- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.761
Sağol kuzum benimCanımm benim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Sağol kuzum benimbiraz alışmaya çalışıyorum fikrine bile hala alışırım herhalde
Ohhh mis misss hadi bakalım bebiş olarak döner sana inşallah o ilaçlarrHiç birşey planlamıyorum valla aşkım sadece folikasit ve demir ilacı kullanıcamm onun dışında ovulasyon falan saldım bu ay
Bizim günler yakın olucak gibiNeyse kuzucum bekletmeden bir an önce gelmiş, gelsin gitsin hemencik sonra bebişe yer açılsın
Rabbim herkese nasip etsin seninkini de saglicakla kucagina alması nasip etsin kuzuminsan bi tuhaf oluyo ama sonra alışıyo gibi sanki ,
tabiii daha tamamen alışmış değilim bende ama bakalım Rabbim nasip etsin herkese :))
İnşallah kuzumOhhh mis misss hadi bakalım bebiş olarak döner sana inşallah o ilaçlarr
Rabbim herkese nasip etsin seninkini de saglicakla kucagina alması nasip etsin kuzum
Güzel şeyler söylecek, kalbini dinletecek pıt pıt inşallahAmin inşallah teyzesi bakalım yarın gidicem doktora ne söylicek :)
Güzel şeyler söylecek, kalbini dinletecek pıt pıt inşallahkalbini yediğim
Kuzum genelde yumurtlamadan sonra 7-10 gün arası geliyor sanırsam, sen kaçıncı gündesinCanlar çok acil bişey sorcam, benden sildikçe gelen kan geldi az öncebu yerleşme kanaması nezamanlar geliyor, yoksa basur filan mı oldum
Benim 18 ekimde çatlama oldu canım çok şok oldumKuzum genelde yumurtlamadan sonra 7-10 gün arası geliyor sanırsam, sen kaçıncı gündesin
Yaa olabilir o zaman inşallah öyledir canım benimBenim 18 ekimde çatlama oldu canım çok şok oldum
Bugün pozitif görenler de var regl olanlar da çoğunlukta maaşallahKızzlarr tam test yaptımm kenara koydum bir baktım regl geldii
Bu da bana hayatın al sana demesi
Kuzum başka bi test daha yaptınmı ay ne güzelKızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim(çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım
Sabah ilk çişle prodoctor yaptım kuzum pozitif çıktı sonra gittim freely aldım ıkına ıkına çıkardığım cisle onu yaptım ikisi de pozitifKuzum başka bi test daha yaptınmı ay ne güzel
Kızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim(çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım
Süper kuzum garantimolsun dıe sordumSabah ilk çişle prodoctor yaptım kuzum pozitif çıktı sonra gittim freely aldım ıkına ıkına çıkardığım cisle onu yaptım ikisi de pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?