💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

En guzeli canim.ben de olursa insallah cinsiyetiyle birlikte soylemeyi düşünüyorum

daha birkaç gün oldu yumurtayalı muhtemelen ama adet olacak gibi sancım var ve bel ağrısı.

oluyor bir şeyler ama nedir, çözemedim

inşallah
ağrı aynen devam. umutlanıyorum ister istemez. biraz baktım buraya, bu tip belirlilerle hamile olduğunu öğrenenler olmuş. iyice umutlandım tabii.

kasım 4’ten sonra erken test yapacağım.
kasım ayı bana hep uğurlu gelir. inşallah yine öyle olur

B bernaad
Normalde hiç böyle şaşmazdı kuzular ya anlamadım aslında adet söktürücüde içmezdim ama akıntıları görünce sökülemiyor diye düşündüm
Şimdi oğlumu hastaneye getirdik onun muayenesi felan tamamlanınca bi test alıp yapıcam, ama olsa hissederdim diye düşünüyorum Hem de sabah ateşimi ölçtüm baya düşmüş 36.2 çıktı yani bugün akşama gelir kesin

Benim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedim

Kuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyor

Bebişim gördüm tablonu biraz değişik olmuş ama bu ateş olayı bize göre değil herhalde ben bir daha denemem
İnşallah bu ay olur kuzum olmazsa da tedaviyle en kısa sürede kavuşursun bebişine inşallah

Hastamı kuzucuk geçmiş olsun canım
Ama sen yine de bi test yap içimiz rahat etsin inşallah beklemediğin bir sevinç yaşarsın

Kuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyor
Benim kronik kuzum 19 yaşımdan beri var bende. Eskiden serum takmadan geçmiyordu sonra biraz daha yönetilebilir oldu. Çok zorda kalmadıkça acile gitmedim sonra evde kendi kendime ilaç alıp geçirdim uzun zamandır acillik olmadım şükür şimdi bebiş muhabbeti yüzünden ilaç almıyorum asla iki aydır kafamı kesesim geliyor dediğin gibi. İki gün önce matkapla delesim de geldi buz iyi geliyor öneririm kuzum. Masaj da iyi geliyor.

Benimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-24-11-22-36-903_com.bm.android.thermometer.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…