- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.901
Kuzum benim en zoru da bu olsa gerekKızlar profil fotomu gördünüz mü oğluşum beni bırakmadan bir kaç gün önce
Yok akupunktur yaptırmadım hiç kuzum. Adeti beklicem test için ama yaparsam etiketlerim seni sende yaptığında etiketleakupunktur denedin mi canım? sanırım bana o da çok iyi geldi.
sen ne zaman test yapacaksın? yoksa adeti bekleyecek misin?
ben 4 kasımda yapmayı düşünüyorum, kafamda öyle bir zaman verdim. 6 kasım bat.
Canım benim Allah rahmet eylesin tekrar ikizlerine. Kendini de üzüyorsun ama bence böyle onların yeri hep ayrı kalacak. Ama simdi ki heyecanına eski üzüntülerini hatırlatacak şeyleri katma derim naçizane fikrimkimseyi üzmek istemem ama sadece paylaşmak istedim birilerini üzdüysen affola
İnşallah kuzucum inşallah ❤ bence de çok insani bir duygu elimizde olmayan bir şey zaten tek istediğimiz bize de nasip olmasıKızlar çok haklısınız ben de çevrem bebek haberi alınca onlar için çok mutlu oluyorum ama ocim çok buruluyor kendimi suçlu hissediyorum sonra kiskandigim özendiğini için. Neden benim hala olmadı diye ama bu çok insani bir duygu. İnşallah tez zamanda kavuşacağız biz de
Kuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağı
Yaa gözlerim doldu benimKuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağıçok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim
AyyyKuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağıçok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim
Evet tek isteğimiz o gerçektenİnşallah kuzucum inşallah ❤ bence de çok insani bir duygu elimizde olmayan bir şey zaten tek istediğimiz bize de nasip olması
Çok tatlısınız Allah mutluluğunuzu bozmasınKuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağıçok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim
Çok güzel olmuş yaKuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağıçok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim
Amin kuzum benim, bende istiyorum sende sürpriz yap ama bu ay bak yumuslari birlikte takip ettik benimki firlak çıktı, gebelikte de aynısı olsun inşallahYaa gözlerim doldu benimnasıl güzel bir heyecan ya ben de istiyorum böyle sürpriz yapmak kuzucummm Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım ❤
Fotosunu her gördüğümde çok kötü oluyorum silmeyede elim gitmiyor toparlanıyor gibi oluyorum sonra bir şey oluyor tekrar geri sarıyorum inşallah toparlanıcamKuzum benim en zoru da bu olsa gerekAllah ım sabır versin sana onun mekanı cennet zaten ❤
Amin kuzum en kötü hissettiğim zamanlarda burda destek buldum kendimeÇok güzel olmuş yasağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bu haberi bekleyen herkes en kısa sürede mucizesine kavuşsun
Evet canım çok çok haklısın toparlanmaya çalışıyorum silmeyede elim varmıyor napıyım inşallah atlatıcam çok doğru söylüyorsunCanım benim Allah rahmet eylesin tekrar ikizlerine. Kendini de üzüyorsun ama bence böyle onların yeri hep ayrı kalacak. Ama simdi ki heyecanına eski üzüntülerini hatırlatacak şeyleri katma derim naçizane fikrim
Burası gerçekten şahane bi yermiş, normalde tanıdığımız insanlar bile bize destek olmazken burda birbirini yüz yüze tanımayan onlarca insan birbirine destek çıkıp dua ediyorAmin kuzum en kötü hissettiğim zamanlarda burda destek buldum kendimeherkesin iyi haberini duymak mutlulugunu paylaşmak istiyorum. Bugun surda paylaştım mesela o kadar güzel tebrikler oldu tüm gün agladim desem yeri herkesin kucağını doldursun rabbim. Kendime de sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum artık
Şimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gelAmin kuzum benim, bende istiyorum sende sürpriz yap ama bu ay bak yumuslari birlikte takip ettik benimki firlak çıktı, gebelikte de aynısı olsun inşallah
Şimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gelAmin kuzum benim, bende istiyorum sende sürpriz yap ama bu ay bak yumuslari birlikte takip ettik benimki firlak çıktı, gebelikte de aynısı olsun inşallah
Burası bana öyle iyi geliyor ki, şanslı da gelecek inanıyorum iyi ki varsınız ❤ hayatımda beni sizin kadar anlayacak kimse yokBurası gerçekten şahane bi yermiş, normalde tanıdığımız insanlar bile bize destek olmazken burda birbirini yüz yüze tanımayan onlarca insan birbirine destek çıkıp dua ediyorhepiniz iyi ki varsınız
Du daha testine var kuzum benim bata bugünü cik artık 1 gün kalmış oluyor ona göre hesapla kendininkini daha buradayım. Kan testim çıksın bir keseyi kalbi duyalım daha var yani kuzumŞimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gel❤ bu ay benimkiler de fırtlak çıksın
Başladın ya devamı gelir kuzucummDu daha testine var kuzum benim bata bugünü cik artık 1 gün kalmış oluyor ona göre hesapla kendininkini daha buradayım. Kan testim çıksın bir keseyi kalbi duyalım daha var yani kuzum
Acilde versen 1 saat içinde cikar aslinda kuzumDu daha testine var kuzum benim bata bugünü cik artık 1 gün kalmış oluyor ona göre hesapla kendininkini daha buradayım. Kan testim çıksın bir keseyi kalbi duyalım daha var yani kuzum
Kızlar çok haklısınız ben de çevrem bebek haberi alınca onlar için çok mutlu oluyorum ama ocim çok buruluyor kendimi suçlu hissediyorum sonra kiskandigim özendiğini için. Neden benim hala olmadı diye ama bu çok insani bir duygu. İnşallah tez zamanda kavuşacağız biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?