- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.541
En guzeli canim.ben de olursa insallah cinsiyetiyle birlikte soylemeyi düşünüyorumYok ben zaten kimseye 10 haftaliktan önce söylemeyi düşünmüyorum kayınvalideme vs de valla. Önden anlaşmasini yaptım eşimle sadece eşim bilecek kuzum kan testinde de netlesirse bir de yasal olarak iş yerine bildirmem lazım sanırım o kadar.
ağrı aynen devam. umutlanıyorum ister istemez. biraz baktım buraya, bu tip belirlilerle hamile olduğunu öğrenenler olmuş. iyice umutlandım tabii.daha birkaç gün oldu yumurtayalı muhtemelen ama adet olacak gibi sancım var ve bel ağrısı.
oluyor bir şeyler ama nedir, çözemedim
inşallah
B bernaadValla bende kızıyorum kullanmasa keşke söktürücü hiç belli olmaz bu işler. Küme tipi bas ağrısı migren var bende iki gün önce çok kötü oldum ilaç içmedim kafamı kesecektim inan öyle bir ağri. Buz koyduk kafama bir parol aldım (bir işe yaramaz) eşim sagolsun kafama masaj yaptı buzla uyuyakalmisim. Şimdi diyorum ki iyi ki icmemisim arveles vs
Benim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedimağrı aynen devam. umutlanıyorum ister istemez. biraz baktım buraya, bu tip belirlilerle hamile olduğunu öğrenenler olmuş. iyice umutlandım tabii.
kasım 4’ten sonra erken test yapacağım.
kasım ayı bana hep uğurlu gelir. inşallah yine öyle olur
Ama daha regl olmadın demi dur bakalım kırmızılar gelmeden umudumuzu kesmiyoruzMaaalesef gebe değilim spnucum çikti kizlar 0.200
Kuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyorValla bende kızıyorum kullanmasa keşke söktürücü hiç belli olmaz bu işler. Küme tipi bas ağrısı migren var bende iki gün önce çok kötü oldum ilaç içmedim kafamı kesecektim inan öyle bir ağri. Buz koyduk kafama bir parol aldım (bir işe yaramaz) eşim sagolsun kafama masaj yaptı buzla uyuyakalmisim. Şimdi diyorum ki iyi ki icmemisim arveles vs
Bebişim gördüm tablonu biraz değişik olmuş ama bu ateş olayı bize göre değil herhalde ben bir daha denememYa düşmemesi lazımdı adet öncesi bebek yoksa düşüyormuş o yüzden regl bekliyorum artık zaten daha 3-4 gün var olmama bir daha ki ay artık. Olmazsa zaten tedavi başlayacağız
Çok tatlısın yalnız değiliz burada ne güzelacele etmemekte fayda var söylememekte iyi yaptın canım.
Çok üzüldüm açıkçası umutluydum senden inşallah Allah en kısa zamanda doldurur kucağını
Hastamı kuzucuk geçmiş olsun canımB bernaad
Normalde hiç böyle şaşmazdı kuzular ya anlamadım aslında adet söktürücüde içmezdim ama akıntıları görünce sökülemiyor diye düşündüm
Şimdi oğlumu hastaneye getirdik onun muayenesi felan tamamlanınca bi test alıp yapıcam, ama olsa hissederdim diye düşünüyorumHem de sabah ateşimi ölçtüm baya düşmüş 36.2 çıktı yani bugün akşama gelir kesin
Zannetmiyorm canım ya test yanliş olcak değşl yaAma daha regl olmadın demi dur bakalım kırmızılar gelmeden umudumuzu kesmiyoruz
Valla ben de birakicam bu ay yapmayı düşünmüyorum sinir etti beniBebişim gördüm tablonu biraz değişik olmuş ama bu ateş olayı bize göre değil herhalde ben bir daha denemem
İnşallah bu ay olur kuzum olmazsa da tedaviyle en kısa sürede kavuşursun bebişine inşallah
Beni de yaa bide uykumun arasında uğraşıp duruyordumValla ben de birakicam bu ay yapmayı düşünmüyorum sinir etti beni
Benim kronik kuzum 19 yaşımdan beri var bende. Eskiden serum takmadan geçmiyordu sonra biraz daha yönetilebilir oldu. Çok zorda kalmadıkça acile gitmedim sonra evde kendi kendime ilaç alıp geçirdim uzun zamandır acillik olmadım şükür şimdi bebiş muhabbeti yüzünden ilaç almıyorum asla iki aydır kafamı kesesim geliyor dediğin gibi. İki gün önce matkapla delesim de geldiKuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyor
Kuzuuuuum baya baya çizgi varKızlar ama çizgi var di mi yani gorunuyor yani gün ışığında da çektim
İnşallaahhh allahım çok amiiin hayırlısı ve sağlıklaİnşallah kuzucumm olmazsa da yıkılmicam bu ay kendimi hazırladım çünkü bu ay olmayacağınahepimiz bu yılı hamile kapatıcaz inanıyorum
Ay ben sabahtan beri duramiyorum şuan toplantidayimKuzuuuuum baya baya çizgi var
Amin kuzum aynen dediğin gibi hayırlısı ve sağlıklaİnşallaahhh allahım çok amiiin hayırlısı ve sağlıkla
Bebeğim ateş olayını hiç çözemedim ben ama sanki güzel gidiyor gibi seninkiBenimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela
Düşmediği sürece sorun yok inşallah kuzum keşke hep yükselse yansam kavrulsamBebeğim ateş olayını hiç çözemedim ben ama sanki güzel gidiyor gibi seninki
Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş bir dahaki ay denemeye davamMaaalesef gebe değilim spnucum çikti kizlar 0.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?