- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.781
Sağol kuzumah canım mutluluğunuz bebişle daim olsun
Kız daha kargoda testlerim var bekleyemedim iki adım yürümeye de üşendim de arabayla gittim aldım ikinci testiSüper kuzum garantimolsun dıe sordum
Kalan testleri birine hayır için gönder kuzum sevaba girersinKız daha kargoda testlerim var bekleyemedim iki adım yürümeye de üşendim de arabayla gittim aldım ikinci testi
Yaaaa gerçekten mi çoook sevindim canımSabah ilk çişle prodoctor yaptım kuzum pozitif çıktı sonra gittim freely aldım ıkına ıkına çıkardığım cisle onu yaptım ikisi de pozitif
Ankara içi elden teslimKalan testleri birine hayır için gönder kuzum sevaba girersin
Evet bebeğimm inşallah peş peşe de bebiş haberi veririzBizim günler yakın olucak gibi
Kalan testleri birine hayır için gönder kuzum sevaba girersin
Ay kuzum sen ankarada mısın ben de ankaradayım düzenli olarak gittiğin memnun kaldığın kadın doğumcu var mıAnkara içi elden teslimkuzum kani pazartesi vermeyi düşünüyorum biraz anlamli olsun diye değeri tabi bakalım eşim hemen gidelim de diyebilir o güne kadar koyulasmayi takip ederim
İnşallah kuzumEvet bebeğimm inşallah peş peşe de bebiş haberi veririz
Sen bulursun kuzum benden ufak bı öneriAnkara içi elden teslimkuzum kani pazartesi vermeyi düşünüyorum biraz anlamli olsun diye değeri tabi bakalım eşim hemen gidelim de diyebilir o güne kadar koyulasmayi takip ederim
Kızzlarr tam test yaptımm kenara koydum bir baktım regl geldii
Bu da bana hayatın al sana demesi
Yaaa çok heyecanlıııı bize de anlatsanaaaKızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim(çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım
En güzeli ihtiyacımolana vermek kuzumKuzu benim elimde de iki üç tane test ve ovulasyon testi kaldı aslında Antalya’da olan varsa versem , nereye versem diyodum burada varsa daha iyi olur :)
Ayyy çok güzeelllKızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim(çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım
Progesteron tarzı ılac kullanıyorsan onu bıraktırırlar kanaman baslar lekelenmen varmıs zaten kese oluşmadan iğneye gerek yok zatenYazarım mutlaka kuzum
@begmsss kuzum sana iğne mi yaptılar bana sürecini anlatırmısın. Sağlıklı artışım olmamış dış gebeliğe doğru gidiyor dedi doktor akşam bakıcak ultrasonla karar vericek duruma göre
Aynen aynen kuzum eczane geldi aklıma ihtiyacı olup alamayanlara versinler diye eğer burdan varsa biri teslim edebilirimEn güzeli ihtiyacımolana vermek kuzum
3 kere evde düşük yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum kiAh canım kesin mi ya ? Üzgünüm şu an senin adına ama sağlıksız olacaksa en başında öğrenmen de bi nevi teselli.. çok geçmiş olsun canım bir mucize olur inşallah ne diyeyim
Kuzum burada benim emin olamadılar hani 1 hafta daha bekleyelim dediler belki gelişir diye geçen çarşamba, normalde bu çarşamba randevum var işte. Bana ilaç veririz dediler çarşamba günü kesin emin olduğumuzda, ama benim zaten cumartesi akşam kanamam başladı kendiliğinden ve parça parça düşürdüm. Ama çok ağrılı sancılı oldu düşük ağrısı fenaymış. O yüzden hastaneye de ilaç için gittim zaten acile serum vs. Şimdi bakacaklar rahimde bişey kalmadıysa kürtaja gerek yok çarşamba günü.
Kuzum dış gebelik nasıl bilmiyorumama ben türkiyede olsam bu uyutup vakumlayarak sanırım o tarz bi işlemle alıyolar kuzenim öyle yaptırdı hiç ağrı sızı çekmedi o şekilde tercih ederdim böyle de. Benim hala ara ara giriyor sancı biraz daha zor gibi geldi bu bana ve zaten bişey kaldıysa her türlü yine yapılcak o işlem
Haha yok sizofren degilsinbende çok test yaptım negatifte gördüm pozitifte bu testlerde eğer bişey yoksa ikinci çizgi hiç bi şekilde belirmiyor diye biliyorum inşallah şizofren gibi kurmuyorumdur kafamda
Kuzum ben kendimi hazırladım birşey olursa bundan sonra mucize derim ancak ama herşey allahtan ne diyelim.. tabiki sağlıksız olduğu için bir bağ kurmadan böyle olması iyi ama baya üzülüyorum bende. Hafif kanamam var benimde kahverengimsi zaten ama parça değil kuzum evet fitil gibi birşeymiş o eylemi başlatıyormuş vücutta kalan parça olursa kürtajmışAh canım kesin mi ya ? Üzgünüm şu an senin adına ama sağlıksız olacaksa en başında öğrenmen de bi nevi teselli.. çok geçmiş olsun canım bir mucize olur inşallah ne diyeyim
Kuzum burada benim emin olamadılar hani 1 hafta daha bekleyelim dediler belki gelişir diye geçen çarşamba, normalde bu çarşamba randevum var işte. Bana ilaç veririz dediler çarşamba günü kesin emin olduğumuzda, ama benim zaten cumartesi akşam kanamam başladı kendiliğinden ve parça parça düşürdüm. Ama çok ağrılı sancılı oldu düşük ağrısı fenaymış. O yüzden hastaneye de ilaç için gittim zaten acile serum vs. Şimdi bakacaklar rahimde bişey kalmadıysa kürtaja gerek yok çarşamba günü.
Kuzum dış gebelik nasıl bilmiyorumama ben türkiyede olsam bu uyutup vakumlayarak sanırım o tarz bi işlemle alıyolar kuzenim öyle yaptırdı hiç ağrı sızı çekmedi o şekilde tercih ederdim böyle de. Benim hala ara ara giriyor sancı biraz daha zor gibi geldi bu bana ve zaten bişey kaldıysa her türlü yine yapılcak o işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?