- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.861
Ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki en çok kendim ve eşim için üzülüyorum çevremdeki herkes hamile onlar adına ben de mutluyum soru bize sorulunca çok üzülüyorum görümcem yazın sürekli akrabalardan hamile insanları söyleyip aa bak gördün mü şunun kızı oluyor şunun adı oluyor deyip durdu sırf bunun için aradığı bile oldu artık mesafe koydum çünkü sorulan her soru beni çok üzüyor allahtan eşim dünyalar iyisi çok kaderci bazen bana kızıyor ya sağlığında sıkıntı olan bir çocuğumuz olsa falan diye her zaman hayırlısını iste diyor iyiki o beni sıkıştırmıyor yada suçlamıyor oda laf etse en küçük ima etse kim bilir nasıl üzülürdümKuzucum inan herkes için ben de çok sevindim, ben kendim için eşim için üzüldüm sadece. Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu herkesin içinde bana da nasip etsininan ben çok önemli değilim ama eşimin canı sıkılınca öyle kötü oluyorum ki elimde değil ... O şekilde soranlar darlayanlar bu ara sıraya girdi sanki benim çevremde de özellikle bastırıyolar sanki
Ahahahah yaa yerimmÇünkü sen benim aynaya yansıyan eşimsin
Seni çılgınArabada öğrenecekgel beni al arabayla dedi ev planı iptal oldu direkt restorana geçeceğiz bakalım onu aldıktan sonra telefonum evde kalmış diyip sağa çekip arabayı çantamı kurcalayip testi çıkaracağım aklıma bu geldi
Aynen öyle kuzum Allah ıma şükürler olsun eş yönünden şanslıyım hiç olmayadabilir napalım nasip diyor, ben ne yap desem yapıyor ne ye desem yiyor hiçbir şey için itiraz bile etmiyor. O da imada falan bulunsaydı bilmiyorum nasıl olurduAh sizi o kadar iyi anlıyorum ki en çok kendim ve eşim için üzülüyorum çevremdeki herkes hamile onlar adına ben de mutluyum soru bize sorulunca çok üzülüyorum görümcem yazın sürekli akrabalardan hamile insanları söyleyip aa bak gördün mü şunun kızı oluyor şunun adı oluyor deyip durdu sırf bunun için aradığı bile oldu artık mesafe koydum çünkü sorulan her soru beni çok üzüyor allahtan eşim dünyalar iyisi çok kaderci bazen bana kızıyor ya sağlığında sıkıntı olan bir çocuğumuz olsa falan diye her zaman hayırlısını iste diyor iyiki o beni sıkıştırmıyor yada suçlamıyor oda laf etse en küçük ima etse kim bilir nasıl üzülürdüm
Kuzum benim kıyamam size ya Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin size de inşallahEşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galibaRabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Ahshahah yaa kuzum bende dayanamadım ilk defa laboquick sipariş verdimDaha önce kullanmamıştım bu markayı İnşallah şaans getirirr bize Sen ne marka sipariş ettin
İnşallah en kısa zamanda Allahım nasip etsin bizlereAynen öyle kuzum Allah ıma şükürler olsun eş yönünden şanslıyım hiç olmayadabilir napalım nasip diyor, ben ne yap desem yapıyor ne ye desem yiyor hiçbir şey için itiraz bile etmiyor. O da imada falan bulunsaydı bilmiyorum nasıl olurdu
Bak ben böyle durumlar için dolabımda bunu bulunduruyorum kocişimin haberi yokArabada öğrenecekgel beni al arabayla dedi ev planı iptal oldu direkt restorana geçeceğiz bakalım onu aldıktan sonra telefonum evde kalmış diyip sağa çekip arabayı çantamı kurcalayip testi çıkaracağım aklıma bu geldi
Ay karnım ağrıyo oy oyyyAhahahah yaa yerimm
Peki bunu görüp ağlamam normal miBak ben böyle durumlar için dolabımda bunu bulunduruyorum kocişimin haberi yok
Oyyy kuzum benimBak ben böyle durumlar için dolabımda bunu bulunduruyorum kocişimin haberi yok
O çişli çubuk ne kıymetliiOyyy kuzum benimbiz hala arabadayiz direkt çevre yoluna çıkınca duracak yer göremedim arabayı park edince verecem cisli çubuk
Kuzum biz şöyle yaptık. Ben gittim tamam dedi sana bakalım hormonlarına, eşin test verdi mi dedi hayır dedim orada kağıt yazdı ürolojiye gidin bu kağıtla dedi. Ben kan verdim eşim de ürolojiye gitti. Sıraya falan girmiyor zaten direk alıyorlar muayene olmadığı için. Sonuçta öğleden sonra çıkıyoryeni yıla kadar hamiş olamazsam esimle birlikte kontrole gitmek istiyorum, esim icin ayrı randevu mu almalıyım yoksa kendime kadın dogumdan randevu alıp esimle birlikte mi gitmeliyim, beni bilgilendirebilir misiniz sürecin nasıl olması gerektigi ile ilgili
Kuzum benim yemin ederim sanki kendi duygularımı okudum, ablam 23 temmuzda evlendi ve 25 gün sonra falan hamilelik haberini aldık, o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam, ama sonra bi hüzün çöktü çok ağladım Allah ım dedim tam 2 yıldır çırpınıyorum benim neden olmuyor ? Bak ablama istiyor mu diye bilmiyodu bile bu haberi alırken hiç düşünemedi bile. Hatta dua ediyomuş o da benim merveden önce olmasın diye, olunca sevinemedi bile. Çok tuhaf bir şey bu Allah ım bizi evlatsızlıkla sınamasınKuzum benim kıyamam size ya Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin size de inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum kii ben ablamın hamile olduğunu öğrendiğimde saatlerce ağlamıştım biliyor musun teyze oluyorum anne yarısıyım ama o an hem çok mutlu olup hem çok üzülmüştüm çok farklı anlatamadığım bir duyguydu, Allahım ablam istediğinde hemen hamile kalabiliyor neden ben o kadar çabama rağmen kalamıyorum demiştim ama hayırlısı böyle demek ki kuzum sonra kabullendim Rabbimin bir bildiği vardır dedim dua etmekten başka birşey gelmiyor bazen elimizden
Ama senin önünde tedavi var kuzum normal yollarla olmuyorsa tedaviyle bebişine kavuşacaksın belki de kim bilir, bu ay olmazsa öbür ay olacaktır, eminim çok güzel anne baba olacaksınız
Şimdi kendine gel toparlan daha belli bile değil belki de bebişin seninle, değilse bile sen stresli olma hep olumlu güzel şeyler düşünki güzel şeyler gelip seni bulsun
İnşallah kuzucum inşallahhhİnşallah en kısa zamanda Allahım nasip etsin bizleregerçekten her ay bir bekleyiş içinde olup hayal kırıklığı olunca çok üzülüyorum hele regl dönemlerinde sürekli ağlamaklı oluyorum rabbim içimizi ferahlatsın inşallah kuzum
Çok normal kuzucum ben de elime aldığımda ağlamıştımPeki bunu görüp ağlamam normal mi
Bebeğim ya bizim herşeyimiz aynı ilerliyor zatennAllahım yaa nasıl da aynıyız
Bende laboquick sipariş ettim bebişim, dediğin gibi şans getirsin bizee
Yaaa bi de bize yazıyo bi yandan yicem seni yaOyyy kuzum benimbiz hala arabadayiz direkt çevre yoluna çıkınca duracak yer göremedim arabayı park edince verecem cisli çubuk
Aahh kuzucum inşallaah, en kısa zamanda bunu kullanmak nasip olur sanaBak ben böyle durumlar için dolabımda bunu bulunduruyorum kocişimin haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?