💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Insallah guzel haberi beraber aliriz o zaman canim. Kac gun kaldi ki sunun surasinda ates tablon nasil bugun attin mi? Goremedim
Benimkine baksanaaaa şey gibi değil mi sen falcısın biz de fincanlarımızı atıyoruz yorumla diye

Beni de yaa bide uykumun arasında uğraşıp duruyordum ama ben düzenli yapamıyordum o yüzden belki de tuhaftı
Aman ben düzenli yaptım da ne oldu en iyisi lh testi belki adete yakın ölçmek mantıklı
Ben de senin gibi migrene sahibim çok zor gerçekten ben de mide bulantısı da yapıyor aylardir içmiyorum bebek muhabbeti yüzünden en iyi gelen sey buz bir de ben hem incia markasının migren yağını taşırım yanımda doğal bir ürün deneyebilirsin canim hafifletiyor.
Benimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela
Canım herkesin vücut ısısı bir değil senin normalin bu demek ki düşük ateşle de hamile kalanlar varmış. Düzenli gidiyor en azından
Insallah guzel haberi beraber aliriz o zaman canim. Kac gun kaldi ki sunun surasinda ates tablon nasil bugun attin mi? Goremedim
Ben umudumu yitirdim bugün ateşim tekrar düştü insallah senden bekliyorum güzel haberi

Eklentiler

• 826FE67B-77DD-4373-A501-A83FB2FD5345.webp
    16 KB · Görüntüleme: 45
Ben de sevmedim galiba atesi ya. Sıkıldım bi de gece uyuyamasam strese giriyorum ates nolcak diye. Derdim yokmus gibi bir de bunu cikardim basima diye kizdim gecen kendime. Bu ayi tamamlayayim da bir daha yapmam. Yine de bahsi gecmisken atayim bugunku tablomu

Eklentiler

• Screenshot_20231024_113444_Femometer.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44
Fikri olan yazabilir mi 11 yumurtlama 14 de çatlama gördüm tahmini adet günüm 26 Ekim , ben şimdi çatlamadan sonra mı saymalıyım
Dün kan verdim 1.20 çıktı erken mi verdim tam zamanında mı verdim hiç bir fikrim yok

Amaan o kadar guvenme kuzum atese. Dur bi bakalim testler onemli. O dusus tam adet gunu olunca onemli. Adete kac var senin simdi?

Bol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedim
Merhaba bu verilerle ne oluyor yeniyim anlatrmısınız ve beni de eklermisiniz Sat 22 eylül Bat 18 ekimde olmadm gecti bugün 7. Gün

Hastamı kuzucuk geçmiş olsun canım
Ama sen yine de bi test yap içimiz rahat etsin inşallah beklemediğin bir sevinç yaşarsın
Benimkinin 1 aylıktan bu yana kabızlık sorunu var kuzum onunla uğraşıyoruz, teşekkür ederim canım
Test yapınca atarım negatifimi buraya
Ya imkansız ama inşallah kuzum

Cidden haa zahmetli ve stresli bence
Kız yine birşeyler oluyor sanki sendee düşüşler yükselişlerr hadi hayırlısııı ama çok umutluyum senden zaten

Kuzum son zamanlarda hiç ovülasyon testi yaptın mı yapmadıysan elimde varsa yapsana bi ya gerçekten gebelikte ovülasyon çift çizgi çıkıyor mı çok merak içerisindeyim

Benimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela
Yalniz senin tablon cok iyi sanki kuzum ya. Bu aydan hemen umit kesme sakin bi bekleyelim derim ben bazal ates herkeste farkli oluyormus canim. Ben de oyle diyordum. Ama en yüksek haliyle 36.5u bile goremedim hic. 36.4 oluyor en fazla. Soguk bir insansam demekki

Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki Benim de kendimi bildim bileli var kuzum ben de buz kütlesini başıma koyup öyle uyuyorum son zamanlarda sadece parol içiyorum bilirsin migren ağrısında yangına elinle su dökmek gibi bir şeydir parol hele son zamanlar da adet dönemlerim de dayanılmıyor ağlıyorum artık ağrıdan

Bende 35 olcam 2024de benmde solda yumurtalik kistim vardi hicbirsey cikmamisti ama kisten korkuyrdum yumi gorememein sebebi hep troid diye dusundum kistimde vqr dedim ama bu ay kipkirmizi gordum her ay yeni bir umut kuzu esinedemi icirdin folik esinde problem varmiydi ?

Cidden haa zahmetli ve stresli bence
Kız yine birşeyler oluyor sanki sendee düşüşler yükselişlerr hadi hayırlısııı ama çok umutluyum senden zaten
Bebisim insallah ya tablo fena degil evet ama benim derdimi biliyorsun. Pozitifte cok degilim. Gorsem bile pozitifi nasil devam edecegiyle ilgili kaygilarim büyük. O yuzden daha gidecek cok yolum var diye bakiyorum

Amaan o kadar guvenme kuzum atese. Dur bi bakalim testler onemli. O dusus tam adet gunu olunca onemli. Adete kac var senin simdi?
Canım dün ki düşüşün yerleşme olabilir mi senin de insallah oyledirrr ben bilmiyorum çünkü luteal fazım degisiyoe 12-14 gün arası. Muhtemelen perşembe cuma olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…