💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Orası da doğru haklısın kuzum

Arkadaşlar 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm 30 günde bir genelde adet oluyorum beklenen adet tarihim 26sı ben şimdi çatlamadan sonra mı saymak zorundayım 2 gün önce kan verdim 1.20 çıktı erken mi vermiş oldum bilmediğim için kafam çok karışık

Benimki eskiden diş macunu reklamları vardı ya kafamı ordaki yumurta düşün bir tarafi fırçalanmamis tarafı gibi çürük gibi diğer tarafta hiçbir şey yok değişik napalim bebiş için çekeceğiz kuzum

Ben de soğuğum genelde ama bu gece çok yandım ya sürekli uyandım bunaldığım için o yüzden azıcık artmış bugün inşallah hep yüksek olur

İnşallah kuzum ama şöyle bir şey okudum migreni olanlar hamileyken ağrımıyormuş doğum yaptıktan sonra tekrar başlıyormuş inşallah bizimde öyle olur

Kuzum eşim totosunu kaldırıp teste gitmedi. Eşime de folik asit icirdim tek valla. onun da bir sebebi yok sperme de iyi gelir sonuçta tek yumurtadan olmuyor bebiş sende içeceksin dedim soldaki kistim de bu kuzum pek küçük de değil. Bence ben geçen ay soldan yumurtladim bebiş o yüzden olmadı gibi geliyor bu ay sağdan yumurtladim. Bu da benim varsayimim tabi.

Eklentiler

• IMG_20231020_001950.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah kuzum ama şöyle bir şey okudum migreni olanlar hamileyken ağrımıyormuş doğum yaptıktan sonra tekrar başlıyormuş inşallah bizimde öyle olur
İş yerinde bir kadın çok çekti hamile iken mutluluk hormonu önermişti doktoru onu içiyordu atak geldiğinde ilaç değil çok dayanamazsam bende oyle yaparım gibi. Parolun kendine faydası yok gibi çünkü

Kuzum siz kaç aydır deniyordunuz ki benim eşim de gitmemişti teste bu ay da olmazsa artık gidecek. İnşallah gerek kalmaz

O kadar haklısın ki tüketmekte benim de son 5 tane falan kalmıştı bata 6 gün kaldı iki üç gündür ovülasyon testi yapıyorum hcg yerine
Kuzum benim çok silik çıkmıyordu testim normalde de hep rengi belli gibi oluyordu o yüzden yapmadım hiç bak attım sana da öyle çok çok silik değil çatlamasını da attım sana

Eklentiler

• IMG_20231011_221644.webp
    31 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20231012_172008.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 57
Kuzum benim çok silik çıkmıyordu testim normalde de hep rengi belli gibi oluyordu o yüzden yapmadım hiç bak attım sana da öyle çok çok silik değil çatlamasını da attım sana
Ayy gerçekten normali bile silik değil ben de bir gebenin günlüğünün testlerini kullanıyordum ama seninkine geçeceğim muhtemelen bu ay ankaradaysan ben hastanede çalışıyorum gel kandan bakayım testine

Benim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedim
Canim benmde dun pikti ama dun bole bir doluluk yihun hissi agri belime vuruyrdu bende senn gibi yim suan sanki kasigimda bir balon tasiyrmus edasi bugun silik gorursem catlamis demektir insallh hayrli haberlerimiz olur
evet bnmkide 5cm di canim ama bnmde hep solum agridi bilmiyrumki suan hangisi pik gosterdi ama doktorum yumurtlamasi olan her kadinda yumurtalik kisti olur hatta adetle gider dedi ondan onemsemedim millet supriz bebek gorur bende kist buyutmusum diye kendi kendmlede alay ettim hatta hazirandaydi vallhi cok sevindim darisi bizlere allhim cok amin
Biliyrmusun dunde ben o cift cizgiye donup donup baktim oturdum insallh hcg ile oturup cift cizgiyle basbasa bakma nasio olur

Bebisim insallah ya tablo fena degil evet ama benim derdimi biliyorsun. Pozitifte cok degilim. Gorsem bile pozitifi nasil devam edecegiyle ilgili kaygilarim büyük. O yuzden daha gidecek cok yolum var diye bakiyorum
İnşallah bu sefer çok güzel ilerleyecek ve hooop bebişin kucağında

Ay inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…