- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.681
Canım bu testten hiç kullanmadım ama bozuk gibi de durmuyor sanki, ne kadar sürede çıktı bu çizgiKızlar sizce bu test bozuk mu ?
3 gün oldu yaotm ama bisey ckmadı bide testin son kullanma tarihi gecmisti sonradan gordum bisey teşkil eder mi ?CanımZumruduanka96 eklesin seni tabloya ona özelden de atabilirsin sat ve bat günlerini ekler. 7 gün gecikmen varsa test yapmalısın.
Olsun canim var yarin tekrar yap heyecanlanmazmi insan mucizeKuzum çıplak gözle daha iyi görünüyor aslında bu testte de iki damla çise rağmen ben çok heyecanlıyım bir türlü sabitleyip çekemedim
ilk attıklarım 5 dk içinde çıktı son ikisi bi yarım saat sonra kuruyunca ama hiç güvenim yok bu testlere nedense kimyasal geçirdiğimde doğru çıkarmıştı ama bu sanki bana öndeki çizgi akmıştı diğer çizgiyi boyamış gibi geldiCanım bu testten hiç kullanmadım ama bozuk gibi de durmuyor sanki, ne kadar sürede çıktı bu çizgi
Canım ilk 5 dakikada çıkıp sonra koyulaştıysa normaldir bence zaten ilk dakikalarda test dağılıyor sonra bekleyip kendine geliyor, sen yarın tekrarla bakalım ya da başka bir testle dene inşallah vardırrilk attıklarım 5 dk içinde çıktı son ikisi bi yarım saat sonra kuruyunca ama hiç güvenim yok bu testlere nedense kimyasal geçirdiğimde doğru çıkarmıştı ama bu sanki bana öndeki çizgi akmıştı diğer çizgiyi boyamış gibi geldi
Kuzum ben görüyorum elim sabitlemiyor içim rahatladı biliyor musun acaba ilk test hatalı mi çıkardı diye biraz tedirgindi sevincim şuan iyiyim çok şükürOlsun canim var yarin tekrar yap heyecanlanmazmi insan mucizerabbim bizlerede nasip etsin nole guzel cift cizgileri gormeyi
Ben bugunde yaptim kaset test negatif bu ay olmdi benim galibaEvet canım 2 gün var reglime normal gebelik testi kullanmadim o yuzden erken kullandım bu son kullandığımdan sipariş ettim o da dağıtıma çıkmış dayanamadım eczaneye gittim orda da tek bundan varmış bunu yaptım ama çok az çişim vardı gelmedi
bir hafta önce doktora gittim 11 gün gecikmem vardı doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı beni yarın yine gidicem kist falan hiç bişey yok mevsimsel gecikme olabilir dedi ama ben hiç bu kdr gecikmemiştim nerdeyse ikinci adet döngüm geliyoCanım ilk 5 dakikada çıkıp sonra koyulaştıysa normaldir bence zaten ilk dakikalarda test dağılıyor sonra bekleyip kendine geliyor, sen yarın tekrarla bakalım ya da başka bir testle dene inşallah vardırr
Ayyy o zaman yüksek ihtimal yanii, hem çizgi de belirgin çıkmış belki de geç döllenme oldu canımbir hafta önce doktora gittim 11 gün gecikmem vardı doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı beni yarın yine gidicem kist falan hiç bişey yok mevsimsel gecikme olabilir dedi ama ben hiç bu kdr gecikmemiştim nerdeyse ikinci adet döngüm geliyo
Vallahi kahkaha attım ya aferin kızzz birlikte yaparızzzkız sen beni öldürcen yaa
Bu arada dayanamayıp ovu sipariş ettimm ne kadar da kararlı tutarlı bir bireyim
Valla kuzum benim de negatifti dünde bişi göremedim bizim kızlar görmüş ama çöpe attım. biraz erken davranıyoruz teste aslında kimseye akıl vermeyeceğim bu konuda bende aynı şeyi yapıp duruyorum. Hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsunBen bugunde yaptim kaset test negatif bu ay olmdi benim galiba
bi umut belki canım inşallah, 3 ay önce bi kimyasal geçirdim tam adetlerim düzene girdi dedim yine bu gecikme çıktı umarım boşa değildir..Ayyy o zaman yüksek ihtimal yanii, hem çizgi de belirgin çıkmış belki de geç döllenme oldu canım
Beni haberdar et canım merakla bekliyorum
Kız vardır tabiii ben bardaklarca işiyoruz silik çıkmıyo helal olsun sanaaaKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Dış gebelikte artıslar böyle olmuyor bildigim kadarıyla. Ki bu degerle daha kese bile olusmamıstır dıs gebelık degıldır korkmayın. Ama deger güzel artmamıs kimyasal gibi görünüyorüzgünüm tek çizgi de negatif diyip geçiyorsun ama bu şekilde olmak insanı çok yıpratıyor. inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize
Yaa kıyamam sıkma canını belli mi olur inşallah böyle bişey yaşanmaz kuzum dua edelim bol bolBakmadı alttan doktor. Özele gittiğim doktorda dış gebeliğe doğru gidiyor değer demiş
Amin cannnnKuzum ben görüyorum elim sabitlemiyor içim rahatladı biliyor musun acaba ilk test hatalı mi çıkardı diye biraz tedirgindi sevincim şuan iyiyim çok şükürrabbim sizlerin de güzel haberlerini buradan okumayi, sevincimizi paylaşmayı nasip etsin
Iki damla cise gayetde var canim insallah sag salim kucagina alirsinKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Canım bariz çizgi varKızlar sizce bu test bozuk mu ?
Vallahi kahkaha attım ya aferin kızzz birlikte yaparızzzhangi marka aldınnn
Boşa değildir canım güzel düşünelimbi umut belki canım inşallah, 3 ay önce bi kimyasal geçirdim tam adetlerim düzene girdi dedim yine bu gecikme çıktı umarım boşa değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?