- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.881
Yaaa çok heyecanlıııArabada öğrenecekgel beni al arabayla dedi ev planı iptal oldu direkt restorana geçeceğiz bakalım onu aldıktan sonra telefonum evde kalmış diyip sağa çekip arabayı çantamı kurcalayip testi çıkaracağım aklıma bu geldi
İnşallahhhhAahh kuzucum inşallaah, en kısa zamanda bunu kullanmak nasip olur sana
Bende tesadüf ya az önce little sister yazılı zıbınlara bakıyordum totem için almayı düşünüyorum
Totomun etrafında kuzumYaaa çok heyecanlıııKuzum yaa vaktin varsa 2dk mağazalardan birine uğrasan birer patik bir de hediye kutusu alsan testide içine koysaan çok tatlış olurr
Oyy kardeşlik işte bebeğim senin ne kadar üzülebileceğini biliyor, benim ablamda öyle beraber öğrenmiştik sevinememişti o kadar çok istemesine rağmenKuzum benim yemin ederim sanki kendi duygularımı okudum, ablam 23 temmuzda evlendi ve 25 gün sonra falan hamilelik haberini aldık, o kadar mutlu oldum ki sana anlatamam, ama sonra bi hüzün çöktü çok ağladım Allah ım dedim tam 2 yıldır çırpınıyorum benim neden olmuyor ? Bak ablama istiyor mu diye bilmiyodu bile bu haberi alırken hiç düşünemedi bile. Hatta dua ediyomuş o da benim merveden önce olmasın diye, olunca sevinemedi bile. Çok tuhaf bir şey bu Allah ım bizi evlatsızlıkla sınamasın
Kuzum biz şöyle yaptık. Ben gittim tamam dedi sana bakalım hormonlarına, eşin test verdi mi dedi hayır dedim orada kağıt yazdı ürolojiye gidin bu kağıtla dedi. Ben kan verdim eşim de ürolojiye gitti. Sıraya falan girmiyor zaten direk alıyorlar muayene olmadığı için. Sonuçta öğleden sonra çıkıyor
İnanıyorum ben çok az kaldı bebişimOyy kardeşlik işte bebeğim senin ne kadar üzülebileceğini biliyor, benim ablamda öyle beraber öğrenmiştik sevinememişti o kadar çok istemesine rağmen
Amiinn aminn kuzumm inşallah bebişine sende bende buradaki herkes de kavuşacak en kısa zamanda
Ayy vallahi ne güzel olurBebeğim ya bizim herşeyimiz aynı ilerliyor zatenn
Yumurtlamalar döngümüz felaninşallaah Kasımda da hamiş kalırıız Belki aynı doktora gideriiz gebelik takibi için
En önemlisi de bu kuzum hep olacağına inanalım yakın zamanda güzel haberler alalımİnanıyorum ben çok az kaldı bebişim❤
akupunktur denedin mi canım? sanırım bana o da çok iyi geldi.Benim de mesela bu hafta yumurtlama hafif baş ağrım var ama adet dönemi yaklaşınca dayanılmaz bir ağrı oluyor anca adet olunca arveles içebiliyorum
Yaaa bak zaten az biraz ağladım daha ağlatma beniEn önemlisi de bu kuzum hep olacağına inanalım yakın zamanda güzel haberler alalım
Kendini üzme sen bize lazımsın canımızsın
Oy oyy yerim seniiYaaa bak zaten az biraz ağladım daha ağlatma benicanımsın ya kurban olurum ❤
Aynen sırayla hepimiz ağlicaz ama söz müOy oyy yerim seniiBurada mutluluktan ağlayalım inşallah bebeğim
Söz sözz orası Allahın emri bebişimAynen sırayla hepimiz ağlicaz ama söz mü
Aklım onda ya
Yok kuzum kan almadılar eşimden direk sperm testi aldılarCok tesekkür ederim bilgilendirme icinÜrolojiye gidince önce erkekten de kan testi alıp sonrasında mı sperm testi yapıyorlar
Ay maşallah gördüm benKızlar elim ayağım titriyor @simurggggMerveeee57 B bernaad @begmsss benaroz bir bakın Allah aşkına etiketleyemedigim canlarım
kimseyi üzmek istemem ama sadece paylaşmak istedim birilerini üzdüysen affolaKızlar profil fotomu gördünüz mü oğluşum beni bırakmadan bir kaç gün önce
Eşim bir arkadaşının daha çocuğunun olduğunu öğrenmiş çok modu düşük benim de çok moralim bozuldu ağlicam galibaRabbim tez zamanda hepimize nasip etsin güzel yavrular
Kızlar çok haklısınız ben de çevrem bebek haberi alınca onlar için çok mutlu oluyorum ama ocim çok buruluyor kendimi suçlu hissediyorum sonra kiskandigim özendiğini için. Neden benim hala olmadı diye ama bu çok insani bir duygu. İnşallah tez zamanda kavuşacağız biz deBende çok kötü oluyorum birinden bebek haberi alıncaAllah tez zaman nasip etsin canım bu günleri gülerek hatırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?