💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kesinlikle katılıyorum

Evet canım çok çok haklısın toparlanmaya çalışıyorum silmeyede elim varmıyor napıyım inşallah atlatıcam çok doğru söylüyorsun
Silme anılarında kalsın ama gözüne de sokma üzme kendini her şey güzel olacak inşallah biraz zaman lazım sadece
Ben de böyle hissediyorum. Herkes hemen üç ayda hamile kalıyor bizim 10 ayı geçti. Hormon testi her şey normal. Başkaları için sevinsem de ksndim için üzülüyorum
Nasip kısmet bu işler doğru zamanı gelince hepimiz anne olacağız inşallah. Ozamana kadar sabredip elimizden geleni yapacağız

4-5 ay çok değil ki ben 4 senedir bekliyorum bu süre zarfında çok kez kimyasalım oldu erken doğumlada ikizlerimi kaybetdim Rabbim inşallah seni çok bekletmeden meleğini gönderir
Allah gönlüne göre versin cnm benim çok üzüldüm.. ama her şey allahtan.. kaset testim negatif :) bakalım yarın doktor ne dicek

Kızlar ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım. Normalde ovü testlerim giderek koyulaşır, pik olur ve silikleşirdi. Pik günü c çizgisinden daha koyu olurdu t. Bu sefer bişey anlamadım. Dünkünde t çizgisi c kadar koyu bile değill, sizce? Klomenle alakası olanilir mi, çatlamış mı

Canım tebrik ederimm sağlıkla ilerlesin inşallah. Valla böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum

Kaçıncı gündesin yapmaya devam et mutlaka sonradan koyulaşacaktır

Oyy ne güzelsiniz yaa Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi canımm
İyi olmuş kuzum zaten adetine ne kaldı şurda

Bu arada bugün 12.gün

Bi silik bi koyu ilginc ama benimde 2. Testim siliklesti geri koyulasti sivi aliminada dikkt ettim birazdan yapcm bende 4. Testimi bakalim insallah pim ve catlamayi goruruz canm yaptkca resim paylas

Tamam canım teşekkür ederim çok iyi geliyorsunuz bana Her şeyin zamanı var

Bi silik bi koyu ilginc ama benimde 2. Testim siliklesti geri koyulasti sivi aliminada dikkt ettim birazdan yapcm bende 4. Testimi bakalim insallah pim ve catlamayi goruruz canm yaptkca resim paylas
Kızlar lh bazen dalgalanma yapabiliyor silikleşti diye bırakmayın testlerinizi piki görmeniz yakındır pempbepsikolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…