- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.941
Sağol balım Allah herkesin yuvasına huzur versinOyy ne güzelsiniz yaa Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsınSağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi canımm
İyi olmuş kuzum zaten adetine ne kaldı şurda
Tabikide aşkım kaçarmı ben o emojiyi hepinize koymak için dört gözle bekliyorum burda
İki test daha yaptım ben sulu cisleTabikide aşkım kaçarmı ben o emojiyi hepinize koymak için dört gözle bekliyorum burda
Insallah canim tesekkurler bilgim yoktu yeni ogrenms oldm bunjdaKızlar lh bazen dalgalanma yapabiliyor silikleşti diye bırakmayın testlerinizipiki görmeniz yakındır @pempbepsikolog
Ay ben 27 si diye hatırladım o zaman hemencik kan ver tabii günün gelmişSağol balım Allah herkesin yuvasına huzur versinregle de bugünu saymazsak 1 gün kaldı aslında bişi değil.
Değil değilll helllüüüüü diyo beybi bize oh ohhh yandan yandanİki test daha yaptım ben sulu cisledeli fazla bulunca orasına burasına surermis çünkü testlerin hepsi bozuk değildir herhalde di mi
15-20 dakka arasını baz al kuzum unutmaInsallah canim tesekkurler bilgim yoktu yeni ogrenms oldm bunjdabende yaptim ovulasyonu bekliyorum paylasicam resim birazdan
Gebelik testimi bu adetiniz nekdar gecti kaset test varsa onu yapin o en kesin sonuc benceİki test daha yaptım ben sulu cisledeli fazla bulunca orasına burasına surermis çünkü testlerin hepsi bozuk değildir herhalde di mi
Ay ne bozuğu kızz koyulaşmaya bile başlamış ağlıyorumİki test daha yaptım ben sulu cisledeli fazla bulunca orasına burasına surermis çünkü testlerin hepsi bozuk değildir herhalde di mi
Yarın sabah yine yaparım bir test kan sonucu çıkana kadar idare etsin beni ahahahDeğil değilll helllüüüüü diyo beybi bize oh ohhh yandan yandan
Oyle yapiyorm 10 dk snra resm cekiyorum canim 3 saat su icmedim net ciksn diye15-20 dakka arasını baz al kuzum unutma
Ne ağlaması kız oh ohhh yandan yandan hepinizi birer birer hamiş yolluyorum analar grubunaAy ne bozuğu kızz koyulaşmaya bile başlamış ağlıyorum
İşte beklediğimiz cümle yap yap at gözümüz gönlümüz açılsın kuzucumYarın sabah yine yaparım bir test kan sonucu çıkana kadar idare etsin beni ahahah
Tabi yap yap benide etiketle bak ay karın ağrımı unuttum oh teyzesi yesin onuYarın sabah yine yaparım bir test kan sonucu çıkana kadar idare etsin beni ahahah
Bende öyle durup durup gözüm doluyorAy ne bozuğu kızz koyulaşmaya bile başlamış ağlıyorum
Bu testlerin bir de yalancılığı da mı varrrKuzum işte birine söylersen ve Allah korusun bu yalancı pozitiif falansa çok üzülürsün o yüzden biraz sabır kuzucum bekle azcık daha
Ay hem ağlar hem göbek atarım bebeğim merak etme senNe ağlaması kız oh ohhh yandan yandan hepinizi birer birer hamiş yolluyorum analar grubuna
Canim erken gebelik testi sabahtan beri 4. Test buGebelik testimi bu adetiniz nekdar gecti kaset test varsa onu yapin o en kesin sonuc bence
Siz gidin ben bu karın ağrısını atlatıp arkanızdan gelicem yerimi ayırtınAy hem ağlar hem göbek atarım bebeğim merak etme sen
Yok olmaz sensiz nereye gidelim ya sen nereye biz oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?