💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

En gec kasimda olacak insallah bebisim inaniyorum ben. Bos umit vermek icin çabalamak da istemiyorum ama yine de sunu demeden gecemeyecegim. Bugun yine bile erken olabilir.bir de yarini ve sonraki gunu mu beklesek? Olur ya kimbilir
Kuzucum benim bu ay diğer aylara nazaran modum yüksek zaten bunda sizin de payınız çok fazla tabii olursa diye tabii ki hep bir umudum var ama olmazsa da çok üzülmicem bu ay sonraki ay için enerjimi saklıyorum bi yandan da sen test yapmadın mı hala bugün yapacaktın sanki diye hatırlıyorum ama

Tamam kuzucum merakla bekliyorum senin testlerini deee

Sen var ya test uzmanı olmuşsun efsanesin efsaneeee kuzum ben diyorum bu ay bitmeden en az 1 gebelik haberi daha alıcaz dün en az 2 kişi bu ay gebe olacak dedim kaldı 1 hadi bakalım
Yaa ahaha gözlerim kör olana kadar inceliyorum
Ay ben sayıyı arttırıyorum kuzucumm sizden gelecek o haberler inanıyorum
Olmazsa da zaten biz de kasımda alırız o güzel haberi

Kizlar test yaptim sizce, gecikmenin 4.günü
Canım kan sonucunu bekliyorum merakla umarım güzel haberle gelirsin
Kesinlikle o uğraş çaba bana iyi geliyor bir de vücudumuzu daha iyi tanıdığımızı düşünüyorum böylece valla böyle bi ateş tablosu hiç görmedim daha önce kuzucum bi şey diyemicem
Öyle canim vücudumuzu tanımak en önemlisi zaten ona göre yol haritası çiziyoruz
Balım amin amiin inşallah diyorum ben bu ay umudum kaybettim ama ateş yine düştü tablomu atmıştım Merve’ye

Valla ona dün dedim ki benim göğüslerim şiş, dedi ki yooo aynı bence. Lan dedim ben kendimi bilmiyor muyum sütyen dar gibi tamam pek sütyen sevmem ama neyse kilo mu aldım sırttan genisledim de ondan mı dar geldi dedim, beni tarttik 57.0 geldi kilom 5 senedir aynı kilodayım. Kilo da almamışım. Sana öyle geliyor diyor hala ama benimki. Vücudumu gerçekten iyi tanıyormusum.

Herkese o kadar teşekkür ediyorum ki inşallah her şey yolundadır bilmiyorum şuan kanı hemen vermeyeceğim de. Allah'ım burdaki herkesin iyi haberini almamı nasip etsin inşallah
Aynen kusum takip et bence de bir iki gun zaten bu hizda giderse cumaya verecek kivama gelir testin insallah valla cok duygulandim ya Allah hepimize saglikla nasip etsin

Yaa ahaha gözlerim kör olana kadar inceliyorum
Ay ben sayıyı arttırıyorum kuzucumm sizden gelecek o haberler inanıyorum
Olmazsa da zaten biz de kasımda alırız o güzel haberi
Aynen öyle diyorum ya kuzum olmazsa da hiç önemli değil bak benim pregnacare yolda geliyo bugün de çörekotu alayım hazırlıklarımı tamamlayayayım kasıma

12 ye kadar beklee sonrasında belki yoktur diyebiliriz Ama inşallah sende bizi sevince boğarsın bebeğimm
İnşallah kuzucum inşalşah valla bugün öyle mutlu oldum ki sanki ben gördüm poztif iyi ki varsınız ya

Yaa olsun ben anlardim zaten hemen gorseydim de kizi okula gotur ise gel falan tam o ara bakamadim. Bir girdim ortalik senlik yerine dönmüş. Valla cok sevinçli oluyor kuzum. Kendim gibi sevindim inan

Canım ben de en kesin sonuc bu olcak

Yaa olsun ateşe bakma senn moralini bozma hemen inşallah güzel haber alıcaz sendenn bebişimm

Sonra da sende bebisim hep birlikte temmuz annelerinde buluscaz eminim 1 ay once 1 ay sonra farketmez inaniyorum ben. Bu grubun enerjisi muhtesem

Yaaa gözümde canlandı şuan
Hep sürprizini yap hem de bak yine nasıl da haklı çıktım de
Gerçekten bravoo iyi tanımışın vücudunu ben her ay bakıyorum neremde ne değişiklik var diye ama olsa bile anlamam kesin

Yaa olsun ben anlardim zaten hemen gorseydim de kizi okula gotur ise gel falan tam o ara bakamadim. Bir girdim ortalik senlik yerine dönmüş. Valla cok sevinçli oluyor kuzum. Kendim gibi sevindim inan
Valla Allah içimi biliyor ya kimin pozitifini görsem bende çok heyecanlanıp sevindim hep Allah'ım içinden geçeni gerçeklestirsin herkesi. Bunca çabaları boş çıkarmasin

Ya içine tüküreyim benim de göğüslerim çok şiş özellikle sol ama benim regle yakın biraz şişer zaten belirti falan tanımıyo benim vücudum delirecem

Valla Allah içimi biliyor ya kimin pozitifini görsem bende çok heyecanlanıp sevindim hep Allah'ım içinden geçeni gerçeklestirsin herkesi. Bunca çabaları boş çıkarmasin
Amin kuzum şimdi sen dua et bize bir an önce yetişelim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…