- 28 Kasım 2017
- 139
- 200
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.921
Yok kuzum kan almadılar eşimden direk sperm testi aldılar
Kesinlikle katılıyorumŞimdi burdan bi yee gitme benm yumuşları yine birlikte takip edelim olur mu bana uğurlu gel❤ bu ay benimkiler de fırtlak çıksın
Burası bana öyle iyi geliyor ki, şanslı da gelecek inanıyorum iyi ki varsınız ❤ hayatımda beni sizin kadar anlayacak kimse yok
Silme anılarında kalsın ama gözüne de sokma üzme kendiniEvet canım çok çok haklısın toparlanmaya çalışıyorum silmeyede elim varmıyor napıyım inşallah atlatıcam çok doğru söylüyorsun
Nasip kısmet bu işler doğru zamanı gelince hepimiz anne olacağız inşallah. Ozamana kadar sabredip elimizden geleni yapacağızBen de böyle hissediyorum. Herkes hemen üç ayda hamile kalıyor bizim 10 ayı geçti. Hormon testi her şey normal. Başkaları için sevinsem de ksndim için üzülüyorum
Allah gönlüne göre versin cnm benim çok üzüldüm.. ama her şey allahtan.. kaset testim negatif :) bakalım yarın doktor ne dicek4-5 ay çok değil ki ben 4 senedir bekliyorum bu süre zarfında çok kez kimyasalım oldu erken doğumlada ikizlerimi kaybetdimRabbim inşallah seni çok bekletmeden meleğini gönderir
Canım tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallah. Valla böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorumAmin kuzum en kötü hissettiğim zamanlarda burda destek buldum kendimeherkesin iyi haberini duymak mutlulugunu paylaşmak istiyorum. Bugun surda paylaştım mesela o kadar güzel tebrikler oldu tüm gün agladim desem yeri herkesin kucağını doldursun rabbim. Kendime de sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum artık
Kaçıncı gündesin yapmaya devam et mutlaka sonradan koyulaşacaktırEki Görüntüle 3323040
Kızlar ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım. Normalde ovü testlerim giderek koyulaşır, pik olur ve silikleşirdi. Pik günü c çizgisinden daha koyu olurdu t. Bu sefer bişey anlamadım. Dünkünde t çizgisi c kadar koyu bile değill, sizce? Klomenle alakası olanilir mi, çatlamış mı
Oyy ne güzelsiniz yaa Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsınKuzumm arabayı park ettigimiz yerde açtım tepe lambasını çıkardım testi bak ne var burda dedim o kadar şaşırdı ki neresine bakacak ne görmesi lazım ona bakmaya çalışıyor falan komikti bayağıçok şaşırdı bu kadar beklemiyordum indik sarıldık gözlerimiz . Sonra ayrıntıları sordu falan anlattim yemeğimizi yedik başka bir yere geçtik simdi çok heyecanlıyiz eşim yarın için kan ver diye tutturdugu için yarın kan vereceğim
Bu arada bugün 12.günEki Görüntüle 3323040
Kızlar ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım. Normalde ovü testlerim giderek koyulaşır, pik olur ve silikleşirdi. Pik günü c çizgisinden daha koyu olurdu t. Bu sefer bişey anlamadım. Dünkünde t çizgisi c kadar koyu bile değill, sizce? Klomenle alakası olanilir mi, çatlamış mı
12.gündetim şuan,sanki pik olmamış gibi dimi yaKaçıncı gündesin yapmaya devam et mutlaka sonradan koyulaşacaktır
Canım ben 1 kez klomen kullandım onda da yumurtlamam geç olmuştu 16. Günde, o yüzden devam et test yapmaya12.gündetim şuan,sanki pik olmamış gibi dimi ya
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım ben 1 kez klomen kullandım onda da yumurtlamam geç olmuştu 16. Günde, o yüzden devam et test yapmaya
Kesinlikle pik olmamış yapmayı birakma12.gündetim şuan,sanki pik olmamış gibi dimi ya
Bi silik bi koyu ilginc ama benimde 2. Testim siliklesti geri koyulasti sivi aliminada dikkt ettim birazdan yapcm bende 4. Testimi bakalim insallah pim ve catlamayi goruruz canm yaptkca resim paylasEki Görüntüle 3323040
Tamam canım teşekkür ederim çok iyi geliyorsunuz banaSilme anılarında kalsın ama gözüne de sokma üzme kendiniher şey güzel olacak inşallah biraz zaman lazım sadece
Nasip kısmet bu işler doğru zamanı gelince hepimiz anne olacağız inşallah. Ozamana kadar sabredip elimizden geleni yapacağız
İnşallah güzel haberler alırsın tatlımAllah gönlüne göre versin cnm benim çok üzüldüm.. ama her şey allahtan.. kaset testim negatif :) bakalım yarın doktor ne dicek
Kızlar lh bazen dalgalanma yapabiliyor silikleşti diye bırakmayın testleriniziBi silik bi koyu ilginc ama benimde 2. Testim siliklesti geri koyulasti sivi aliminada dikkt ettim birazdan yapcm bende 4. Testimi bakalim insallah pim ve catlamayi goruruz canm yaptkca resim paylas
Sağolasın kuzum benim darısi herkesin başına olsunCanım tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallah. Valla böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?