- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.821
Hadi bi tane daha yapsanaBende 5 tane test aldım sandım kıtlıktan çıkmış gibi 10 tane almışım
Hayırlısı olsun kuzum dediğin gibi sağlıklı olmayacaksa zaten ama üzülmeni hiç istemem umarım güzel haberler alırsın akşamaBenim pek umudum yok kuzum herşey allahtan ne diyeyim
Ahshahah yaa kuzum bende dayanamadım ilk defa laboquick sipariş verdimüf bu genelde benim başıma gelirdi sana kaptırdım bu ay tüh
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz kuzucum
Bu arada testle takip yapmıcam dedim ama test sipariş ettim ben sende etsene
Bende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alıncaEşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galibaRabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
6 gün test yapacagim zaten kuzum kana kadarMaşallah daha yokumuydı
Ya deme öyle kuzum ağlama ağlayınca değişmicek ki rabbim nasip etcek tez zamandaEşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galibaRabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Evet ben kendim zaten kötü oluyorum ama eşimin canı sıkılınca çok daha kötü oluyorum çaresizlik çok zor bir şeyBende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alıncaAllah tez zaman nasip etsin canım bu günleri gülerek hatırlayın
Ahahaha ikinci testten sonra gelen çiş şuan binanin bile dışındaHadi bi tane daha yapsana
Kuzum ne bileyim bazen böyle aşırı yorulduğumu hissedip pes edesim geliyor ama sonra kendime kızıp toparlanıyorum şimdi de o günlerden birindeyimYa deme öyle kuzum ağlama ağlayınca değişmicek ki rabbim nasip etcek tez zamanda
Kuzucum çok testin var yap bence bir tane daha farklı markaya kesin emin olalımAhahaha ikinci testten sonra gelen çiş şuan binanin bile dışındatest az önce geldi yarın sabahtan yaparım ama prodoctor bence daha iyi gibi bu arada
Yaaa kiyamam size. Ama siz de cok yakin bir zamanda alacaksiniz guzel haberi bence kuzum. Mervis bu ay icin yine de senden vazgecemiyorum. Belki yarin sabahEşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galibaRabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Moral bozma kuzum geçen ay bende eşten dostan çok haber aldım inan o kadar sevindim ki onların adına, benim bu surecte canimi sıkan tek şey bebek ne zaaman geliyor sorusu oldu. Size ne kardeşim di mi ? Çocuğun var mı sorusu neden yok sorusu. Çocuk evin neşesi bir tane sende yap yorumu. Sanki elimizde yani. İstemiyor olabilir karşıdaki kişi, sorunları olabilir, evliliği iyi değildir, sağlığı yerinde değildir çok üzücü bu yorumlar. Ama isteyen ve bebisimiz olacak diye haber veren herkes için Allah biliyor ya içimi hep sevindim benEvet ben kendim zaten kötü oluyorum ama eşimin canı sıkılınca çok daha kötü oluyorum çaresizlik çok zor bir şeyben normalde 1 ay daha kendim deneyip sonra klomene başlicaktım ama vazgeçtim bu ay başlicam klomene
Eger cidden yoksa hemen gelsin zaten..bu ruh halinde olmana da sebeptir bu. Insan iyice hassaslasiyor her seye karsiKuzum ne bileyim bazen böyle aşırı yorulduğumu hissedip pes edesim geliyor ama sonra kendime kızıp toparlanıyorum şimdi de o günlerden birindeyimzaten bel ağrım çok şiddetli bugün regl gelecek gibi ama çok da erken normal değil sanırım şimdi olursam
Ben eşime belli etmeden ağladığım çok olurdu gerçektende elinden hiç bir şey gelmeyince daha çok karamsarlık basıyorEvet ben kendim zaten kötü oluyorum ama eşimin canı sıkılınca çok daha kötü oluyorum çaresizlik çok zor bir şeyben normalde 1 ay daha kendim deneyip sonra klomene başlicaktım ama vazgeçtim bu ay başlicam klomene
Ya insan onlara seviniyor canim ama kendine uzuluyor boyle durumlardaMoral bozma kuzum geçen ay bende eşten dostan çok haber aldım inan o kadar sevindim ki onların adına, benim bu surecte canimi sıkan tek şey bebek ne zaaman geliyor sorusu oldu. Size ne kardeşim di mi ? Çocuğun var mı sorusu neden yok sorusu. Çocuk evin neşesi bir tane sende yap yorumu. Sanki elimizde yani. İstemiyor olabilir karşıdaki kişi, sorunları olabilir, evliliği iyi değildir, sağlığı yerinde değildir çok üzücü bu yorumlar. Ama isteyen ve bebisimiz olacak diye haber veren herkes için Allah biliyor ya içimi hep sevindim ben
Bebisim eczaneden aldigim test ile eve gelen test aynı marka aynı testKuzucum çok testin var yap bence bir tane daha farklı markaya kesin emin olalım
Kolay süreç değil kuzum yorucu toplayıcı çoğunluk ağlayarak geçiyor bu zamanların ama görüceksin zamanı gelişinde geriye bakıp biz boş yere kendimizi üzmüşüz dicezKuzum ne bileyim bazen böyle aşırı yorulduğumu hissedip pes edesim geliyor ama sonra kendime kızıp toparlanıyorum şimdi de o günlerden birindeyimzaten bel ağrım çok şiddetli bugün regl gelecek gibi ama çok da erken normal değil sanırım şimdi olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?