- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.741
Doktor sağlıklı ilerlemiyor demiş muhtemelen evetKurtaj mi olacaksin canim
Bende 2 ay önce kanamalı düşük oldu ve mecburi kurtaj oldumDoktor sağlıklı ilerlemiyor demiş muhtemelen evet
Alıcam yattığım yerde başım dönüyor ama ac degilim şuan illa yarın sabaha kadar beklemem mi lazım test içinSkt geçtiyse at kuzum onu yeni test al kendine
Hayır canım senin gebelik varsa çıkar gecikmen var çünkü yanılma olacağını düşünmüyorumAlıcam yattığım yerde başım dönüyor ama ac degilim şuan illa yarın sabaha kadar beklemem mi lazım test için
Pekiiii gidip alıp yapicam baş dönmesinden kalkabilirsemHayır canım senin gebelik varsa çıkar gecikmen var çünkü yanılma olacağını düşünmüyorum
Denicem predictor early erken gebelikti sarı kutu olan adet gecikmesinin oldugu gün yapılan olandan .. 3 ay gecmisti sonra gördumcok uzun zaman gecmis canim ben burayi atlamisim baska bir markayla tekrar dene insallah pozitifi gorursun
Seninki gelsin kuzum gelsin ki bir an önce yeni aya başlaAranıza katılmama az kaldı reglı gelmek üzereAğrı kahverengı alıntı başladı
Beniidee aalllırmısınnnn .. tabloyaAranıza katılmama az kaldı reglı gelmek üzereAğrı kahverengı alıntı başladı
Dimi ya valla yeter artık gelsin bencede ağrıyı çekeyim bitsinSeninki gelsin kuzum gelsin ki bir an önce yeni aya başla
Özelden sat bat yazarsan eklerim tabiki kuzumBeniidee aalllırmısınnnn .. tabloya
Neler planlıyosun bu ay ovülassyon testi falan yapacak mısınDimi ya valla yeter artık gelsin bencede ağrıyı çekeyim bitsin
Ah canım kesin mi ya ? Üzgünüm şu an senin adına ama sağlıksız olacaksa en başında öğrenmen de bi nevi teselli.. çok geçmiş olsun canım bir mucize olur inşallah ne diyeyimYazarım mutlaka kuzum
begmsss kuzum sana iğne mi yaptılar bana sürecini anlatırmısın. Sağlıklı artışım olmamış dış gebeliğe doğru gidiyor dedi doktor akşam bakıcak ultrasonla karar vericek duruma göre
Dönüyorum evde dolap beygiri gibiVar bunda kuzumgorunuyor gayet net
Bizimki yine başladı ya test alsin di mi Merve testNeler planlıyosun bu ay ovülassyon testi falan yapacak mısın
Almadıysa alsın diye hatırlatmak için şeyettiydimBizimki yine başladı ya test alsin di mi Merve test
Dönüyorum evde dolap beygiri gibi
Hiç birşey planlamıyorum valla aşkım sadece folikasit ve demir ilacı kullanıcamm onun dışında ovulasyon falan saldım bu ayNeler planlıyosun bu ay ovülassyon testi falan yapacak mısın
Kuzum hem sıkma canını çok fazla 1 ay dinlenir devam ederiz yine sağlığımız yernde olsun sağlıklı bebişlerimiz olurYazarım mutlaka kuzum
begmsss kuzum sana iğne mi yaptılar bana sürecini anlatırmısın. Sağlıklı artışım olmamış dış gebeliğe doğru gidiyor dedi doktor akşam bakıcak ultrasonla karar vericek duruma göre
Neyse kuzucum bekletmeden bir an önce gelmiş, gelsin gitsin hemencik sonra bebişe yer açılsınAranıza katılmama az kaldı reglı gelmek üzereAğrı kahverengı alıntı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?