💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum son zamanlarda hiç ovülasyon testi yaptın mı yapmadıysan elimde varsa yapsana bi ya gerçekten gebelikte ovülasyon çift çizgi çıkıyor mı çok merak içerisindeyim
Canım çıkmıyor normal vücuttaki seviyesi kadar silik çıktı mesela benim herkes de değişiyormuş o

Şuan çatlamanın 10. Günündesin kuzum 14ü çatlama ondan bir gün sonra saymaya başladığında 10 oluyor. 2 gün önce verdiğin test bence erken olmuş

Canım çıkmıyor normal vücuttaki seviyesi kadar silik çıktı mesela benim herkes de değişiyormuş o
Yaaaa ay Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim. Ben her gebede çok koyu çıkıyor sandım ovülasyon testi yapıp duruyorum silik çıktıkça moralim bozuluyor içime umut oldun arkadaşım teşekkür ederim

Kuşum naptın sen randevuna gittin mi bebiş nasıl

Kızlar bu kan pıhtılaşma testi ve kan uyuşmazlığı testini sağlık ocağında yapıyorlar mı doktorum benden istemedi bu testleri ama biz yaptırmak istiyoruz sağlık ocağı yapmıyorsa nerede yaptırabilirim

Canım dün ki düşüşün yerleşme olabilir mi senin de insallah oyledirrr ben bilmiyorum çünkü luteal fazım degisiyoe 12-14 gün arası. Muhtemelen perşembe cuma olacak
Valla yerlesme dususu olabilir de olmayabilr de kuzum. Atesten emin olamiyorum bu ay. İnşallah oyledir diyelim ve kirmizilari uzuun bir sure hic birimiz gormeyelim

Kizlar catlamismi 18.gün sanki 16.gune benziyir 17sinde tam pikti yirumlarinizi bekliyrum canlarrr

Eklentiler

• 20231024_130628.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20231024_130653.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 20231022_211756.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20231023_130550.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…