💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Boşa değildir canım güzel düşünelim
Başka testin yok mu akşam tekarlasan bi
bu elimde son kalmıştı öylesine çıkmaz diye sallamayarak yaptım böyle çıkıncada renk aktı düşüncesiyle yapmadım bi daha hiç eşimde istersen boşa üzülme bi gidelim öğreniriz zaten diyince askıda kaldı :)

aynen bebişim seni yalnız bırakamazdım ama inşallah sen hamişsindir de beni yalnız bırakırsınn
Laboquick aldım kuzucum inşallah benim şansıma da düzgün çıkar
İnşallah hamişimdir elimde patlar testler tabi de değilsem artık birlikte yumurtlama kovalicaz bebişimmm ben innovita aldım bu ay ilk kez denicem 8 9 tanr de birgebeningünlüğü var daha almicam ovü ya

Neyse canım olsun yarın doktora gideceksin zaten güzel haberle de döneceksin inanıyorum

3 gün oldu yaotm ama bisey ckmadı bide testin son kullanma tarihi gecmisti sonradan gordum bisey teşkil eder mi ?
cok uzun zaman gecmis canim ben burayi atlamisim baska bir markayla tekrar dene insallah pozitifi gorursun

İnşallah hamişimdir elimde patlar testler tabi de değilsem artık birlikte yumurtlama kovalicaz bebişimmm ben innovita aldım bu ay ilk kez denicem 8 9 tanr de birgebeningünlüğü var daha almicam ovü ya
İnşallah inşallah bebeğim ya
Zaten almana gerek kalmayacak daha
Ben 10 lu aldım ya bu ay yeter, olmazsa da öbür ay almam test mest (koşa koşa sipariş veririm kesin yine)

İnşallah inşallah bebeğim ya
Zaten almana gerek kalmayacak daha
Ben 10 lu aldım ya bu ay yeter, olmazsa da öbür ay almam test mest (koşa koşa sipariş veririm kesin yine)
Aynen kesin almazsın bi daha güveniyorum ben sana

yani acaba böyle bişey mümkün mü renk karışması gibii yani öndeki çizgiden bulaşma ihtimali yüzde kaç acaba artık herşeyden şüphe eder oldum
Bence yuzde sifir ondeki cizgiden bulasma ihtimali simdiye kada cok test yaptim tecrubeyle sabit

O kadar az cise yine var tedirgin olma artık rahatça sevin
aynen bebişim seni yalnız bırakamazdım ama inşallah sen hamişsindir de beni yalnız bırakırsınn
Laboquick aldım kuzucum inşallah benim şansıma da düzgün çıkar
Ben hep laboquick kullanıyorum canim sıkıntı yaşamadım seversin

testim bu şekildeyken betam 15-20 arasıydı tebrikler :)

Aynen kesin almazsın bi daha güveniyorum ben sana
Artık kimsenin bana güvenci kalmayacak bu gidişle, eşime bari söylemeyim
Neeeee ayyyy ay sacibelinde kuzummmm çok sevindim çokkkk rabbım kucağına almayı nasip etsin
Yaaaa Darısı bize bebeğimm
O kadar az cise yine var tedirgin olma artık rahatça sevin

Ben hep laboquick kullanıyorum canim sıkıntı yaşamadım seversin
Ayy tamam o zaman kuzucum inşallah uğur getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…