💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah canım kesin mi ya ? Üzgünüm şu an senin adına ama sağlıksız olacaksa en başında öğrenmen de bi nevi teselli.. çok geçmiş olsun canım bir mucize olur inşallah ne diyeyim

Kuzum burada benim emin olamadılar hani 1 hafta daha bekleyelim dediler belki gelişir diye geçen çarşamba, normalde bu çarşamba randevum var işte. Bana ilaç veririz dediler çarşamba günü kesin emin olduğumuzda, ama benim zaten cumartesi akşam kanamam başladı kendiliğinden ve parça parça düşürdüm. Ama çok ağrılı sancılı oldu düşük ağrısı fenaymış. O yüzden hastaneye de ilaç için gittim zaten acile serum vs. Şimdi bakacaklar rahimde bişey kalmadıysa kürtaja gerek yok çarşamba günü.
Kuzum dış gebelik nasıl bilmiyorum ama ben türkiyede olsam bu uyutup vakumlayarak sanırım o tarz bi işlemle alıyolar kuzenim öyle yaptırdı hiç ağrı sızı çekmedi o şekilde tercih ederdim böyle de. Benim hala ara ara giriyor sancı biraz daha zor gibi geldi bu bana ve zaten bişey kaldıysa her türlü yine yapılcak o işlem

Kuzum hem sıkma canını çok fazla 1 ay dinlenir devam ederiz yine sağlığımız yernde olsun sağlıklı bebişlerimiz olur bak sen de 29 sun benim gibi hem daha yolumuz çoook uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…