- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.701
bu testi iki üc gün önce yapmıştım bi daha korkudan cesaret edip test yapamadım bozuktur diye ihtimal vermiyorum sanki ama yarın doktor randevum var kan testi isticem inş :)Canım bariz çizgi var
Hayir canim bozuk degil ikinci cizgi gayet gorunuyor sabah idrariyla tekrarla dah koyu cikarKızlar sizce bu test bozuk mu ?
bu elimde son kalmıştı öylesine çıkmaz diye sallamayarak yaptım böyle çıkıncada renk aktı düşüncesiyle yapmadım bi daha hiç eşimde istersen boşa üzülme bi gidelim öğreniriz zaten diyince askıda kaldı :)Boşa değildir canım güzel düşünelim
Başka testin yok mu akşam tekarlasan bi
İnşallah hamişimdir elimde patlar testler tabi de değilsem artık birlikte yumurtlama kovalicaz bebişimmmaynen bebişim seni yalnız bırakamazdım ama inşallah sen hamişsindir de beni yalnız bırakırsınn
Laboquick aldım kuzucum inşallah benim şansıma da düzgün çıkar
Yaa muhakkak iste inşallah vardır yabu testi iki üc gün önce yapmıştım bi daha korkudan cesaret edip test yapamadım bozuktur diye ihtimal vermiyorum sanki ama yarın doktor randevum var kan testi isticem inş :)
Neyse canım olsun yarın doktora gideceksin zaten güzel haberle de döneceksin inanıyorumbu elimde son kalmıştı öylesine çıkmaz diye sallamayarak yaptım böyle çıkıncada renk aktı düşüncesiyle yapmadım bi daha hiç eşimde istersen boşa üzülme bi gidelim öğreniriz zaten diyince askıda kaldı :)
cok uzun zaman gecmis canim ben burayi atlamisim baska bir markayla tekrar dene insallah pozitifi gorursun3 gün oldu yaotm ama bisey ckmadı bide testin son kullanma tarihi gecmisti sonradan gordum bisey teşkil eder mi ?
yani acaba böyle bişey mümkün mü renk karışması gibii yani öndeki çizgiden bulaşma ihtimali yüzde kaç acaba artık herşeyden şüphe eder oldumHayir canim bozuk degil ikinci cizgi gayet gorunuyor sabah idrariyla tekrarla dah koyu cikar
inşallah canım inşallah.. bekliyoruz heyecanla geleceği günüüNeyse canım olsun yarın doktora gideceksin zaten güzel haberle de döneceksin inanıyorum
Burdayım kuzum temizlik yaptım evde
İnşallah inşallah bebeğim yaİnşallah hamişimdir elimde patlar testler tabi de değilsem artık birlikte yumurtlama kovalicaz bebişimmmben innovita aldım bu ay ilk kez denicem 8 9 tanr de birgebeningünlüğü var daha almicam ovü ya
Hah tamam o zaman bebeişim iyi ol da amanBurdayım kuzum temizlik yaptım evde
Aynen kesin almazsın bi daha güveniyorum ben sanaİnşallah inşallah bebeğim ya
Zaten almana gerek kalmayacak daha
Ben 10 lu aldım ya bu ay yeter, olmazsa da öbür ay almam test mest (koşa koşa sipariş veririm kesin yine)
Bence yuzde sifir ondeki cizgiden bulasma ihtimali simdiye kada cok test yaptim tecrubeyle sabityani acaba böyle bişey mümkün mü renk karışması gibii yani öndeki çizgiden bulaşma ihtimali yüzde kaç acaba artık herşeyden şüphe eder oldum
O kadar az cise yine varKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Ben hep laboquick kullanıyorum canim sıkıntı yaşamadım seversinaynen bebişim seni yalnız bırakamazdım ama inşallah sen hamişsindir de beni yalnız bırakırsınn
Laboquick aldım kuzucum inşallah benim şansıma da düzgün çıkar
bende çok test yaptım negatifte gördüm pozitifte bu testlerde eğer bişey yoksa ikinci çizgi hiç bi şekilde belirmiyor diye biliyorum inşallah şizofren gibi kurmuyorumdur kafamdaBence yuzde sifir ondeki cizgiden bulasma ihtimali simdiye kada cok test yaptim tecrubeyle sabit
testim bu şekildeyken betam 15-20 arasıydı tebrikler :)Kuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Artık kimsenin bana güvenci kalmayacak bu gidişle, eşime bari söylemeyimAynen kesin almazsın bi daha güveniyorum ben sana
Yaaaa
Ayy tamam o zaman kuzucum inşallah uğur getirsinO kadar az cise yine vartedirgin olma artık rahatça sevin
Ben hep laboquick kullanıyorum canim sıkıntı yaşamadım seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?