💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

üf bu genelde benim başıma gelirdi sana kaptırdım bu ay tüh
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz kuzucum
Bu arada testle takip yapmıcam dedim ama test sipariş ettim ben sende etsene
Ahshahah yaa kuzum bende dayanamadım ilk defa laboquick sipariş verdim Daha önce kullanmamıştım bu markayı İnşallah şaans getirirr bize Sen ne marka sipariş ettin

Eşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galiba Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Bende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alınca Allah tez zaman nasip etsin canım bu günleri gülerek hatırlayın

Eşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galiba Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Ya deme öyle kuzum ağlama ağlayınca değişmicek ki rabbim nasip etcek tez zamanda

Bende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alınca Allah tez zaman nasip etsin canım bu günleri gülerek hatırlayın
Evet ben kendim zaten kötü oluyorum ama eşimin canı sıkılınca çok daha kötü oluyorum çaresizlik çok zor bir şey ben normalde 1 ay daha kendim deneyip sonra klomene başlicaktım ama vazgeçtim bu ay başlicam klomene

Ya deme öyle kuzum ağlama ağlayınca değişmicek ki rabbim nasip etcek tez zamanda
Kuzum ne bileyim bazen böyle aşırı yorulduğumu hissedip pes edesim geliyor ama sonra kendime kızıp toparlanıyorum şimdi de o günlerden birindeyim zaten bel ağrım çok şiddetli bugün regl gelecek gibi ama çok da erken normal değil sanırım şimdi olursam

Ahahaha ikinci testten sonra gelen çiş şuan binanin bile dışında test az önce geldi yarın sabahtan yaparım ama prodoctor bence daha iyi gibi bu arada
Kuzucum çok testin var yap bence bir tane daha farklı markaya kesin emin olalım

Yaaa kiyamam size. Ama siz de cok yakin bir zamanda alacaksiniz guzel haberi bence kuzum. Mervis bu ay icin yine de senden vazgecemiyorum. Belki yarin sabah olmaz mi?

Moral bozma kuzum geçen ay bende eşten dostan çok haber aldım inan o kadar sevindim ki onların adına, benim bu surecte canimi sıkan tek şey bebek ne zaaman geliyor sorusu oldu. Size ne kardeşim di mi ? Çocuğun var mı sorusu neden yok sorusu. Çocuk evin neşesi bir tane sende yap yorumu. Sanki elimizde yani. İstemiyor olabilir karşıdaki kişi, sorunları olabilir, evliliği iyi değildir, sağlığı yerinde değildir çok üzücü bu yorumlar. Ama isteyen ve bebisimiz olacak diye haber veren herkes için Allah biliyor ya içimi hep sevindim ben

Eger cidden yoksa hemen gelsin zaten..bu ruh halinde olmana da sebeptir bu. Insan iyice hassaslasiyor her seye karsi

Ben eşime belli etmeden ağladığım çok olurdu gerçektende elinden hiç bir şey gelmeyince daha çok karamsarlık basıyor canım inşallah gitmene gerek kalmadan hamiş haberini alırız ama olurda negatif olursa bencede geç kalmadan git doktora

Ya insan onlara seviniyor canim ama kendine uzuluyor boyle durumlarda

Kolay süreç değil kuzum yorucu toplayıcı çoğunluk ağlayarak geçiyor bu zamanların ama görüceksin zamanı gelişinde geriye bakıp biz boş yere kendimizi üzmüşüz dicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…