💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Oyy annelik iştee hissediyorsun aslında birşeyler olduğunu
Bende oğlumda çok kötü hastalanmıştım doktor antibiyotik soğuk algınlığı şu bu bir ton ilaç yazmıştı ben hamile olabilirim demiştim kan tahlili istedi negatif çıktı kullan dedi ama ben hamileyim ya dedim kullanmadım o hastalığı öyle çektim, 3 5 gün sonra testte görmüştüm iyi ki kullanmamışım ilaç demiştim

Di mi kız öyle yapacayim inşallah yalancı negatif değildir de korkuyom valla ilk defa gördüm bunu
Kuzum işte birine söylersen ve Allah korusun bu yalancı pozitiif falansa çok üzülürsün o yüzden biraz sabır kuzucum bekle azcık daha

Eylül'de salgın vardı ishal mide bulantısı, hastaneye gittim mecburen daha 7 gün vardı regle. Serum takalım dedi doktor ama korunmasiz ilişkim oldu dedim gebe olabilirim. Girişini silelim dedi kanda bir şey çıkmaz riske atmayalim dedi eve geldim. Hoş o ay gebe değildim ama insan emin olamiyor kuzum

Aynen öyle bebeğim öğrenmediğin sürece sorun yok kullanabilirsin diyorlar ama insanın içi kesinlikle rahat etmiyor ya varsa ya istemeden bi zararım dokunursa diye daha bebiş gelmeden annelik başlıyor aslında

Canımın içi bu sabah girdim ki inşallah birilerinden pozitif haber alırım diye. Seninki pozitif çıkmış. İnan o kadar sevindim ki. Buradaki tüm yorumlarını okudum neredeyse. Allahım resmen pembiş pembiş görünüyor. Rabbim şimdiden hayırlı uğurlu eylesin. İnşallah çok sağlıklı bir bebiş olsun

Kuzum işte birine söylersen ve Allah korusun bu yalancı pozitiif falansa çok üzülürsün o yüzden biraz sabır kuzucum bekle azcık daha
Yok ben zaten kimseye 10 haftaliktan önce söylemeyi düşünmüyorum kayınvalideme vs de valla. Önden anlaşmasini yaptım eşimle sadece eşim bilecek kuzum kan testinde de netlesirse bir de yasal olarak iş yerine bildirmem lazım sanırım o kadar.

Hayırlı olsn saglıkla devam eder inşallah bence baska bir marka daha yapın kesin olsun

Oyyy kuzum benim çok çok sağol Herkes sevincime ortak oldu burda. Kalpler çok güzel maşallah şuan tek temmenim o sağlıcakla gelmesi herkese de bu mutluluğu nasip etmesi Allah'tan dileğim

Tamamdır kuzucum o zamana kadar heyecanını bizimle paylaşabilirsin seve seve ortak oluruz

Yaa olsun ateşe bakma senn moralini bozma hemen inşallah güzel haber alıcaz sendenn bebişimm
Ya düşmemesi lazımdı adet öncesi bebek yoksa düşüyormuş o yüzden regl bekliyorum artık zaten daha 3-4 gün var olmama bir daha ki ay artık. Olmazsa zaten tedavi başlayacağız
Siz de olmasanız deli gibi tek başıma sevinecektim. Eşim iste haberi yok valla o iyi ki varsınız. Tanıdığım 1 kişiye bile haber vermedim kızlar
Çok tatlısın yalnız değiliz burada ne güzel acele etmemekte fayda var söylememekte iyi yaptın canım.
Maaalesef gebe değilim spnucum çikti kizlar 0.200
Çok üzüldüm açıkçası umutluydum senden inşallah Allah en kısa zamanda doldurur kucağını

Hayırlı olsn saglıkla devam eder inşallah bence baska bir marka daha yapın kesin olsun
Sagol canım benim bu testi beklerken bir dolu bardak süt içtim onlar bir çıksın yolda testim var öğleden sonra da eczaneye gidip başka bir marka daha da almayı düşünüyorum inşallah gerçek pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…