- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.661
Ooo freely olan bi eczane harikaaaAhahaha freely varmış yurumedim de araba ile geldim iki adım yere var sen düşün
2. Poztifi de gorunce pamuklara sarsin kocan seni kuzumAhahaha freely varmış yurumedim de araba ile geldim iki adım yere var sen düşün
Evet dimi yarin da yapayim iyice silinsin cnku 16.gündekine acayip benziyor bugun catlamis evet ama hala koyuluk var yariin siliklesir bence ama saglikli catlayip olusuyrdur insallhYa bence iyice silindigini gorup emin olursun canim
Tamam cannn yarinda yapiyim testiÇatlamış bebeğim değerlendir, bir ilki gün daha teste devam et
Koyulasıyor mu peki çizgiler? Belki negatifi görmeden devam edeceksinTest yapiyorum da igne etkisi de var bende bubay kuzum. Kac gundur pozitif cikiyor zaten. Once o bi etkisini kaybedecek de sonra belli olacak.cumaya kadar emin olmus olurum diye dusunuyorum. Ya negatif ya pozitif anlamda. 14.gunu olacak ignenin. Etkisi kalmaz o gune
Her ay yapmıcaz diyip yine yaparken buluyoruz buna da alıştık ne yapalımKuzum bi yaptigim benim 7. Testimdi güya test yapmamak için bu kadar aldım5 tanesi kargoda şuan eczane kapısındayim. Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap inan moral daha önemli
Ya ben sana çişini tut demedim miiiS simurggggMerveeee57 bir damla bile cisim yok eve geldim zorluyorum yok gelmiyor bekleyeceğiz biraz mecburen
Yumurtamdan çok çatladım
Kuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıYa ben sana çişini tut demedim miii
Yok kiz ben goruyrum inxe cizgi sabah yine bak sabah idrarina daha cok hcg yukleniyor masallhKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Ben görüyorum ben görüyorum var işte var varKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Erken gebelik mi bu canmKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Kuzum çıplak gözle daha iyi görünüyor aslında bu testte de iki damla çise rağmen ben çok heyecanlıyım bir türlü sabitleyip çekemedimYok kiz ben goruyrum inxe cizgi sabah yine bak sabah idrarina daha cok hcg yukleniyor masallh
Evet canım 2 gün var reglime normal gebelik testi kullanmadim o yuzden erken kullandım bu son kullandığımdan sipariş ettim o da dağıtıma çıkmış dayanamadım eczaneye gittim orda da tek bundan varmış bunu yaptım ama çok az çişim vardı gelmediErken gebelik mi bu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?