- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.581
Hiç yok elimde kuzum bu ay tükettim hepsiniKuzum son zamanlarda hiç ovülasyon testi yaptın mı yapmadıysan elimde varsa yapsana bi yagerçekten gebelikte ovülasyon çift çizgi çıkıyor mı çok merak içerisindeyim
Orası da doğru haklısın kuzumAman ben düzenli yaptım da ne olduen iyisi lh testi belki adete yakın ölçmek mantıklı
Ben de senin gibi migrene sahibim çok zor gerçekten ben de mide bulantısı da yapıyoraylardir içmiyorum bebek muhabbeti yüzünden en iyi gelen sey buz bir de ben hem incia markasının migren yağını taşırım yanımda doğal bir ürün deneyebilirsin canim hafifletiyor.
Canım herkesin vücut ısısı bir değil senin normalin bu demek ki düşük ateşle de hamile kalanlar varmış. Düzenli gidiyor en azından
Ben umudumu yitirdim bugün ateşim tekrar düştüinsallah senden bekliyorum güzel haberi
Ahhaahha yuvarlak olsun ama göbüşAhahahha aynen dimisahte falciyim ama ben. 3 vakte kadar kocaman bir göbüş görüyorum
Benimki eskiden diş macunu reklamları vardı ya kafamı ordaki yumurta düşün bir tarafi fırçalanmamis tarafı gibi çürük gibi diğer tarafta hiçbir şey yok değişik napalim bebiş için çekeceğiz kuzumAh seni o kadar iyi anlıyorum ki Benim de kendimi bildim bileli var kuzum ben de buz kütlesini başıma koyup öyle uyuyorum son zamanlarda sadece parol içiyorum bilirsin migren ağrısında yangına elinle su dökmek gibi bir şeydir parolhele son zamanlar da adet dönemlerim de dayanılmıyor ağlıyorum artık ağrıdan
Ben de soğuğum genelde ama bu gece çok yandım ya sürekli uyandım bunaldığım için o yüzden azıcık artmış bugünYalniz senin tablon cok iyi sanki kuzum ya. Bu aydan hemen umit kesme sakin bi bekleyelim derim benbazal ates herkeste farkli oluyormus canim. Ben de oyle diyordum. Ama en yüksek haliyle 36.5u bile goremedim hic. 36.4 oluyor en fazla. Soguk bir insansam demekki
İnşallah kuzum ama şöyle bir şey okudum migreni olanlar hamileyken ağrımıyormuş doğum yaptıktan sonra tekrar başlıyormuş inşallah bizimde öyle olurBenimki eskiden diş macunu reklamları vardı ya kafamı ordaki yumurta düşün bir tarafi fırçalanmamis tarafı gibi çürük gibi diğer tarafta hiçbir şey yok değişik napalim bebiş için çekeceğiz kuzum
Kuzum eşim totosunu kaldırıp teste gitmedi. Eşime de folik asit icirdim tek valla. onun da bir sebebi yok sperme de iyi gelir sonuçta tek yumurtadan olmuyor bebiş sende içeceksin dedimBende 35 olcam 2024debenmde solda yumurtalik kistim vardi hicbirsey cikmamisti ama kisten korkuyrdum yumi gorememein sebebi hep troid diye dusundum kistimde vqr dedim ama bu ay kipkirmizi gordum her ay yeni bir umut kuzu esinedemi icirdin folik esinde problem varmiydi ?
İş yerinde bir kadın çok çekti hamile iken mutluluk hormonu önermişti doktoru onu içiyordu atak geldiğinde ilaç değil çok dayanamazsam bende oyle yaparım gibi. Parolun kendine faydası yok gibi çünküİnşallah kuzum ama şöyle bir şey okudum migreni olanlar hamileyken ağrımıyormuş doğum yaptıktan sonra tekrar başlıyormuş inşallah bizimde öyle olur
Tebrik ederim canım gayetde net pembe çizgi varKızlar ama çizgi var di mi yani gorunuyor yani gün ışığında da çektim
O kadar haklısın ki tüketmekteHiç yok elimde kuzum bu ay tükettim hepsini
Kuzum siz kaç aydır deniyordunuz ki benim eşim de gitmemişti teste bu ay da olmazsa artık gidecek. İnşallah gerek kalmazKuzum eşim totosunu kaldırıp teste gitmedi. Eşime de folik asit icirdim tek valla. onun da bir sebebi yok sperme de iyi gelir sonuçta tek yumurtadan olmuyor bebiş sende içeceksin dedimsoldaki kistim de bu kuzum pek küçük de değil. Bence ben geçen ay soldan yumurtladim bebiş o yüzden olmadı gibi geliyor bu ay sağdan yumurtladim. Bu da benim varsayimim tabi.
Kuzum benim çok silik çıkmıyordu testim normalde de hep rengi belli gibi oluyordu o yüzden yapmadım hiçO kadar haklısın ki tüketmektebenim de son 5 tane falan kalmıştı bata 6 gün kaldı iki üç gündür ovülasyon testi yapıyorum hcg yerine
Ayy gerçekten normali bile silik değilKuzum benim çok silik çıkmıyordu testim normalde de hep rengi belli gibi oluyordu o yüzden yapmadım hiçbak attım sana da öyle çok çok silik değil çatlamasını da attım sana
Canim benmde dun pikti ama dun bole bir doluluk yihun hissi agri belime vuruyrdu bende senn gibi yim suan sanki kasigimda bir balon tasiyrmus edasi bugun silik gorursem catlamis demektir insallh hayrli haberlerimiz olurBenim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedim
evet bnmkide 5cm di canim ama bnmde hep solum agridi bilmiyrumki suan hangisi pik gosterdiKuzum eşim totosunu kaldırıp teste gitmedi. Eşime de folik asit icirdim tek valla. onun da bir sebebi yok sperme de iyi gelir sonuçta tek yumurtadan olmuyor bebiş sende içeceksin dedimsoldaki kistim de bu kuzum pek küçük de değil. Bence ben geçen ay soldan yumurtladim bebiş o yüzden olmadı gibi geliyor bu ay sağdan yumurtladim. Bu da benim varsayimim tabi.
İnşallah bu sefer çok güzel ilerleyecek ve hooop bebişin kucağındaBebisim insallah yatablo fena degil evet ama benim derdimi biliyorsun. Pozitifte cok degilim. Gorsem bile pozitifi nasil devam edecegiyle ilgili kaygilarim büyük. O yuzden daha gidecek cok yolum var diye bakiyorum
Ay koş koş kuzumm ya da koşma aman sakin sakin gitMerveeee57 B bernaad S simurgggg kızlar ben eczaneye gidiyorum kargo dağıtıma çıkmamış Allah bilir ne zaman gelir test bir tane alayım eczanedden
Kız şaka mıKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 B bernaad begmsss @benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
Ay inşallah kuzumCanim benmde dun pikti ama dun bole bir doluluk yihun hissi agri belime vuruyrdu bende senn gibi yim suan sanki kasigimda bir balon tasiyrmus edasi bugun silik gorursem catlamis demektir insallh hayrli haberlerimiz olur
evet bnmkide 5cm di canim ama bnmde hep solum agridi bilmiyrumki suan hangisi pik gosterdiama doktorum yumurtlamasi olan her kadinda yumurtalik kisti olur hatta adetle gider dedi ondan onemsemedim millet supriz bebek gorur bende kist buyutmusum diye kendi kendmlede alay ettim hatta hazirandaydi vallhi cok sevindim darisi bizlere allhim cok amin
Biliyrmusun dunde ben o cift cizgiye donup donup baktim oturduminsallh hcg ile oturup cift cizgiyle basbasa bakma nasio olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?