💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çatlamış kuzum değerlendirin bugünü mutlaka
Tamm mervissss hadi bakalim bugunumu 1gun sayicam yarinimi 1.gun can hcg testlerini nezaman yapmaya basliyim hahahah simdi sira beklemekte sanirim hayrli haberlerimiz olsun insallh

Kızlar doktorum dış gebeliğe yöneliyor artışların dedi ultrason muayenesi istedi duruma göre ilaç verebilirler dedi bilginiz olsun hastaneye gidicem birazdan

Sagol canım benim bu testi beklerken bir dolu bardak süt içtim onlar bir çıksın yolda testim var öğleden sonra da eczaneye gidip başka bir marka daha da almayı düşünüyorum inşallah gerçek pozitiftir
İnşallah
Dongunun 24. Gunu canim. 1 ekimdi adet. Igneyi de 13unde yaptim. Ignenin 11.gunu. catlamanin da 10.gunu
Ayy benim cıkmıstı 10. Gün testte. Yaptın mı bugun

Tamm mervissss hadi bakalim bugunumu 1gun sayicam yarinimi 1.gun can hcg testlerini nezaman yapmaya basliyim hahahah simdi sira beklemekte sanirim hayrli haberlerimiz olsun insallh
En heyecanlı zamana gireceksin yarın 1 kuzum 10. Günden sonra başlarsın teste elindeki test sayısına göre tabii

Kızlar doktorum dış gebeliğe yöneliyor artışların dedi ultrason muayenesi istedi duruma göre ilaç verebilirler dedi bilginiz olsun hastaneye gidicem birazdan
Kuzum benim ya inşallah öyle değildir Allah korusun haber ver bize doktorla görüştükten sonra

En heyecanlı zamana gireceksin yarın 1 kuzum 10. Günden sonra başlarsın teste elindeki test sayısına göre tabii
Tamam yarin 1.gun arkamdan at kovusturuyrmus gibi hisettim bir an dikidik dikidik hahaha ole telas oldu elimde 4 tane ovu ile hediye gelen 6 tane var 12 gun snra tsh hormonuma baktrcaktim aile hekimliginde belki kan verrim 3kasimda simdiden planlar planlar saglikli sihhetli mucizelerimize kavusalim

Ooo harika hem de 12 gün sonraysa mutlaka beta da baktırırsın kuzum

Benim de dün çatladı kuzum bugün birinci gün seninle aynıyız hemen hemen hadi bakalım heyecanlı bekleme

Kuzum benim çok sağol çok daha hala inanamiyorum test almaya gidecektim toplantim varmış bir tane daha unutmuşum düşün şimdi bitti bir koşu arabayla farklı marka alıp geleceğim kargo da da testler var inşallah doğrudur testim Allah'ım sevincimi paylaşan, anne olmak isteyen herkese nasip etsin çok güzel kadınlar var burda kalbi çok güzel. Herkes için en iyisini diliyorum sıra herkese gelecek cok eminim kuzum

Canım inşallah doktorun dediği gibi birşey çıkmaz ve güzel haberlerle dönersin
Hayırlısı olsun inşallah

Çokkkça amiinn kaçıncı gününde bu çıktı aşkım ben orayı kaçırdım da bende bugün 8. Günümdeyim daha sırf test yapmamak için kalkınca su içtim dolu dolu

Canım senin kaçıncı günün geçen ay hemen başlamıştın test yapmaya bu ay nasıl gidiyor

Ay bende diyorum sesi çıkmadı herhalde eczane uzak bir yerde hanımefendimiz toplantısını unutmuş meğerr
Çabucak al gel çatladıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…