💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum yaa canım benim. Artık istemiştim bebisi Allah kalbimi biliyor ya geç kaldım diye korkmuştum kendimi de suçluyordum bayağı. İnanır misin testi aldım elime bu sabah öptüm saçma ama dedim beni sevindir çok ihtiyacım var dedim öyle yaptım testi kalbim pir pır şuan. Eşime de söylemedim kan testi yapıp öyle söylemek istiyorum supriz yapayım diyorum. Cuma falan veririm kanı o yüzden. Allah'ım herkese nasip etsin kimseyi,kimseye özendirmesin

Tamamdır kuzucum çok teşekkür ederim inşallah pregnacare bana da şans getirir bi de kuzum hiç gebelik olmamıştı demi sende bi sorunun da yoktu

Tamamdır kuzucum çok teşekkür ederim inşallah pregnacare bana da şans getirir bi de kuzum hiç gebelik olmamıştı demi sende bi sorunun da yoktu
Kuzum ben senelik kontrollerimi yaptırırım smear falan. Alıştım kadın doğuma çok eskiden gerilirdim şimdi diş kontrolüm gibi geliyordu artık. Neyse hiçbir sorunum yoktu Eylul başında sol over da kist gördü doktor zararsız ama 35 olacağım ilk defa başıma geliyor. Gebeliğe engel değil dedi doktor tamam dedim onun dışında hormonlarım ve amh im yaşıma göre iyiydi aslında. Doktor beni korkuttu elini çabuk tut falan dedi ama ben çok etkilenmedim. 1.50 amh çıkmış 35 ime gelmişim çok kötü değil bence. Boşuna telaş ettirdi beni

Çok teşekkür ederim harikasınız

Rabbim gönlüne göre verdi bak teyzeleri yemiş onuu
Ayy ne güzel olur bencede sürpriz yap kuzucmm o da nasıl sevibecektir kim bilir, amiin amin bebeğimm Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Sıra Merveeee57 ve S simurgggg ve bliiss de
Heee valla dünkü testim çizgi var gibi harbiden tertemiz negatif ettim çöpe attım ben onu
Bu gözlerden birşey kaçmazz
DÜn yorumsuz bırakmıştım testini

Sağol balkuşum benim Kız daha eşime söylemedim biraz daha koyulassin oyle vereyim diyorum 5 test aldım kargoda onları da bir kullanmayayim mi
Ben de ilk gebeliğimi bu testle aynen böyle bir çizgiyle öğrenmiştim kuzummi sonra koşaraak kan vermiştim
Sendede görüncee heyecanlandımm ama testlede takip edebilirsin bebeğim emin ol kasette daha belirgin çıkacak

Çok kötü değil yanlış bir cümle gayet de iyi bu doktorlar nasıl birbirinden bu kadar farklı şey söyleyebiliyolar anlamıyorum git şimdi bu testi gözüne sok o doktorun

Ayyyyy cok heyecanlandim yakuzum tebrikler hem de hic gölge falan degil bildigin pembis pembis acaip mutlu oldum. Dun yoktu dimi? Bugun cikti ilk defa
Dün berna görmüş ama ben göremedim testi çöpe attım paylaştım da burda dünkü testi. Tertemiz negatif dedik yolumuza devam ettik. Akşam üzeri kasiklarim dolu gibiydi yazdım hatta sende dedin ki kimi duysam öyle hamile çıkıyor dedin. Helal olsun valla. Bugün testi bildiğin sevdim öncesinde yaptım bu çıktı hemen çıktı bir de valla bende bir ağladım önce. Degisikmis rabbim herkese nasip etsin ellerim titremis senin yerine başkasını etiketlemisim düşün

En gec kasimda olacak insallah bebisim inaniyorum ben. Bos umit vermek icin çabalamak da istemiyorum ama yine de sunu demeden gecemeyecegim. Bugun yine bile erken olabilir.bir de yarini ve sonraki gunu mu beklesek? Olur ya kimbilir

Sen var ya test uzmanı olmuşsun efsanesin efsaneeee kuzum ben diyorum bu ay bitmeden en az 1 gebelik haberi daha alıcaz dün en az 2 kişi bu ay gebe olacak dedim kaldı 1 hadi bakalım

S simurgggg kuzucum ama sen pozitifi göreceksin hissediyorum ben bugün test yapmayacak mıydın sen yapsanaaa
Kuzum benim igneden dolayi bu ay biraz karisik ya. Testleri atip da simdi yine gundem olmak istemiyorum grupta kac kere çünkü ayni sey yasandi. Tebrikleri kabul ettim arkasi gelmedi cumaya kadar bir emin olayim da negatiften de pozitiften de her ne ise.. cuma hepsini atcam size insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…