💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canlar çok acil bişey sorcam, benden sildikçe gelen kan geldi az önce bu yerleşme kanaması nezamanlar geliyor, yoksa basur filan mı oldum

Canlar çok acil bişey sorcam, benden sildikçe gelen kan geldi az önce bu yerleşme kanaması nezamanlar geliyor, yoksa basur filan mı oldum
Kuzum genelde yumurtlamadan sonra 7-10 gün arası geliyor sanırsam, sen kaçıncı gündesin

Kızzlarr tam test yaptımm kenara koydum bir baktım regl geldii
Bu da bana hayatın al sana demesi

Kızzlarr tam test yaptımm kenara koydum bir baktım regl geldii
Bu da bana hayatın al sana demesi
Bugün pozitif görenler de var regl olanlar da çoğunlukta maaşallah olsun kuzum yeni döngü yeni başlangıç demektir bebişle gelsin

Kızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim (çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım

Kuzum başka bi test daha yaptınmı ay ne güzel

ah canım mutluluğunuz bebişle daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…