💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benim göğsümde hassasiyet falan yok ama sadece şiş hatta endişelendim birkaç gün önce ne diye şiş bu diye. Onu bebise yormamistim ben ama dün kasiktaki doluluk hissi çok belirgindi. Hap kadar bebe nasıl öyle hissettiriyor o da Allah'ın bir mucizesi bence

Ya içine tüküreyim benim de göğüslerim çok şiş özellikle sol ama benim regle yakın biraz şişer zaten belirti falan tanımıyo benim vücudum delirecem
Aşkım benimki şişiyor reglden önce ama bu defa erken şişti yazdım ya hatta bebiş yoksa meme muayesine gidecem diye. Meğer bebiş sisirmis

İnşallah kuzucum inşalşah valla bugün öyle mutlu oldum ki sanki ben gördüm poztif iyi ki varsınız ya
VAllahi bende öyle bebeğim ya hepimiz iyi ki varız aile olduk burda resmen
Bu sefer öyle şişircem ki o yumoşları çatladıklarında ben de patlicam
yaparsın senn
Sonra da sende bebisim hep birlikte temmuz annelerinde buluscaz eminim 1 ay once 1 ay sonra farketmez inaniyorum ben. Bu grubun enerjisi muhtesem
İnşallah kuzucumm sizden 1 sene sonra da doğursam ayrılamam yine gelirim grubunuza

Aşkım benimki şişiyor reglden önce ama bu defa erken şişti yazdım ya hatta bebiş yoksa meme muayesine gidecem diye. Meğer bebiş sisirmis
Ay en güzel şişkinlik bu olsa gerek kuzucum testlerr gelir gelmez yap hemen at bize de gözüm kulağım burda

VAllahi bende öyle bebeğim ya hepimiz iyi ki varız aile olduk burda resmen

yaparsın senn

İnşallah kuzucumm sizden 1 sene sonra da doğursam ayrılamam yine gelirim grubunuza
Ahahah ben de gelirim ben de kovana kadar da gitmem baneneee

Annecim ben burdayım demelere başlamış minnoşun
DArısı kesesini görüp kalp atışını duymaya kuzucum

Sen bensin İnşallah bebişten şişmiştir bu sefer

Kovulsakta gitmek yok kız
Ah keşke kuzum keşke yarın sabah ki testim de ben de pozitif görsem öyle takmışım ki kafaya kaç gündür rüyalarımda pozitif gördüğümü görüyorum

Ah keşke kuzum keşke yarın sabah ki testim de ben de pozitif görsem öyle takmışım ki kafaya kaç gündür rüyalarımda pozitif gördüğümü görüyorum
Yaa minnoşum benim İnşallah yarın da senin testinle havalara uçarız kuzucum
O kadar çok düşünüp kafada kuruyoruz kii rüyalarda görmemek mümkün mü

Kız harca gitsin yemişim testiniii sen şimdiden tut çişini

Bebişim dün benim negatifti ondan önceki gün negatifti 7. Testim bu bu ayki. 6 tanesi negatif çıktı gerci 6. Da Berna gölge görmüş ama ben canlı bakarak bişi göremedim bitanem. Ben senden önce pirtlattiydim yumusu daha var yani sana. İçini ferah tut.

Yaa minnoşum benim İnşallah yarın da senin testinle havalara uçarız kuzucum
O kadar çok düşünüp kafada kuruyoruz kii rüyalarda görmemek mümkün mü
İnşallah kuzum peşine de hemen seninkini görürüz inşallah

Yok bebeğim ya adet söktürücü içtim gece yinede gelen giden yok Kasıklarımdaki sancımda arada çok hafif giriyor hah şimdi gelecek diyorum sonra geçiyo
BEbeğimm bi test yap yaa leke gelip devamı gelmediyse belki yerleşme falandı o
Birde adet söktürücü kullanmışın ya

İnşallah kuzucum sen şimdi tadını çıkar bu sevincn

BEbeğimm bi test yap yaa leke gelip devamı gelmediyse belki yerleşme falandı o
Birde adet söktürücü kullanmışın ya
Valla bende kızıyorum kullanmasa keşke söktürücü hiç belli olmaz bu işler. Küme tipi bas ağrısı migren var bende iki gün önce çok kötü oldum ilaç içmedim kafamı kesecektim inan öyle bir ağri. Buz koyduk kafama bir parol aldım (bir işe yaramaz) eşim sagolsun kafama masaj yaptı buzla uyuyakalmisim. Şimdi diyorum ki iyi ki icmemisim arveles vs

Siz de olmasanız deli gibi tek başıma sevinecektim. Eşim iste haberi yok valla o iyi ki varsınız. Tanıdığım 1 kişiye bile haber vermedim kızlar
Kuzucum bence bekle zaten bugün, yeni gelen testlerinle de gör pozitifi yarın sabah da koyulaşmaya bakalım sonra haber ver bence kocişine de sürprizli bişi yap ya da telefonda kamerayı aç koy bi yere haber verdiğinde tepkisini çek hatıra kalsın

Di mi kız öyle yapacayim inşallah yalancı negatif değildir de korkuyom valla ilk defa gördüm bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…