💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum hem sıkma canını çok fazla 1 ay dinlenir devam ederiz yine sağlığımız yernde olsun sağlıklı bebişlerimiz olur bak sen de 29 sun benim gibi hem daha yolumuz çoook uzun
Doğru canım hayırlısı olsun Hakkımızda demek böylesi daha iyiymiş bilemeden üzülüyoruz işte

Kuzum hayırdır umarım kötü haber değildir

Kuzum değerim yeterince artmadı sağlıksız ilerliyormuş gebeliğim muhtemelen dış gebelik alttan bakıcak doktor düşecek muhtemelen
hiç üzülme canım, benimde değerim yükselip sonra düştü bence dua et hamile kalabildiğin ve tüplerin açık olduğu için bizi üzen her kötü şeyin altında mutlaka bir hayır vardır evet çok üzücü seni çok iyi anlıyorum, ama daha güzel günlerin olacak inşallah

Anladım kuzum zaten ilaç vs kullanmıyorsan başlıyor kanama. Şöyle de bir bilgi vereyim benim eşimin dedesinin kardeşi almanyada kadın doğumcu, dedi ki son yıllarda o vakumla kürtaj burada da uygulanmıyor doğal yolla olmasını istiyorlar bir takım sanırım rahme zararı olabileceği bilgileri bulunmuş ben tam dinleyemedim de . O yüzden doğal yolla başlaması da iyi olabilir kuzum, inşallah hepsini doğal düşürürsün. Benim kahverengi leke atmıştı 1-2 gün önce dediğin gibi sonra başladı

3 kere evde düşük yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki
Çok zormuş kuzum Allah yaşatmasın kimseye ne sana ne bana bir daha ilk bebişimdi bir de hiç tahmin etmezdim başıma geleceğini böyle şeylerin hep plan yapardım doğum için vs, kul kurar kader gülermiş dedim kendime bir daha planlı yaşama çok

çok üzüldüm kuzum rabbim yardımcın olsun keseyi falan görmüşmüydün
Yok canım 705.51 de kaldı betam

Seninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..

kalıntı falan olursa kürtajla alıyorlarmış sanırım ilaç verdikten sonra eve yollarsada ağrı kesicide yazsın bari.. ya da kendi düşmesini mi beklicem bilemedim

Seninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..
yok canım benim kimyasal oldu değerim çok yükselmeden düşmeye başladı.. dış gebelikte zor diyorlar her türlüsü kötü ama vardır rabbimin bi bildiği herkesin sınavı başka bu dünyada.. sıkma canını

Ağrı kesici kesin sor bana serumla verdiler paracetamol mu ne, çünkü evde başladı ya kanamam kıvrandırıyor mide bulantısıyla beraber inşallah senin öyle olmaz ama önlemini al ağrım sancım olursa ne yapıcam diye sor kuzum. Bir de benim vajinadan bi hava basıncıyla rahme ulaşmadan tabi sadece girişindeki kanları temizledi acaba takılan bişiy mi var diye ondan sorna benim parçalar döküldü çok rahatlattı mesela ama farklı her yerde belki acilde yaparlar ama umarım gerek kalmaz sana

ben 4-5 aydır o kadar cok test yaptım ki canım yoruldum diyelim kul yapısı belki yanlış olur diye ne bileyim
4-5 ay çok değil ki ben 4 senedir bekliyorum bu süre zarfında çok kez kimyasalım oldu erken doğumlada ikizlerimi kaybetdim Rabbim inşallah seni çok bekletmeden meleğini gönderir

Kuzum kimyasalda olabılır o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…