- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.561
Düşmediği sürece sorun yok inşallah kuzum keşke hep yükselse yansam kavrulsam
Ansızın ben hamileyim desenAy ben sabahtan beri duramiyorum şuan toplantidayimbisiler konuşuyorum ama ne konuşuyorum bende bilmiyorum
Canımm lh testiymiş sanırım ben hcg sanmıştımCanım lh testiymiş
kan verdm negatif
Insallah guzel haberi beraber aliriz o zaman canim. Kac gun kaldi ki sunun surasindaÇatlamanın 10. Günündeyim ben de resmen seni beklemişim bu ay
İnşallah kuzumAllahım yaaa
Yanıp kavrulma canım da inşallah düşmeden devam eder
Benimkine baksanaaaaInsallah guzel haberi beraber aliriz o zaman canim. Kac gun kaldi ki sunun surasindaates tablon nasil bugun attin mi? Goremedim
Aman ben düzenli yaptım da ne olduBeni de yaa bide uykumun arasında uğraşıp duruyordumama ben düzenli yapamıyordum o yüzden belki de tuhaftı
Ben de senin gibi migrene sahibim çok zor gerçekten ben de mide bulantısı da yapıyorBenim kronik kuzum 19 yaşımdan beri var bende. Eskiden serum takmadan geçmiyordu sonra biraz daha yönetilebilir oldu. Çok zorda kalmadıkça acile gitmedim sonra evde kendi kendime ilaç alıp geçirdim uzun zamandır acillik olmadım şükür şimdi bebiş muhabbeti yüzünden ilaç almıyorum asla iki aydır kafamı kesesim geliyor dediğin gibi. İki gün önce matkapla delesim de geldibuz iyi geliyor öneririm kuzum. Masaj da iyi geliyor.
Canım herkesin vücut ısısı bir değil senin normalin bu demek ki düşük ateşle de hamile kalanlar varmış. Düzenli gidiyor en azındanBenimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela
Ben umudumu yitirdim bugün ateşim tekrar düştüInsallah guzel haberi beraber aliriz o zaman canim. Kac gun kaldi ki sunun surasindaates tablon nasil bugun attin mi? Goremedim
Ben de sevmedim galiba atesi ya. Sıkıldım bi de gece uyuyamasam strese giriyorum ates nolcak diye. Derdim yokmus gibi bir de bunu cikardim basima diye kizdim gecen kendime.Bebişim gördüm tablonu biraz değişik olmuş ama bu ateş olayı bize göre değil herhalde ben bir daha denemem
İnşallah bu ay olur kuzum olmazsa da tedaviyle en kısa sürede kavuşursun bebişine inşallah
Ahahahha aynen dimiBenimkine baksanaaaaşey gibi değil mi sen falcısın biz de fincanlarımızı atıyoruz yorumla diye
Amaan o kadar guvenme kuzum atese. Dur bi bakalim testler onemli. O dusus tam adet gunu olunca onemli. Adete kac var senin simdi?Aman ben düzenli yaptım da ne olduen iyisi lh testi belki adete yakın ölçmek mantıklı
Ben de senin gibi migrene sahibim çok zor gerçekten ben de mide bulantısı da yapıyoraylardir içmiyorum bebek muhabbeti yüzünden en iyi gelen sey buz bir de ben hem incia markasının migren yağını taşırım yanımda doğal bir ürün deneyebilirsin canim hafifletiyor.
Canım herkesin vücut ısısı bir değil senin normalin bu demek ki düşük ateşle de hamile kalanlar varmış. Düzenli gidiyor en azından
Ben umudumu yitirdim bugün ateşim tekrar düştüinsallah senden bekliyorum güzel haberi
Merhaba bu verilerle ne oluyor yeniyim anlatrmısınız ve beni de eklermisiniz Sat 22 eylül Bat 18 ekimde olmadm gecti bugün 7. GünBol nazar boncuklu hamişli bir tablo diliyorum beni de ekler misin canım sat 17 Ağustos bat 14 Eylül diğer grupta varım ama burda da olmak istedim
Benimkinin 1 aylıktan bu yana kabızlık sorunu var kuzum onunla uğraşıyoruz, teşekkür ederim canımHastamı kuzucuk geçmiş olsun canım
Ama sen yine de bi test yap içimiz rahat etsin inşallah beklemediğin bir sevinç yaşarsın
Cidden haa zahmetli ve stresli benceBen de sevmedim galiba atesi ya. Sıkıldım bi de gece uyuyamasam strese giriyorum ates nolcak diye. Derdim yokmus gibi bir de bunu cikardim basima diye kizdim gecen kendime.Bu ayi tamamlayayim da bir daha yapmam. Yine de bahsi gecmisken atayim bugunku tablomu
Kuzum son zamanlarda hiç ovülasyon testi yaptın mı yapmadıysan elimde varsa yapsana bi yaBenim kronik kuzum 19 yaşımdan beri var bende. Eskiden serum takmadan geçmiyordu sonra biraz daha yönetilebilir oldu. Çok zorda kalmadıkça acile gitmedim sonra evde kendi kendime ilaç alıp geçirdim uzun zamandır acillik olmadım şükür şimdi bebiş muhabbeti yüzünden ilaç almıyorum asla iki aydır kafamı kesesim geliyor dediğin gibi. İki gün önce matkapla delesim de geldibuz iyi geliyor öneririm kuzum. Masaj da iyi geliyor.
Yalniz senin tablon cok iyi sanki kuzum ya. Bu aydan hemen umit kesme sakin bi bekleyelim derim benBenimki de böyle kızlar çok çıkmıyo benim ateşim ya hiç 37 leri görmüyorum mesela
Ah seni o kadar iyi anlıyorum ki Benim de kendimi bildim bileli var kuzum ben de buz kütlesini başıma koyup öyle uyuyorum son zamanlarda sadece parol içiyorum bilirsin migren ağrısında yangına elinle su dökmek gibi bir şeydir parolBenim kronik kuzum 19 yaşımdan beri var bende. Eskiden serum takmadan geçmiyordu sonra biraz daha yönetilebilir oldu. Çok zorda kalmadıkça acile gitmedim sonra evde kendi kendime ilaç alıp geçirdim uzun zamandır acillik olmadım şükür şimdi bebiş muhabbeti yüzünden ilaç almıyorum asla iki aydır kafamı kesesim geliyor dediğin gibi. İki gün önce matkapla delesim de geldibuz iyi geliyor öneririm kuzum. Masaj da iyi geliyor.
Bende 35 olcam 2024deKuzum ben senelik kontrollerimi yaptırırım smear falan. Alıştım kadın doğuma çok eskiden gerilirdim şimdi diş kontrolüm gibi geliyordu artık. Neyse hiçbir sorunum yoktu Eylul başında sol over da kist gördü doktor zararsız ama 35 olacağım ilk defa başıma geliyor. Gebeliğe engel değil dedi doktor tamam dedim onun dışında hormonlarım ve amh im yaşıma göre iyiydi aslında. Doktor beni korkuttu elini çabuk tut falan dedi ama ben çok etkilenmedim. 1.50 amh çıkmış 35 ime gelmişim çok kötü değil bence. Boşuna telaş ettirdi beni
Bebisim insallah yaCidden haa zahmetli ve stresli bence
Kız yine birşeyler oluyor sanki sendee düşüşler yükselişlerr hadi hayırlısııı ama çok umutluyum senden zaten
Ben de sevmedim galiba atesi ya. Sıkıldım bi de gece uyuyamasam strese giriyorum ates nolcak diye. Derdim yokmus gibi bir de bunu cikardim basima diye kizdim gecen kendime.Bu ayi tamamlayayim da bir daha yapmam. Yine de bahsi gecmisken atayim bugunku tablomu
Canım dün ki düşüşün yerleşme olabilir mi senin deAmaan o kadar guvenme kuzum atese. Dur bi bakalim testler onemli. O dusus tam adet gunu olunca onemli. Adete kac var senin simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?