- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.721
İnsllah canimValla kuzum benim de negatifti dünde bişi göremedim bizim kızlar görmüş ama çöpe attım. biraz erken davranıyoruz teste aslında kimseye akıl vermeyeceğim bu konuda bende aynı şeyi yapıp duruyorum. Hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Canım benim çok teşekkür ederim
Yaaa agliyorum halaa sağol kuzum benim, bu ay ayağımı sürüyorum sizi de peşimden getireceğim. Kocana da kavustun Allah'ım güzel haberlerini de bize kavuştursun
Kesinlikle 2 günde beta bile vermekten yorulmuştum baya üzgünüm doktora gidemiyorum acilden giriş yapıcam iş çıkışı doktor nöbetçiymişDış gebelikte artıslar böyle olmuyor bildigim kadarıyla. Ki bu degerle daha kese bile olusmamıstır dıs gebelık degıldır korkmayın. Ama deger güzel artmamıs kimyasal gibi görünüyorüzgünüm tek çizgi de negatif diyip geçiyorsun ama bu şekilde olmak insanı çok yıpratıyor. inşallah Rabbim sağlıkla nasip eder hepimize
genelde oluyor mu? yoka bu aya mı özel?Benim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedim
bu ay oldu kuzum dün otururken sağ kasığımda bir hareketlenme oldu bir anda tüylerim diken diken oldu sonra geçti sanki o kasığımda elektriklenme gibi bir şey. Ben hiç gebelik geçirmedim bilmiyorum ama umutlanmakta istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorumgenelde oluyor mu? yoka bu aya mı özel?
ben 3 kere kimyasal geçirdim, birinde böyle hissetmiştim aynen. ama geç yumurtlamaydı o. bu sefer gününde, hatta biraz öncesi yumurtladım gibi.
bilmiyorum ya, gereksiz bir umutlanma içindeyim.
ben de 2-3 sene bu şekildeydim. bazen ölüyorum sanıyordum baş ağrısından.Kuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyor
Kuzum doktor bakıcak akşama bakalım hayırlısı diye dua etmiştim hep demek ki buymuş hayırlısıBen hcg hormonuna hiç hakim değilim ama inşallah doğru değildir canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah
amiiin ama dış gebelik gözüyle bakıyorum artık.. değer çok sağlıklı değil demişAllah korusun kuzummm, mutlaka bize de haber ver
kuzum sağlıklı bir artış değil demiş doktorum akşam gittiğimde bakıcak bakalımBasakbasak1 diş gebelikte değerler çok hızlı artıyor diye biliyorum inşallah öyle değildir bizi habersiz bırakma
Kuzum sağlıklı ilerlemiyor dedi direkt koyu kahverengi lekelenmerim var şuan ultrasona bakıp karar vericek sanırım.. akşam gidebilicem işyerimden sıkıntı oldu birde canım baya ona sıkıldı can taşıyorum sonuçta ama özel sektör maalesef. Çok teşekür ederim mutlaka yazarımBasakbasak1 bende zuzu3838 katılıyorum, ultrason muayenesi yapmadan nasıl anladılar dış gebelik olduğunu ben geçen Kasım kimyasal yaşadım. Lekelenmelerim vardı kahverengi, yerleşmedir dedim sonra kırmızıya dönünce doktora gitmiştim. 5. Haftaydı galiba. Baktı rahimde hiç bir şey yoktu belki geç döllenmedir dedi kan ver artışa bakalım dedi. Çünkü ben hiç kanda vermemiştim. İlk kanı verdim 500 küsür çıktı, 2 gün sonra 700 küsürdü senin gibi ve benim 2. Kanı verdiğim gün kanamam başladı. Yani betanın sıfırlanması da gerekmiyor kanamanın başlaması için. İnşallah seninki sağlıkla devam eder ama değilse Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin en kısa sürede inşallah
Benim pek umudum yok kuzum herşey allahtan ne diyeyimYaa kıyamam sıkma canını belli mi olur inşallah böyle bişey yaşanmaz kuzum dua edelim bol bol
Ultrasona göre yorum yapacak bakalım inşallah her şey normaldir kuzumKuzum doktor bakıcak akşama bakalım hayırlısı diye dua etmiştim hep demek ki buymuş hayırlısı
amiiin ama dış gebelik gözüyle bakıyorum artık.. değer çok sağlıklı değil demiş
kuzum sağlıklı bir artış değil demiş doktorum akşam gittiğimde bakıcak bakalım
Kuzum sağlıklı ilerlemiyor dedi direkt koyu kahverengi lekelenmerim var şuan ultrasona bakıp karar vericek sanırım.. akşam gidebilicem işyerimden sıkıntı oldu birde canım baya ona sıkıldı can taşıyorum sonuçta ama özel sektör maalesef. Çok teşekür ederim mutlaka yazarım
Benim de mesela bu hafta yumurtlama hafif baş ağrım var ama adet dönemi yaklaşınca dayanılmaz bir ağrı oluyor anca adet olunca arveles içebiliyorumben de 2-3 sene bu şekildeydim. bazen ölüyorum sanıyordum baş ağrısından.
son 6-7 aydır azaldı. spor iyi geliyor gibi biraz. bi de iyi beslenme.
ama şimdi de yumurtlama günlerinde hafif ağrı oluyor. eskisi kadar ağır olmasa da uzun sürüyor.
Amin inşallah kuzum inşallahYaaa agliyorum halaa sağol kuzum benim, bu ay ayağımı sürüyorum sizi de peşimden getireceğim. Kocana da kavustun Allah'ım güzel haberlerini de bize kavuştursun
Ben sana inanıyorum bebişimmArtık kimsenin bana güvenci kalmayacak bu gidişle, eşime bari söylemeyim
YaaaaDarısı bize bebeğimm
Ayy tamam o zaman kuzucum inşallah uğur getirsin
Kuzucum hemen kaybetme umudunu dur bakalım doktor ne dicek, çıkınca bize de yaz mutlakaKuzum doktor bakıcak akşama bakalım hayırlısı diye dua etmiştim hep demek ki buymuş hayırlısı
amiiin ama dış gebelik gözüyle bakıyorum artık.. değer çok sağlıklı değil demiş
kuzum sağlıklı bir artış değil demiş doktorum akşam gittiğimde bakıcak bakalım
Kuzum sağlıklı ilerlemiyor dedi direkt koyu kahverengi lekelenmerim var şuan ultrasona bakıp karar vericek sanırım.. akşam gidebilicem işyerimden sıkıntı oldu birde canım baya ona sıkıldı can taşıyorum sonuçta ama özel sektör maalesef. Çok teşekür ederim mutlaka yazarım
Hayırlısı olsun canım benimUltrasona göre yorum yapacak bakalım inşallah her şey normaldir kuzum
Yazarım mutlaka kuzumKuzucum hemen kaybetme umudunu dur bakalım doktor ne dicek, çıkınca bize de yaz mutlaka
Var bunda kuzumKuzum iki damla zorlaya zorlaya çıkardım onla yaptim onda da silik çıktıfotoda belli olmuyor ama var çizgi ben görüyorum çiş yok anacim çişim yok bekleyim bir iki saat ama bu da silik cikardiysa vardır di mi bebis. Sabah bir bardak çiş vardı elimde ne güzel
Skt geçtiyse at kuzum onu yeni test al kendine3 gün oldu yaotm ama bisey ckmadı bide testin son kullanma tarihi gecmisti sonradan gordum bisey teşkil eder mi ?
Kurtaj mi olacaksin canimYazarım mutlaka kuzum
begmsss kuzum sana iğne mi yaptılar bana sürecini anlatırmısın. Sağlıklı artışım olmamış dış gebeliğe doğru gidiyor dedi doktor akşam bakıcak ultrasonla karar vericek duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?