💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa çok heyecanlııı Kuzum yaa vaktin varsa 2dk mağazalardan birine uğrasan birer patik bir de hediye kutusu alsan testide içine koysaan çok tatlış olurr

Aahh kuzucum inşallaah, en kısa zamanda bunu kullanmak nasip olur sana

Bende tesadüf ya az önce little sister yazılı zıbınlara bakıyordum totem için almayı düşünüyorum
İnşallahhhh Aynen kuzum ben de bu ay aldım totem olsun diye bakalım inşallah uğurlu gelecek bize

Yaaa çok heyecanlııı Kuzum yaa vaktin varsa 2dk mağazalardan birine uğrasan birer patik bir de hediye kutusu alsan testide içine koysaan çok tatlış olurr
Totomun etrafında kuzum cubuk iş gorur ya annem bana hamileyken çıngırak almış sadece uzunca bir süre de bişi almamış iki sene denemisler ben olana kadar çünkü bende öyle yaparım gibi.

Oyy kardeşlik işte bebeğim senin ne kadar üzülebileceğini biliyor, benim ablamda öyle beraber öğrenmiştik sevinememişti o kadar çok istemesine rağmen
Amiinn aminn kuzumm inşallah bebişine sende bende buradaki herkes de kavuşacak en kısa zamanda

Cok tesekkür ederim bilgilendirme icin Ürolojiye gidince önce erkekten de kan testi alıp sonrasında mı sperm testi yapıyorlar

İnanıyorum ben çok az kaldı bebişim

Benim de mesela bu hafta yumurtlama hafif baş ağrım var ama adet dönemi yaklaşınca dayanılmaz bir ağrı oluyor anca adet olunca arveles içebiliyorum
akupunktur denedin mi canım? sanırım bana o da çok iyi geldi.

sen ne zaman test yapacaksın? yoksa adeti bekleyecek misin?
ben 4 kasımda yapmayı düşünüyorum, kafamda öyle bir zaman verdim. 6 kasım bat.

En önemlisi de bu kuzum hep olacağına inanalım yakın zamanda güzel haberler alalım
Kendini üzme sen bize lazımsın canımızsın
Yaaa bak zaten az biraz ağladım daha ağlatma beni canımsın ya kurban olurum ❤

Kızlar profil fotomu gördünüz mü oğluşum beni bırakmadan bir kaç gün önce

Kızlar ya bugün çatlatma iğnesinin 13.günü iğne yaptığm gün dahil. 2 gün önce beta 2.5 çıktı ozmn dan beri kaset testte negatif ümidim kalmadı sanırım olmadı bu ay değişebilir mi sizce

Eşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galiba Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular

Bende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alınca Allah tez zaman nasip etsin canım bu günleri gülerek hatırlayın
Kızlar çok haklısınız ben de çevrem bebek haberi alınca onlar için çok mutlu oluyorum ama ocim çok buruluyor kendimi suçlu hissediyorum sonra kiskandigim özendiğini için. Neden benim hala olmadı diye ama bu çok insani bir duygu. İnşallah tez zamanda kavuşacağız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…