- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.801
Doğru canım hayırlısı olsun Hakkımızda demek böylesi daha iyiymiş bilemeden üzülüyoruz işteKuzum hem sıkma canını çok fazla 1 ay dinlenir devam ederiz yine sağlığımız yernde olsun sağlıklı bebişlerimiz olurbak sen de 29 sun benim gibi hem daha yolumuz çoook uzun
Kullanmıyorum kuzum. Kendi kendine mi düşecek o zaman ?Progesteron tarzı ılac kullanıyorsan onu bıraktırırlar kanaman baslar lekelenmen varmıs zaten kese oluşmadan iğneye gerek yok zatenRabbim tez zamanda saglıklı nasip etsın inşallah
İhtiyacı olan ses eder belki BalımAynen aynen kuzum eczane geldi aklıma ihtiyacı olup alamayanlara versinler diye eğer burdan varsa biri teslim edebilirim
Kuzum hayırdır umarım kötü haber değildirKuzum ben kendimi hazırladım birşey olursa bundan sonra mucize derim ancak ama herşey allahtan ne diyelim.. tabiki sağlıksız olduğu için bir bağ kurmadan böyle olması iyi ama baya üzülüyorum bende. Hafif kanamam var benimde kahverengimsi zaten ama parça değil kuzum evet fitil gibi birşeymiş o eylemi başlatıyormuş vücutta kalan parça olursa kürtajmış
Kuzum değerim yeterince artmadı sağlıksız ilerliyormuş gebeliğim muhtemelen dış gebelik alttan bakıcak doktor düşecek muhtemelenKuzum hayırdır umarım kötü haber değildir
çok üzüldüm kuzum rabbim yardımcın olsun keseyi falan görmüşmüydünKuzum değerim yeterince artmadı sağlıksız ilerliyormuş gebeliğim muhtemelen dış gebelik alttan bakıcak doktor düşecek muhtemelen
olaylara karşı bakış açım hala negatif inş dayanamayıp test almam işe giderkenHaha yok sizofren degilsincizgiyi bizde goruyoruz o zaman bizde sizofreniz
hiç üzülme canım, benimde değerim yükselip sonra düştü bence dua et hamile kalabildiğin ve tüplerin açık olduğu için bizi üzen her kötü şeyin altında mutlaka bir hayır vardır evet çok üzücü seni çok iyi anlıyorum, ama daha güzel günlerin olacak inşallahKuzum değerim yeterince artmadı sağlıksız ilerliyormuş gebeliğim muhtemelen dış gebelik alttan bakıcak doktor düşecek muhtemelen
Anladım kuzum zaten ilaç vs kullanmıyorsan başlıyor kanama. Şöyle de bir bilgi vereyim benim eşimin dedesinin kardeşi almanyada kadın doğumcu, dedi ki son yıllarda o vakumla kürtaj burada da uygulanmıyor doğal yolla olmasını istiyorlar bir takım sanırım rahme zararı olabileceği bilgileri bulunmuş ben tam dinleyemedim de . O yüzden doğal yolla başlaması da iyi olabilir kuzum, inşallah hepsini doğal düşürürsün. Benim kahverengi leke atmıştı 1-2 gün önce dediğin gibi sonra başladıKuzum ben kendimi hazırladım birşey olursa bundan sonra mucize derim ancak ama herşey allahtan ne diyelim.. tabiki sağlıksız olduğu için bir bağ kurmadan böyle olması iyi ama baya üzülüyorum bende. Hafif kanamam var benimde kahverengimsi zaten ama parça değil kuzum evet fitil gibi birşeymiş o eylemi başlatıyormuş vücutta kalan parça olursa kürtajmış
Kız alsana niye almıyosun hep pozitif ol ki pozitifler seni bulsunolaylara karşı bakış açım hala negatif inş dayanamayıp test almam işe giderken
Çok zormuş kuzum Allah yaşatmasın kimseye ne sana ne bana bir daha3 kere evde düşük yaşadım seni o kadar iyi anlıyorum ki
Yok canım 705.51 de kaldı betamçok üzüldüm kuzum rabbim yardımcın olsun keseyi falan görmüşmüydün
Seninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..hiç üzülme canım, benimde değerim yükselip sonra düştü bence dua et hamile kalabildiğin ve tüplerin açık olduğu için bizi üzen her kötü şeyin altında mutlaka bir hayır vardır evet çok üzücü seni çok iyi anlıyorum, ama daha güzel günlerin olacak inşallah
kalıntı falan olursa kürtajla alıyorlarmış sanırım ilaç verdikten sonra eve yollarsada ağrı kesicide yazsın bari.. ya da kendi düşmesini mi beklicem bilemedimAnladım kuzum zaten ilaç vs kullanmıyorsan başlıyor kanama. Şöyle de bir bilgi vereyim benim eşimin dedesinin kardeşi almanyada kadın doğumcu, dedi ki son yıllarda o vakumla kürtaj burada da uygulanmıyor doğal yolla olmasını istiyorlar bir takım sanırım rahme zararı olabileceği bilgileri bulunmuş ben tam dinleyemedim de . O yüzden doğal yolla başlaması da iyi olabilir kuzum, inşallah hepsini doğal düşürürsün. Benim kahverengi leke atmıştı 1-2 gün önce dediğin gibi sonra başladı
ben 4-5 aydır o kadar cok test yaptım ki canım yoruldum diyelimKız
Kız alsana niye almıyosun hep pozitif ol ki pozitifler seni bulsunben senin yerinde olsam kaç tane test yapmıştım şimdiye
yok canım benim kimyasal oldu değerim çok yükselmeden düşmeye başladı.. dış gebelikte zor diyorlar her türlüsü kötü ama vardır rabbimin bi bildiği herkesin sınavı başka bu dünyada.. sıkma canınıSeninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..
Ağrı kesici kesin sor bana serumla verdiler paracetamol mu ne, çünkü evde başladı ya kanamam kıvrandırıyor mide bulantısıyla beraber inşallah senin öyle olmaz ama önlemini al ağrım sancım olursa ne yapıcam diye sor kuzum. Bir de benim vajinadan bi hava basıncıyla rahme ulaşmadan tabi sadece girişindeki kanları temizledi acaba takılan bişiy mi var diye ondan sorna benim parçalar döküldü çok rahatlattı mesela ama farklı her yerde belki acilde yaparlar ama umarım gerek kalmaz sanaYok canım 705.51 de kaldı betam
Seninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..
kalıntı falan olursa kürtajla alıyorlarmış sanırım ilaç verdikten sonra eve yollarsada ağrı kesicide yazsın bari.. ya da kendi düşmesini mi beklicem bilemedim
Bende 5 tane test aldım sandım kıtlıktan çıkmış gibi 10 tane almışımEn güzeli ihtiyacımolana vermek kuzum
Kuzum ben Batıkent medicalparkta Neslihan hocaya gidiyordum rutinler için ama bebiş için farklı bir doktor arayışı bende de varAy kuzum sen ankarada mısın ben de ankaradayım düzenli olarak gittiğin memnun kaldığın kadın doğumcu var mı
Maşallah daha yokumuydıBende 5 tane test aldım sandım kıtlıktan çıkmış gibi 10 tane almışım
4-5 ay çok değil ki ben 4 senedir bekliyorum bu süre zarfında çok kez kimyasalım oldu erken doğumlada ikizlerimi kaybetdimben 4-5 aydır o kadar cok test yaptım ki canım yoruldum diyelimkul yapısı belki yanlış olur diye ne bileyim
Kuzum kimyasalda olabılır o zamanYok canım 705.51 de kaldı betam
Seninde mi dış gebelikti kuzum ? İnşallah hayırlısı böyleymiş üstüne ne denebilir ki..
kalıntı falan olursa kürtajla alıyorlarmış sanırım ilaç verdikten sonra eve yollarsada ağrı kesicide yazsın bari.. ya da kendi düşmesini mi beklicem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?