💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ankara içi elden teslim kuzum kani pazartesi vermeyi düşünüyorum biraz anlamli olsun diye değeri tabi bakalım eşim hemen gidelim de diyebilir o güne kadar koyulasmayi takip ederim
Ay kuzum sen ankarada mısın ben de ankaradayım düzenli olarak gittiğin memnun kaldığın kadın doğumcu var mı

Yaaa çok heyecanlıııı bize de anlatsanaaa

Ayyy çok güzeelll bize az tamm mıı nasıl oldu ne oldu ne tepki verdi falan düşüncesi bile çok güzel

Progesteron tarzı ılac kullanıyorsan onu bıraktırırlar kanaman baslar lekelenmen varmıs zaten kese oluşmadan iğneye gerek yok zaten Rabbim tez zamanda saglıklı nasip etsın inşallah

3 kere evde düşük yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki

bende çok test yaptım negatifte gördüm pozitifte bu testlerde eğer bişey yoksa ikinci çizgi hiç bi şekilde belirmiyor diye biliyorum inşallah şizofren gibi kurmuyorumdur kafamda
Haha yok sizofren degilsin cizgiyi bizde goruyoruz o zaman bizde sizofreniz

Belim o kadar ağrıyor ki tam olarak regl ağrısı erken geliyor galiba bu ay

Kuzum ben kendimi hazırladım birşey olursa bundan sonra mucize derim ancak ama herşey allahtan ne diyelim.. tabiki sağlıksız olduğu için bir bağ kurmadan böyle olması iyi ama baya üzülüyorum bende. Hafif kanamam var benimde kahverengimsi zaten ama parça değil kuzum evet fitil gibi birşeymiş o eylemi başlatıyormuş vücutta kalan parça olursa kürtajmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…