- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.641
Çatlamaya göre 30 ekime çekti canım o yüzden daha varEvet lina 27 ekim bat gorunuyor canm ne yaptin
Hahaha iyi yapmışın8.günümdeyim dün yaptım tabiki negatifbugün yapmamak için su içtim kalkar kalkmaz bol bol yarın sabah denicem tekrar
Dış gebelikte artıslar böyle olmuyor bildigim kadarıyla. Ki bu degerle daha kese bile olusmamıstır dıs gebelık degıldır korkmayın. Ama deger güzel artmamıs kimyasal gibi görünüyorKızlar doktorum dış gebeliğe yöneliyor artışların dedi ultrason muayenesi istedi duruma göre ilaç verebilirler dedi bilginiz olsun hastaneye gidicem birazdan
Ah inşallahHahaha iyi yapmışın
Yarın da senden güzel haber alalım inşallah
Kuzucum valla 2 gün var benim reglime, dün de test yaptım ama negatif diye çöpe attım 11. gün yani meğer çok çok silik çizgi varmış sağolsun kızlar umutlanmayayim diye söylememisler ben zaten farketmedimÇokkkça amiinnkaçıncı gününde bu çıktı aşkım ben orayı kaçırdım da bende bugün 8. Günümdeyim daha sırf test yapmamak için kalkınca su içtim dolu dolu
Canım doktorlR genelde 1 seneyi doldurmadan tedavi başlamıyorlar, 1 sene içinde olmazsa başlıyorlarArkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bu çatlama iğnesini kendi istediğimiz üzere doktor yapıyor mu nasıl oluyor bilmiyorum da benim daha 6 ıncı ay denemem iğne için erken mi ?
Evet erken biraz da oyalanmak için yapasım geliyor 1 saat çizgi arıyorum içindeKuzucum valla 2 gün var benim reglime, dün de test yaptım ama negatif diye çöpe attım 11. gün yani meğer çok çok silik çizgi varmış sağolsun kızlar umutlanmayayim diye söylememisler ben zaten farketmedimsen bir iki gün daha bekle diyeceğim zor biliyorum ama.
Tamm canm hayrli haberlerini bekliyruzÇatlamaya göre 30 ekime çekti canım o yüzden daha var
ay inşallah kuzum o kadar ihtiyacım var ki bir mucizeyeYaaa evetttt aramizda 1gun var super hadi mucizelerimize kavusalim insallhhhhh cok amin
Kuzum bi yaptigim benim 7. Testimdi güya test yapmamak için bu kadar aldımEvet erken biraz da oyalanmak için yapasım geliyor 1 saat çizgi arıyorum içinde
Yumurtamdan çok çatladımAy bende diyorum sesi çıkmadı herhalde eczane uzak bir yerde hanımefendimiz toplantısını unutmuş meğerr
Çabucak al gel çatladıkk
Ben hcg hormonuna hiç hakim değilim ama inşallah doğru değildir canım benim hayırlı haberlerle gel inşallahAz artmış değerim 510.33 idi 705.51 olmuş
Ya bence iyice silindigini gorup emin olursun canimCiddenmiay sagol tatlim degerlendrcem yarinda test yapayim mi peki
Çatlamış bebeğim değerlendir, bir ilki gün daha teste devam etKizlar catlamismi 18.gün sanki 16.gune benziyir 17sinde tam pikti yirumlarinizi bekliyrum canlarrr
Amin canim inşallah görmeyelimValla yerlesme dususu olabilir de olmayabilr de kuzum. Atesten emin olamiyorum bu ay. İnşallah oyledir diyelim ve kirmizilari uzuun bir sure hic birimiz gormeyelim
Hadi al da koş eve artıkKuzum bi yaptigim benim 7. Testimdi güya test yapmamak için bu kadar aldım5 tanesi kargoda şuan eczane kapısındayim. Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap inan moral daha önemli
Test yapiyorum da igne etkisi de var bende bubay kuzum. Kac gundur pozitif cikiyor zaten. Once o bi etkisini kaybedecek de sonra belli olacak.cumaya kadar emin olmus olurum diye dusunuyorum. Ya negatif ya pozitif anlamda. 14.gunu olacak ignenin. Etkisi kalmaz o guneİnşallah
Ayy benim cıkmıstı 10. Gün testte. Yaptın mı bugun
Ahahaha freely varmış yurumedim de araba ile geldim iki adım yere var sen düşünHadi al da koş eve artık
Allah korusun kuzummm, mutlaka bize de haber verKızlar doktorum dış gebeliğe yöneliyor artışların dedi ultrason muayenesi istedi duruma göre ilaç verebilirler dedi bilginiz olsun hastaneye gidicem birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?