💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bu çatlama iğnesini kendi istediğimiz üzere doktor yapıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum da benim daha 6 ıncı ay denemem iğne için erken mi ?

Kızlar doktorum dış gebeliğe yöneliyor artışların dedi ultrason muayenesi istedi duruma göre ilaç verebilirler dedi bilginiz olsun hastaneye gidicem birazdan
Dış gebelikte artıslar böyle olmuyor bildigim kadarıyla. Ki bu degerle daha kese bile olusmamıstır dıs gebelık degıldır korkmayın. Ama deger güzel artmamıs kimyasal gibi görünüyor üzgünüm tek çizgi de negatif diyip geçiyorsun ama bu şekilde olmak insanı çok yıpratıyor. inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize

Çokkkça amiinn kaçıncı gününde bu çıktı aşkım ben orayı kaçırdım da bende bugün 8. Günümdeyim daha sırf test yapmamak için kalkınca su içtim dolu dolu
Kuzucum valla 2 gün var benim reglime, dün de test yaptım ama negatif diye çöpe attım 11. gün yani meğer çok çok silik çizgi varmış sağolsun kızlar umutlanmayayim diye söylememisler ben zaten farketmedim sen bir iki gün daha bekle diyeceğim zor biliyorum ama.

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bu çatlama iğnesini kendi istediğimiz üzere doktor yapıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum da benim daha 6 ıncı ay denemem iğne için erken mi ?
Canım doktorlR genelde 1 seneyi doldurmadan tedavi başlamıyorlar, 1 sene içinde olmazsa başlıyorlar

Evet erken biraz da oyalanmak için yapasım geliyor 1 saat çizgi arıyorum içinde

İnşallah

Ayy benim cıkmıstı 10. Gün testte. Yaptın mı bugun
Test yapiyorum da igne etkisi de var bende bubay kuzum. Kac gundur pozitif cikiyor zaten. Once o bi etkisini kaybedecek de sonra belli olacak.cumaya kadar emin olmus olurum diye dusunuyorum. Ya negatif ya pozitif anlamda. 14.gunu olacak ignenin. Etkisi kalmaz o gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…