💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

akupunktur denedin mi canım? sanırım bana o da çok iyi geldi.

sen ne zaman test yapacaksın? yoksa adeti bekleyecek misin?
ben 4 kasımda yapmayı düşünüyorum, kafamda öyle bir zaman verdim. 6 kasım bat.
Yok akupunktur yaptırmadım hiç kuzum. Adeti beklicem test için ama yaparsam etiketlerim seni sende yaptığında etiketle

kimseyi üzmek istemem ama sadece paylaşmak istedim birilerini üzdüysen affola
Canım benim Allah rahmet eylesin tekrar ikizlerine. Kendini de üzüyorsun ama bence böyle onların yeri hep ayrı kalacak. Ama simdi ki heyecanına eski üzüntülerini hatırlatacak şeyleri katma derim naçizane fikrim

İnşallah kuzucum inşallah ❤ bence de çok insani bir duygu elimizde olmayan bir şey zaten tek istediğimiz bize de nasip olması

Söz sözz orası Allahın emri bebişim
sacibelinde naptı acaba çok merak ediyorum
Kuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağı çok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim

Yaa gözlerim doldu benim nasıl güzel bir heyecan ya ben de istiyorum böyle sürpriz yapmak kuzucummm Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sıkıntısız sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım ❤

Ayyy bugün aşırı duygusalım kuzum sağlıkla Allahım kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua et

İnşallah kuzucum inşallah ❤ bence de çok insani bir duygu elimizde olmayan bir şey zaten tek istediğimiz bize de nasip olması
Evet tek isteğimiz o gerçekten
Çok tatlısınız Allah mutluluğunuzu bozmasın kan ver bari adamın içi rahat etsin onlar kan görmek istiyor hemen nedense

Çok güzel olmuş ya sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bu haberi bekleyen herkes en kısa sürede mucizesine kavuşsun

Amin kuzum benim, bende istiyorum sende sürpriz yap ama bu ay bak yumuslari birlikte takip ettik benimki firlak çıktı, gebelikte de aynısı olsun inşallah

Kuzum benim en zoru da bu olsa gerek Allah ım sabır versin sana onun mekanı cennet zaten ❤
Fotosunu her gördüğümde çok kötü oluyorum silmeyede elim gitmiyor toparlanıyor gibi oluyorum sonra bir şey oluyor tekrar geri sarıyorum inşallah toparlanıcam Kızlar iyiki varsınız burayı iyiki buldum destekleriniz için

Çok güzel olmuş ya sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bu haberi bekleyen herkes en kısa sürede mucizesine kavuşsun
Amin kuzum en kötü hissettiğim zamanlarda burda destek buldum kendime herkesin iyi haberini duymak mutlulugunu paylaşmak istiyorum. Bugun surda paylaştım mesela o kadar güzel tebrikler oldu tüm gün agladim desem yeri herkesin kucağını doldursun rabbim. Kendime de sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum artık

Canım benim Allah rahmet eylesin tekrar ikizlerine. Kendini de üzüyorsun ama bence böyle onların yeri hep ayrı kalacak. Ama simdi ki heyecanına eski üzüntülerini hatırlatacak şeyleri katma derim naçizane fikrim
Evet canım çok çok haklısın toparlanmaya çalışıyorum silmeyede elim varmıyor napıyım inşallah atlatıcam çok doğru söylüyorsun

Burası gerçekten şahane bi yermiş, normalde tanıdığımız insanlar bile bize destek olmazken burda birbirini yüz yüze tanımayan onlarca insan birbirine destek çıkıp dua ediyor hepiniz iyi ki varsınız

Amin kuzum benim, bende istiyorum sende sürpriz yap ama bu ay bak yumuslari birlikte takip ettik benimki firlak çıktı, gebelikte de aynısı olsun inşallah
Şimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gel ❤ bu ay benimkiler de fırtlak çıksın

Şimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gel ❤ bu ay benimkiler de fırtlak çıksın
Burası gerçekten şahane bi yermiş, normalde tanıdığımız insanlar bile bize destek olmazken burda birbirini yüz yüze tanımayan onlarca insan birbirine destek çıkıp dua ediyor hepiniz iyi ki varsınız
Burası bana öyle iyi geliyor ki, şanslı da gelecek inanıyorum iyi ki varsınız ❤ hayatımda beni sizin kadar anlayacak kimse yok

Du daha testine var kuzum benim bata bugünü cik artık 1 gün kalmış oluyor ona göre hesapla kendininkini daha buradayım. Kan testim çıksın bir keseyi kalbi duyalım daha var yani kuzum

Du daha testine var kuzum benim bata bugünü cik artık 1 gün kalmış oluyor ona göre hesapla kendininkini daha buradayım. Kan testim çıksın bir keseyi kalbi duyalım daha var yani kuzum
Başladın ya devamı gelir kuzucumm benim de son 2 gün oldu oldu olmadı kasıma artık

Ben de böyle hissediyorum. Herkes hemen üç ayda hamile kalıyor bizim 10 ayı geçti. Hormon testi her şey normal. Başkaları için sevinsem de ksndim için üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…