- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.841
O sana yaptırmanın yolunu arıyoBebisim eczaneden aldigim test ile eve gelen test aynı marka aynı test
Anladım kuzum bakalım ne diyecek hayırlısı olsun inşallahAğrı kesici kesin sor bana serumla verdiler paracetamol mu ne, çünkü evde başladı ya kanamam kıvrandırıyor mide bulantısıyla beraber inşallah senin öyle olmaz ama önlemini al ağrım sancım olursa ne yapıcam diye sor kuzum. Bir de benim vajinadan bi hava basıncıyla rahme ulaşmadan tabi sadece girişindeki kanları temizledi acaba takılan bişiy mi var diye ondan sorna benim parçalar döküldü çok rahatlattı mesela ama farklı her yerde belki acilde yaparlar ama umarım gerek kalmaz sana
Ay sorma kuzumO sana yaptırmanın yolunu arıyo
Değerim düşmüyor ama canım yeteri kadar artmadı sadeceKuzum kimyasalda olabılır o zaman
Bakalım doktorlar ne dicek kuzumDeğerim düşmüyor ama canım yeteri kadar artmadı sadece
Canım moralini yüksek tutman önemli, biraz daha takip edilsin çok düşük gelmedi bana ama tabi doktor daha iyi yorumlar inşallah bebiş seninledirDeğerim düşmüyor ama canım yeteri kadar artmadı sadece
Keşke olsa kuzum benim keşkeYaaa kiyamam size. Ama siz de cok yakin bir zamanda alacaksiniz guzel haberi bence kuzum. Mervis bu ay icin yine de senden vazgecemiyorum. Belki yarin sabaholmaz mi?
Kuzucum inan herkes için ben de çok sevindim, ben kendim için eşim için üzüldüm sadece. Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu herkesin içinde bana da nasip etsinMoral bozma kuzum geçen ay bende eşten dostan çok haber aldım inan o kadar sevindim ki onların adına, benim bu surecte canimi sıkan tek şey bebek ne zaaman geliyor sorusu oldu. Size ne kardeşim di mi ? Çocuğun var mı sorusu neden yok sorusu. Çocuk evin neşesi bir tane sende yap yorumu. Sanki elimizde yani. İstemiyor olabilir karşıdaki kişi, sorunları olabilir, evliliği iyi değildir, sağlığı yerinde değildir çok üzücü bu yorumlar. Ama isteyen ve bebisimiz olacak diye haber veren herkes için Allah biliyor ya içimi hep sevindim ben
Tek istediğin geriye dönüp baktığımda ne kadar saçma asapan stres yapmışım üzülmüşüm diyeyim, yeni dertlerim nasıl ders çalıştırıcam nasıl terbiye vericem olsun. Hepimize nasip olsunKolay süreç değil kuzum yorucu toplayıcı çoğunluk ağlayarak geçiyor bu zamanların ama görüceksin zamanı gelişinde geriye bakıp biz boş yere kendimizi üzmüşüz dicez
İnşallah kuzucum Allah razı olsunBen eşime belli etmeden ağladığım çok olurdu gerçektende elinden hiç bir şey gelmeyince daha çok karamsarlık basıyorcanım inşallah gitmene gerek kalmadan hamiş haberini alırız ama olurda negatif olursa bencede geç kalmadan git doktora
Çok heyecanlı ciddennKızlar akşam için eşime yazdım şimdi, güzel bir restoranda yemek yiyelim, seni özledim birlikte vakit geçirelim dedim(çalışmasak g.t g.teyiz ama tüm gün ) o da sen dışarda yemek yemek mi istedin tabi gideriz dedi. Eve gelince haberi verip o keyifle yemege çıkmayı düşünüyorum. Yemekte haberi verirsem ağlarım gibi de utanırım insan içinde hazırlanmaya giriştim bakalım çok heyecanlıyım
Evet evet hep bu dönemde bi ağlama seansı yapmam lazım ki sonrasında hemen toparlanabileyim .. dediğin gibi kuzum bebiş yoksa benim de hemen gelsin yeni ay yeni umutEger cidden yoksa hemen gelsin zaten..bu ruh halinde olmana da sebeptir bu. Insan iyice hassaslasiyor her seye karsi
He tamam o zaman kuzum dikkat etmemişimBebisim eczaneden aldigim test ile eve gelen test aynı marka aynı test
Nasıl çözdünüz beni bu kadar yaO sana yaptırmanın yolunu arıyo
İnşallah Allahım inşallahİnşallah kuzucum Allah razı olsunhepimiz 2024 e hamiş girelim inşallah amin
Çünkü sen benim aynaya yansıyan eşimsinNasıl çözdünüz beni bu kadar ya
Tamam kuzum bakayım ben de yakın bana orasıKuzum ben Batıkent medicalparkta Neslihan hocaya gidiyordum rutinler için ama bebiş için farklı bir doktor arayışı bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?