- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.601
Canım çıkmıyor normal vücuttaki seviyesi kadar silik çıktı mesela benim herkes de değişiyormuş oKuzum son zamanlarda hiç ovülasyon testi yaptın mı yapmadıysan elimde varsa yapsana bi yagerçekten gebelikte ovülasyon çift çizgi çıkıyor mı çok merak içerisindeyim
Tam da boyle zamanda gelmeyecegi tutar kargonun. Al gitsin canim. Poztifi gormussun otesi var miMerveeee57 @bernaad S simurgggg kızlar ben eczaneye gidiyorum kargo dağıtıma çıkmamış Allah bilir ne zaman gelir test bir tane alayım eczanedden
Şuan çatlamanın 10. Günündesin kuzum 14ü çatlama ondan bir gün sonra saymaya başladığında 10 oluyor. 2 gün önce verdiğin test bence erken olmuşArkadaşlar 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm 30 günde bir genelde adet oluyorum beklenen adet tarihim 26sı ben şimdi çatlamadan sonra mı saymak zorundayım 2 gün önce kan verdim 1.20 çıktı erken mi vermiş oldum bilmediğim için kafam çok karışık
Ne zaman vermem lazım canım bu ayda 30 günde olursam 26 sı adet günümŞuan çatlamanın 10. Günündesin kuzum 14ü çatlama ondan bir gün sonra saymaya başladığında 10 oluyor. 2 gün önce verdiğin test bence erken olmuş
Yaaaa ay Allah razı olsun kuzum teşekkür ederim. Ben her gebede çok koyu çıkıyor sandım ovülasyon testi yapıp duruyorum silik çıktıkça moralim bozuluyorCanım çıkmıyor normal vücuttaki seviyesi kadar silik çıktı mesela benim herkes de değişiyormuş o
Harika iyi düşünmüşsün kuzum git al da hemen yapMerveeee57 @bernaad S simurgggg kızlar ben eczaneye gidiyorum kargo dağıtıma çıkmamış Allah bilir ne zaman gelir test bir tane alayım eczanedden
Çatlamadan 14 gün sonra adet görülüyor kuzum 28i falan oluyorNe zaman vermem lazım canım bu ayda 30 günde olursam 26 sı adet günüm
Tamam canım teşekkür ederimÇatlamadan 14 gün sonra adet görülüyor kuzum 28i falan oluyor
Kuşum naptın sen randevuna gittin mi bebiş nasılAmiin canım benimm amiiin
Yarın kuzum randevum bakalım neler olacak ne diyecek doktorumvalla öyle dua ediyorum kuzum sağlıklı hayırlısı olacaksa ilerlesin diyorum allahım herkese nasip etsin aratmasın sen nasılsın nasıl oldun
Gittim canım pazar günü 510.33 olan betam bugün 705.51 çıkmış bana az geldi.. doktoruma yazdım cevap bekliyorumKuşum naptın sen randevuna gittin mi bebiş nasıl
CanımMerhaba bu verilerle ne oluyor yeniyim anlatrmısınız ve beni de eklermisiniz Sat 22 eylül Bat 18 ekimde olmadm gecti bugün 7. Gün
Anladım canım yükselmiş ama sonuçta kaç haftalık oldunuz bebeğimGittim canım pazar günü 510.33 olan betam bugün 705.51 çıkmış bana az geldi.. doktoruma yazdım cevap bekliyorum
Bakmadı alttan doktor. Özele gittiğim doktorda dış gebeliğe doğru gidiyor değer demişAnladım canım yükselmiş ama sonuçta kaç haftalık oldunuz bebeğimbiran önce ultrasondan görsen rahatlarsın aslında
Bat geçti 4 gün maalesef kan negatifCanımm lh testiymiş sanırım ben hcg sanmıştım(( ne kadar kaldı bata
Valla yerlesme dususu olabilir de olmayabilr de kuzum. Atesten emin olamiyorum bu ay. İnşallah oyledir diyelim ve kirmizilari uzuun bir sure hic birimiz gormeyelimCanım dün ki düşüşün yerleşme olabilir mi senin deinsallah oyledirrr ben bilmiyorum çünkü luteal fazım degisiyoe 12-14 gün arası. Muhtemelen perşembe cuma olacak
Catlamis kuzum bugunu bos gecmeKizlar catlamismi 18.gün sanki 16.gune benziyir 17sinde tam pikti yirumlarinizi bekliyrum canlarrr
Çatlamış kuzum değerlendirin bugünü mutlakaKizlar catlamismi 18.gün sanki 16.gune benziyir 17sinde tam pikti yirumlarinizi bekliyrum canlarrr
CiddenmiCatlamis kuzum bugunu bos gecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?