💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum çıplak gözle daha iyi görünüyor aslında bu testte de iki damla çise rağmen ben çok heyecanlıyım bir türlü sabitleyip çekemedim
Olsun canim var yarin tekrar yap heyecanlanmazmi insan mucize rabbim bizlerede nasip etsin nole guzel cift cizgileri gormeyi

Canım bu testten hiç kullanmadım ama bozuk gibi de durmuyor sanki, ne kadar sürede çıktı bu çizgi
ilk attıklarım 5 dk içinde çıktı son ikisi bi yarım saat sonra kuruyunca ama hiç güvenim yok bu testlere nedense kimyasal geçirdiğimde doğru çıkarmıştı ama bu sanki bana öndeki çizgi akmıştı diğer çizgiyi boyamış gibi geldi

Canım ilk 5 dakikada çıkıp sonra koyulaştıysa normaldir bence zaten ilk dakikalarda test dağılıyor sonra bekleyip kendine geliyor, sen yarın tekrarla bakalım ya da başka bir testle dene inşallah vardırr

Olsun canim var yarin tekrar yap heyecanlanmazmi insan mucize rabbim bizlerede nasip etsin nole guzel cift cizgileri gormeyi
Kuzum ben görüyorum elim sabitlemiyor içim rahatladı biliyor musun acaba ilk test hatalı mi çıkardı diye biraz tedirgindi sevincim şuan iyiyim çok şükür rabbim sizlerin de güzel haberlerini buradan okumayi, sevincimizi paylaşmayı nasip etsin

Ben bugunde yaptim kaset test negatif bu ay olmdi benim galiba

Canım ilk 5 dakikada çıkıp sonra koyulaştıysa normaldir bence zaten ilk dakikalarda test dağılıyor sonra bekleyip kendine geliyor, sen yarın tekrarla bakalım ya da başka bir testle dene inşallah vardırr
bir hafta önce doktora gittim 11 gün gecikmem vardı doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı beni yarın yine gidicem kist falan hiç bişey yok mevsimsel gecikme olabilir dedi ama ben hiç bu kdr gecikmemiştim nerdeyse ikinci adet döngüm geliyo

Ayyy o zaman yüksek ihtimal yanii, hem çizgi de belirgin çıkmış belki de geç döllenme oldu canım
Beni haberdar et canım merakla bekliyorum

Ben bugunde yaptim kaset test negatif bu ay olmdi benim galiba
Valla kuzum benim de negatifti dünde bişi göremedim bizim kızlar görmüş ama çöpe attım. biraz erken davranıyoruz teste aslında kimseye akıl vermeyeceğim bu konuda bende aynı şeyi yapıp duruyorum. Hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsun

Ayyy o zaman yüksek ihtimal yanii, hem çizgi de belirgin çıkmış belki de geç döllenme oldu canım
Beni haberdar et canım merakla bekliyorum
bi umut belki canım inşallah, 3 ay önce bi kimyasal geçirdim tam adetlerim düzene girdi dedim yine bu gecikme çıktı umarım boşa değildir..

Kız vardır tabiii ben bardaklarca işiyoruz silik çıkmıyo helal olsun sanaaa başka testin var mı peki inşallah vardır

Basakbasak1 bende zuzu3838 katılıyorum, ultrason muayenesi yapmadan nasıl anladılar dış gebelik olduğunu ben geçen Kasım kimyasal yaşadım. Lekelenmelerim vardı kahverengi, yerleşmedir dedim sonra kırmızıya dönünce doktora gitmiştim. 5. Haftaydı galiba. Baktı rahimde hiç bir şey yoktu belki geç döllenmedir dedi kan ver artışa bakalım dedi. Çünkü ben hiç kanda vermemiştim. İlk kanı verdim 500 küsür çıktı, 2 gün sonra 700 küsürdü senin gibi ve benim 2. Kanı verdiğim gün kanamam başladı. Yani betanın sıfırlanması da gerekmiyor kanamanın başlaması için. İnşallah seninki sağlıkla devam eder ama değilse Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin en kısa sürede inşallah

Amin cannnn

Iki damla cise gayetde var canim insallah sag salim kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…