- 24 Şubat 2023
- 2.400
- 2.325
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.521
Anladımmm canımmm inşallah umut vardır yaKuzum pike de benziyor ama 12.de tekrar koyulasmaya baslamis sanki. Bence sen riske atma gun asiri devam et. Daha koyusunu goremezsen 9 pik gibi düşün. Ona gore yap hesaplarini
Oyy annelik iştee hissediyorsun aslında birşeyler olduğunuValla bende kızıyorum kullanmasa keşke söktürücü hiç belli olmaz bu işler. Küme tipi bas ağrısı migren var bende iki gün önce çok kötü oldum ilaç içmedim kafamı kesecektim inan öyle bir ağri. Buz koyduk kafama bir parol aldım (bir işe yaramaz) eşim sagolsun kafama masaj yaptı buzla uyuyakalmisim. Şimdi diyorum ki iyi ki icmemisim arveles vs
Kuzum işte birine söylersen ve Allah korusun bu yalancı pozitiif falansa çok üzülürsün o yüzden biraz sabır kuzucum bekle azcık dahaDi mi kız öyle yapacayim inşallah yalancı negatif değildir dekorkuyom valla ilk defa gördüm bunu
Değildir değildir dünküne göre çok net bu çizgii pembiş birdeeDi mi kız öyle yapacayim inşallah yalancı negatif değildir dekorkuyom valla ilk defa gördüm bunu
Eylül'de salgın vardı ishal mide bulantısı, hastaneye gittim mecburen daha 7 gün vardı regle. Serum takalım dedi doktor ama korunmasiz ilişkim oldu dedim gebe olabilirim. Girişini silelim dedi kanda bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi eve geldim. Hoş o ay gebe değildim ama insan emin olamiyor kuzumOyy annelik iştee hissediyorsun aslında birşeyler olduğunu
Bende oğlumda çok kötü hastalanmıştım doktor antibiyotik soğuk algınlığı şu bu bir ton ilaç yazmıştı ben hamile olabilirim demiştim kan tahlili istedi negatif çıktı kullan dedi ama ben hamileyim ya dedim kullanmadım o hastalığı öyle çektim, 3 5 gün sonra testte görmüştüm iyi ki kullanmamışım ilaç demiştim
Aynen öyle bebeğim öğrenmediğin sürece sorun yok kullanabilirsin diyorlar ama insanın içi kesinlikle rahat etmiyor ya varsa ya istemeden bi zararım dokunursa diye daha bebiş gelmeden annelik başlıyor aslındaEylül'de salgın vardı ishal mide bulantısı, hastaneye gittim mecburen daha 7 gün vardı regle. Serum takalım dedi doktor ama korunmasiz ilişkim oldu dedim gebe olabilirim. Girişini silelim dedi kanda bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi eve geldim. Hoş o ay gebe değildim ama insan emin olamiyor kuzum
Canımın içi bu sabah girdim ki inşallah birilerinden pozitif haber alırım diye. Seninki pozitif çıkmış. İnan o kadar sevindim ki. Buradaki tüm yorumlarını okudum neredeyse. Allahım resmen pembiş pembiş görünüyor. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. İnşallah çok sağlıklı bir bebiş olsunCanım 13. Gün pikti 14. Gün çatladı 29 Eylül'de son adetim, 11 Ekim'de pik gördüm 12 Ekim'de çatladı. Bu arada benim eşim çatlama günü şehir dışına çıktı sadece pik gününu değerlendirdik
Yok ben zaten kimseye 10 haftaliktan önce söylemeyi düşünmüyorum kayınvalideme vs de valla. Önden anlaşmasini yaptım eşimle sadece eşim bilecek kuzum kan testinde de netlesirse bir de yasal olarak iş yerine bildirmem lazım sanırım o kadar.Kuzum işte birine söylersen ve Allah korusun bu yalancı pozitiif falansa çok üzülürsün o yüzden biraz sabır kuzucum bekle azcık daha
Hayırlı olsn saglıkla devam eder inşallahEylül'de salgın vardı ishal mide bulantısı, hastaneye gittim mecburen daha 7 gün vardı regle. Serum takalım dedi doktor ama korunmasiz ilişkim oldu dedim gebe olabilirim. Girişini silelim dedi kanda bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi eve geldim. Hoş o ay gebe değildim ama insan emin olamiyor kuzum
Oyyy senin de pozitif resmennnnn ne güzel bir gün yaaaaKizlar test yaptim sizce, gecikmenin 4.günü
Oyyy kuzum benim çok çok sağolCanımın içi bu sabah girdim ki inşallah birilerinden pozitif haber alırım diye. Seninki pozitif çıkmış. İnan o kadar sevindim ki. Buradaki tüm yorumlarını okudum neredeyse. Allahım resmen pembiş pembiş görünüyor. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. İnşallah çok sağlıklı bir bebiş olsun
kan verdm negatifOyyy senin de pozitif resmennnnn ne güzel bir gün yaaaa
Tamamdır kuzucum o zamana kadar heyecanını bizimle paylaşabilirsin seve seve ortak oluruzYok ben zaten kimseye 10 haftaliktan önce söylemeyi düşünmüyorum kayınvalideme vs de valla. Önden anlaşmasini yaptım eşimle sadece eşim bilecek kuzum kan testinde de netlesirse bir de yasal olarak iş yerine bildirmem lazım sanırım o kadar.
Dongunun 24. Gunu canim. 1 ekimdi adet. Igneyi de 13unde yaptim. Ignenin 11.gunu. catlamanin da 10.gunu
Ya düşmemesi lazımdı adet öncesi bebek yoksa düşüyormuş o yüzden regl bekliyorum artık zaten daha 3-4 gün var olmama bir daha ki ay artık. Olmazsa zaten tedavi başlayacağızYaa olsun ateşe bakma senn moralini bozma hemen inşallah güzel haber alıcaz sendenn bebişimm
Çok tatlısın yalnız değiliz burada ne güzelSiz de olmasanız deli gibi tek başıma sevinecektim. Eşim iste haberi yokvalla o iyi ki varsınız. Tanıdığım 1 kişiye bile haber vermedim kızlar
Çok üzüldüm açıkçası umutluydum senden inşallah Allah en kısa zamanda doldurur kucağınıMaaalesef gebe değilim spnucum çikti kizlar 0.200
Sagol canım benimHayırlı olsn saglıkla devam eder inşallahbence baska bir marka daha yapın kesin olsun
Aminnnn inşallah hepimiz pozitifleri görelimmmmOyyy kuzum benim çok çok sağolHerkes sevincime ortak oldu burda. Kalpler çok güzel maşallah şuan tek temmenim o sağlıcakla gelmesi herkese de bu mutluluğu nasip etmesi Allah'tan dileğim
Çatlamanın 10. Günündeyim ben de resmen seni beklemişim bu ayDongunun 24. Gunu canim. 1 ekimdi adet. Igneyi de 13unde yaptim. Ignenin 11.gunu. catlamanin da 10.gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?