- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.461
Kuzum yaa canım benim. Artık istemiştim bebisi Allah kalbimi biliyor ya geç kaldım diye korkmuştum kendimi de suçluyordum bayağı. İnanır misin testi aldım elime bu sabah öptüm saçma ama dedim beni sevindir çok ihtiyacım var dedim öyle yaptım testiVallahi öyle ama sen çok çok çok istiyordun ya yanılırsam diye umutlandırmayım dedim
Nasıl sevindim anlatamam yaaa ne gizel bir anne olacaksın kurban olurum
Aminn bebeğimm hayırlısıyla inşallahh
Yaa ahaha ayırma tabi hakkındırinşallah sağlıklı bir şekilde koyulaşarak devam etsin kuzucumm
Tamamdır kuzucum çok teşekkür ederim inşallah pregnacare bana da şans getirirBebişim anlatıyorum hemen,
Reglden sonra zaten tahmini yumurtlamami bildigimden sadece 5 tane falan ovu yaptım zaten birlikte takip ettik. Pragnacare kullandık eşimle geçen ay bu ay artık ben tek kullanıyorum pragnacare in folik asidin. Bu ay eşim sehir dışına çıkacaktı. Keyfine bir degerlendirme oldupikten 3 gün önce. sonra pik günü bir değerlendirme daha oldu ertesi gun eşim gitti çatlama gününü değerlendiremedim biliyorsun. Sonrasında sifir belirti zaten bir hafta yoktu eşim geldiğinde artık değerlendirmenin de bir anlamı yoktu.
Heee valla dünkü testim çizgi var gibi harbiden tertemiz negatif ettim çöpe attım ben onu
Valla mi kız ben isiklar tuttum göremedim de valla helal olsun dünkü testte gorduysen o da days comporttu bebişim. Allah'ım herkese nasip etsin inşallahben çok değişik durumdayım. Oturdum koltuğa çalışmam lazım çalışamiyorum testi de koydum yanıma birlikte oturuyoruz öyle
Yaaaaa biliyorrdumm biliyordumm kuzumm ne kadar sevindim anlatamammKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 B bernaad @begmsss benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Kuzum ben senelik kontrollerimi yaptırırım smear falan. Alıştım kadın doğuma çok eskiden gerilirdim şimdi diş kontrolüm gibi geliyordu artık. Neyse hiçbir sorunum yoktu Eylul başında sol over da kist gördü doktor zararsız ama 35 olacağım ilk defa başıma geliyor. Gebeliğe engel değil dedi doktor tamam dedim onun dışında hormonlarım ve amh im yaşıma göre iyiydi aslında. Doktor beni korkuttu elini çabuk tut falan dedi ama ben çok etkilenmedim. 1.50 amh çıkmış 35 ime gelmişim çok kötü değil bence. Boşuna telaş ettirdi beniTamamdır kuzucum çok teşekkür ederim inşallah pregnacare bana da şans getirirbi de kuzum hiç gebelik olmamıştı demi sende bi sorunun da yoktu
Sağol balkuşum benimYaaaaa biliyorrdumm biliyordumm kuzumm ne kadar sevindim anlatamamm
İnşallaah sağlıklaa ilerlesinnhemen koşup kan ver hadiiii
Çok teşekkür ederim harikasınızÇatlamadan 14 gün sonra bat olarak kabul edilebilir. Erken gebelik testlerini battan 5 gün önce yapabilirsiniz ama ben genelde adet gününün geçmesini bekleyip yapmayı tercih ediyorum. Size de çok erken yapmamanızı öneririm. Hayalet çizgiler, testin kendi çizgisi çok yanıltıyor. Gününü ekleyip değer yükselince yapmak en iyisi. Varsa da belirgin çıkar ve direkt kan verirsiniz.
Rabbim gönlüne göre verdi bak teyzeleri yemiş onuuKuzum yaa canım benim. Artık istemiştim bebisi Allah kalbimi biliyor ya geç kaldım diye korkmuştum kendimi de suçluyordum bayağı. İnanır misin testi aldım elime bu sabah öptüm saçma ama dedim beni sevindir çok ihtiyacım var dedim öyle yaptım testikalbim pir pır şuan. Eşime de söylemedim kan testi yapıp öyle söylemek istiyorum supriz yapayım diyorum. Cuma falan veririm kanı o yüzden. Allah'ım herkese nasip etsin kimseyi,kimseye özendirmesin
Bu gözlerden birşey kaçmazzHeee valla dünkü testim çizgi var gibi harbiden tertemiz negatif ettim çöpe attım ben onu
Ayyyyy cok heyecanlandim yaKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 B bernaad @begmsss benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Ben de ilk gebeliğimi bu testle aynen böyle bir çizgiyle öğrenmiştim kuzummi sonra koşaraak kan vermiştimSağol balkuşum benimKız daha eşime söylemedim biraz daha koyulassin oyle vereyim diyorum 5 test aldım kargoda onları da bir kullanmayayim mi
Çok kötü değil yanlış bir cümle gayet de iyiKuzum ben senelik kontrollerimi yaptırırım smear falan. Alıştım kadın doğuma çok eskiden gerilirdim şimdi diş kontrolüm gibi geliyordu artık. Neyse hiçbir sorunum yoktu Eylul başında sol over da kist gördü doktor zararsız ama 35 olacağım ilk defa başıma geliyor. Gebeliğe engel değil dedi doktor tamam dedim onun dışında hormonlarım ve amh im yaşıma göre iyiydi aslında. Doktor beni korkuttu elini çabuk tut falan dedi ama ben çok etkilenmedim. 1.50 amh çıkmış 35 ime gelmişim çok kötü değil bence. Boşuna telaş ettirdi beni
Dün berna görmüş ama ben göremedim testi çöpe attımAyyyyy cok heyecanlandim yakuzum tebrikler hem de hic gölge falan degil bildigin pembis pembis acaip mutlu oldum. Dun yoktu dimi? Bugun cikti ilk defa
En gec kasimda olacak insallah bebisim inaniyorum ben. Bos umit vermek icin çabalamak da istemiyorum ama yine de sunu demeden gecemeyecegim. Bugun yine bile erken olabilir.bir de yarini ve sonraki gunu mu beklesek? Olur ya kimbilirAynen öyle kuzum zaten biliyosun ben kabullendim artık bu ay olmayacağının, çünkü hamile olanların ağrıları genelde şiddetli olmuyor dün benim hem sağ kasık ağrım hem bel ağrım çok fazla oldu. Hayırlısı böyleymiş diyelim kasımda daha disiplinli hazırlanıcam inşallahh
Sen var ya test uzmanı olmuşsun efsanesin efsaneeeeRabbim gönlüne göre verdi bak teyzeleri yemiş onuu
Ayy ne güzel olur bencede sürpriz yap kuzucmm o da nasıl sevibecektir kim bilir, amiin amin bebeğimm Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
SıraMerveeee57 ve S simurgggg ve bliiss de
Bu gözlerden birşey kaçmazz
DÜn yorumsuz bırakmıştım testini
Yok bebeğim ya adet söktürücü içtim gece yinede gelen giden yok
Kız bugün kaçıncı günün senin 10 değil mii erken daha benceGünaydınnnkuzucum benim tertemiz negatif hiç soru işareti bile yok yani ...
Kuzum benim igneden dolayi bu ay biraz karisik ya. Testleri atip da simdi yine gundem olmak istemiyorum grupta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?