💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Neeeee ayyyy ay sacibelinde kuzummmm çok sevindim çokkkk rabbım kucağına almayı nasip etsin
Yaaa agliyorum halaa sağol kuzum benim, bu ay ayağımı sürüyorum sizi de peşimden getireceğim. Kocana da kavustun Allah'ım güzel haberlerini de bize kavuştursun

Kesinlikle 2 günde beta bile vermekten yorulmuştum baya üzgünüm doktora gidemiyorum acilden giriş yapıcam iş çıkışı doktor nöbetçiymiş

Benim dün yumurtam çatladı dünden beri bel ağrısı karnımda bir şişkinlik var anlam veremedim
genelde oluyor mu? yoka bu aya mı özel?

ben 3 kere kimyasal geçirdim, birinde böyle hissetmiştim aynen. ama geç yumurtlamaydı o. bu sefer gününde, hatta biraz öncesi yumurtladım gibi.
bilmiyorum ya, gereksiz bir umutlanma içindeyim.

bu ay oldu kuzum dün otururken sağ kasığımda bir hareketlenme oldu bir anda tüylerim diken diken oldu sonra geçti sanki o kasığımda elektriklenme gibi bir şey. Ben hiç gebelik geçirmedim bilmiyorum ama umutlanmakta istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum

Kuzum adet öncesi bu migren ağrın oluyor muydu genelde benim de aynı sen gibi kafamı kesip atasım geliyor
ben de 2-3 sene bu şekildeydim. bazen ölüyorum sanıyordum baş ağrısından.
son 6-7 aydır azaldı. spor iyi geliyor gibi biraz. bi de iyi beslenme.
ama şimdi de yumurtlama günlerinde hafif ağrı oluyor. eskisi kadar ağır olmasa da uzun sürüyor.

Ben hcg hormonuna hiç hakim değilim ama inşallah doğru değildir canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah
Kuzum doktor bakıcak akşama bakalım hayırlısı diye dua etmiştim hep demek ki buymuş hayırlısı
Allah korusun kuzummm, mutlaka bize de haber ver
amiiin ama dış gebelik gözüyle bakıyorum artık.. değer çok sağlıklı değil demiş
Basakbasak1 diş gebelikte değerler çok hızlı artıyor diye biliyorum inşallah öyle değildir bizi habersiz bırakma
kuzum sağlıklı bir artış değil demiş doktorum akşam gittiğimde bakıcak bakalım
Kuzum sağlıklı ilerlemiyor dedi direkt koyu kahverengi lekelenmerim var şuan ultrasona bakıp karar vericek sanırım.. akşam gidebilicem işyerimden sıkıntı oldu birde canım baya ona sıkıldı can taşıyorum sonuçta ama özel sektör maalesef. Çok teşekür ederim mutlaka yazarım

Ultrasona göre yorum yapacak bakalım inşallah her şey normaldir kuzum

Benim de mesela bu hafta yumurtlama hafif baş ağrım var ama adet dönemi yaklaşınca dayanılmaz bir ağrı oluyor anca adet olunca arveles içebiliyorum

Kuzucum hemen kaybetme umudunu dur bakalım doktor ne dicek, çıkınca bize de yaz mutlaka

Kuzucum hemen kaybetme umudunu dur bakalım doktor ne dicek, çıkınca bize de yaz mutlaka
Yazarım mutlaka kuzum

begmsss kuzum sana iğne mi yaptılar bana sürecini anlatırmısın. Sağlıklı artışım olmamış dış gebeliğe doğru gidiyor dedi doktor akşam bakıcak ultrasonla karar vericek duruma göre

Var bunda kuzum gorunuyor gayet net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…