttum göremedim de valla helal olsun dünkü testte gorduysen o da days comporttu bebişim. Allah'ım herkese nasip etsin inşallahAyyyy biliyordum biliyordummm yeminle dünkü testinde görür gibi oldum ama seni heveslendirmek istemediğim için birşey dememiştim
Bebiş varr biş varr çok şükürrrbaşka marka test de dene bebeğim
Kuzum laboquick daha iyi gibi geldi bana da innovitada anlamazdım pik olup çatladığı günü bu ay laboquick kullanıyorum sence 22si pik mi innovitadan alışınca çok koyu testlere bunda biraz şaşırdımBen laboquick kullanmistim
22 pik 23 catlama gibiKuzum laboquick daha iyi gibi geldi bana da innovitada anlamazdım pik olup çatladığı günü bu ay laboquick kullanıyorum sence 22si pik mi innovitadan alışınca çok koyu testlere bunda biraz şaşırdım
Canım ben iki ay innovita ile takip ettim bazıları memnun değil ama ben aşırı memnun kaldım pikleri çok güzel gösterdi geçen ay da bu ay daKuzum laboquick daha iyi gibi geldi bana da innovitada anlamazdım pik olup çatladığı günü bu ay laboquick kullanıyorum sence 22si pik mi innovitadan alışınca çok koyu testlere bunda biraz şaşırdım
Malesef kuzum bu şekilde çok yanılanlar varLaboquick markasi ama lh ta da çikmamasi gerekmez miydi
Vallahi öyle ama sen çok çok çok istiyordun ya yanılırsam diye umutlandırmayım dedimValla mi kız ben isiklar tuttum göremedim de valla helal olsun dünkü testte gorduysen o da days comporttu bebişim. Allah'ım herkese nasip etsin inşallahben çok değişik durumdayım. Oturdum koltuğa çalışmam lazım çalışamiyorum testi de koydum yanıma birlikte oturuyoruz öyle
Evet kuzum innovita pikleri çok iyi gösteriyor ben çatlayıp çatlamadığını anlamıyordum o testteCanım ben iki ay innovita ile takip ettim bazıları memnun değil ama ben aşırı memnun kaldım pikleri çok güzel gösterdi geçen ay da bu ay da
İşte tam anlamıyla tatmin olmadım pik olmadan çatladı mı acaba diye düşünüyorum22 pik 23 catlama gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?