- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.501
Kuzum benim göğsümde hassasiyet falan yok ama sadece şiş hatta endişelendim birkaç gün önce ne diye şiş bu diye. Onu bebise yormamistim ben ama dün kasiktaki doluluk hissi çok belirgindi. Hap kadar bebe nasıl öyle hissettiriyor o da Allah'ın bir mucizesi benceYaaa gözümde canlandı şuan
Hep sürprizini yap hem de bak yine nasıl da haklı çıktım de
Gerçekten bravoo iyi tanımışın vücudunu ben her ay bakıyorum neremde ne değişiklik var diye ama olsa bile anlamam kesin
Aşkım benimki şişiyor reglden önce ama bu defa erken şişti yazdım ya hatta bebiş yoksa meme muayesine gidecem diye. Meğer bebiş sisirmisYa içine tüküreyim benim de göğüslerim çok şiş özellikle solama benim regle yakın biraz şişer zaten belirti falan tanımıyo benim vücudum delirecem
VAllahi bende öyle bebeğim yaİnşallah kuzucum inşalşah valla bugün öyle mutlu oldum ki sanki ben gördüm poztifiyi ki varsınız ya
Bu sefer öyle şişircem ki o yumoşları çatladıklarında ben de patlicam
İnşallah kuzucummSonra da sende bebisim hep birlikte temmuz annelerinde buluscaz eminim 1 ay once 1 ay sonra farketmezinaniyorum ben. Bu grubun enerjisi muhtesem
Ay en güzel şişkinlik bu olsa gerekAşkım benimki şişiyor reglden önce ama bu defa erken şişti yazdım ya hatta bebiş yoksa meme muayesine gidecem diye. Meğer bebiş sisirmis
Ahahah ben de gelirim ben de kovana kadar da gitmem baneneeeVAllahi bende öyle bebeğim yahepimiz iyi ki varız aile olduk burda resmen
yaparsın senn
İnşallah kuzucummsizden 1 sene sonra da doğursam ayrılamam yine gelirim grubunuza
Annecim ben burdayım demelere başlamış minnoşunKuzum benim göğsümde hassasiyet falan yok ama sadece şiş hatta endişelendim birkaç gün önce ne diye şiş bu diye. Onu bebise yormamistim ben ama dün kasiktaki doluluk hissi çok belirgindi. Hap kadar bebe nasıl öyle hissettiriyor o da Allah'ın bir mucizesi bence
Gündüzden cikar mi sence kuzum. İlk odrarla yapsam daha mantıklı gibi geldi ama 5 tane aldım zaten birini feda ederim olmadıAy en güzel şişkinlik bu olsa gerekkuzucum testlerr gelir gelmez yap hemen at bize de gözüm kulağım burda
Sen bensinYa içine tüküreyim benim de göğüslerim çok şiş özellikle solama benim regle yakın biraz şişer zaten belirti falan tanımıyo benim vücudum delirecem
Kovulsakta gitmek yok kızAhahah ben de gelirim ben de kovana kadar da gitmem baneneee
Kız harca gitsin yemişim testiniiiGündüzden cikar mi sence kuzum. İlk odrarla yapsam daha mantıklı gibi geldi ama 5 tane aldım zaten birini feda ederim olmadı
Bence ilk son dinlemez artık gayet net çizgin yap gitsinn gelinceGündüzden cikar mi sence kuzum. İlk odrarla yapsam daha mantıklı gibi geldi ama 5 tane aldım zaten birini feda ederim olmadı
Ah keşke kuzum keşke yarın sabah ki testim de ben de pozitif görsem öyle takmışım ki kafaya kaç gündür rüyalarımda pozitif gördüğümü görüyorumSen bensinİnşallah bebişten şişmiştir bu sefer
Kovulsakta gitmek yok kız
Yaa minnoşum benimAh keşke kuzum keşke yarın sabah ki testim de ben de pozitif görsem öyle takmışım ki kafaya kaç gündür rüyalarımda pozitif gördüğümü görüyorum
Kız harca gitsin yemişim testiniiisen şimdiden tut çişini
Bebişim dün benim negatifti ondan önceki gün negatifti 7. Testim bu bu ayki. 6 tanesi negatif çıktı gerci 6. Da Berna gölge görmüş ama ben canlı bakarak bişi göremedim bitanem. Ben senden önce pirtlattiydim yumusu daha var yani sana. İçini ferah tut.Ah keşke kuzum keşke yarın sabah ki testim de ben de pozitif görsem öyle takmışım ki kafaya kaç gündür rüyalarımda pozitif gördüğümü görüyorum
İnşallah kuzumYaa minnoşum benimİnşallah yarın da senin testinle havalara uçarız kuzucum
O kadar çok düşünüp kafada kuruyoruz kii rüyalarda görmemek mümkün mü
BEbeğimm bi test yap yaa leke gelip devamı gelmediyse belki yerleşme falandı oYok bebeğim ya adet söktürücü içtim gece yinede gelen giden yokKasıklarımdaki sancımda arada çok hafif giriyor hah şimdi gelecek diyorum sonra geçiyo
İnşallah kuzucumBebişim dün benim negatifti ondan önceki gün negatifti 7. Testim bu bu ayki. 6 tanesi negatif çıktı gerci 6. Da Berna gölge görmüş ama ben canlı bakarak bişi göremedim bitanem. Ben senden önce pirtlattiydim yumusu daha var yani sana. İçini ferah tut.
Siz de olmasanız deli gibi tek başıma sevinecektim. Eşim iste haberi yokİnşallah kuzucumsen şimdi tadını çıkar bu sevincn
Valla bende kızıyorum kullanmasa keşke söktürücü hiç belli olmaz bu işler. Küme tipi bas ağrısı migren var bende iki gün önce çok kötü oldum ilaç içmedim kafamı kesecektim inan öyle bir ağri. Buz koyduk kafama bir parol aldım (bir işe yaramaz) eşim sagolsun kafama masaj yaptı buzla uyuyakalmisim. Şimdi diyorum ki iyi ki icmemisim arveles vsBEbeğimm bi test yap yaa leke gelip devamı gelmediyse belki yerleşme falandı o
Birde adet söktürücü kullanmışın ya
Kuzucum bence bekle zaten bugün, yeni gelen testlerinle de gör pozitifi yarın sabah da koyulaşmaya bakalım sonra haber ver benceSiz de olmasanız deli gibi tek başıma sevinecektim. Eşim iste haberi yokvalla o iyi ki varsınız. Tanıdığım 1 kişiye bile haber vermedim kızlar
Di mi kız öyle yapacayim inşallah yalancı negatif değildir deKuzucum bence bekle zaten bugün, yeni gelen testlerinle de gör pozitifi yarın sabah da koyulaşmaya bakalım sonra haber ver bencekocişine de sürprizli bişi yap ya da telefonda kamerayı aç koy bi yere haber verdiğinde tepkisini çek hatıra kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?