- 22 Şubat 2022
- 452
- 185
- 53
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.961
Oyle yapiyorm 10 dk snra resm cekiyorum canim 3 saat su icmedim net ciksn diye
Bende 1 saat öncesinde 1 bardak su içip tutuyorum acaba ondan mı testlerim silik çıkıyorOyle yapiyorm 10 dk snra resm cekiyorum canim 3 saat su icmedim net ciksn diye
Bebiş her şeyi herkesi değiştiriyor kuzucum sen artık duygusal kekimizsinBende öyle durup durup gözüm doluyornormalde tanısan bu kadın beton dersin bir de bana öyle duygusalım bugün
Ben de sendenim canım benimBu testlerin bir de yalancılığı da mı varrrdaha çift çizgiyi bile göremedik oysaki
Daha görecek çok şeyin var canımBu testlerin bir de yalancılığı da mı varrrdaha çift çizgiyi bile göremedik oysaki
Bu ne güzel bi fotoİki test daha yaptım ben sulu cisledeli fazla bulunca orasına burasına surermis çünkü testlerin hepsi bozuk değildir herhalde di mi
Benimkiler hep silikKızlar lh bazen dalgalanma yapabiliyor silikleşti diye bırakmayın testlerinizipiki görmeniz yakındır @pempbepsikolog
Ay onu bende çekiyorum bak yalnız bırakmıyorum o konuda da seniSiz gidin ben bu karın ağrısını atlatıp arkanızdan gelicem yerimi ayırtın
Süper o zamanOyle yapiyorm 10 dk snra resm cekiyorum canim 3 saat su icmedim net ciksn diye
Çok tebrik ederim, çok sevindim adınızaAmin kuzum en kötü hissettiğim zamanlarda burda destek buldum kendimeherkesin iyi haberini duymak mutlulugunu paylaşmak istiyorum. Bugun surda paylaştım mesela o kadar güzel tebrikler oldu tüm gün agladim desem yeri herkesin kucağını doldursun rabbim. Kendime de sağlıklı bir gebelik ve bebek diliyorum artık
Sıvı alımını 2 saat önce kesmen lazım kuzum dıkkat ettınmıBenimkiler hep silik
Canım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer giderBasakbasak1 canım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi. Dış gebelik değildir inşallah Rabbim hayırlısı ne ise onu versin
Bunu ben yazdım sandımİşte beklediğimiz cümle yap yap at gözümüz gönlümüz açılsın kuzucum
Sen hep gül kuzum benim hiç ağlama inşallahBu ne güzel bi fotoağlicam şimdi
Ay canım benim çok geçmiş olsunCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Kuzum benim gelmiş geçmiş olsun inşallah canını sıkma demek çok manasız ama bir an önce toparlanıp dön aramıza olur mu ?Canım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Amiin kuzum amiiiinAy canım benim çok geçmiş olsunAllah'ım daha acı yaşatmasin sana
Ayy inşallah ya bu ay istekliyim ovü testinede başladım ama hep silik gidiyor yumurtam ne durumda anlayamadım bugün doktora gittim döngümün 27. Günündeymişim 21. Günü gel progesteron bakalım dedi.Daha görecek çok şeyin var canımama yalancı pozitif inşallah hiç görmezsin
İnşallah canım moralim baya bozukKuzum benim gelmiş geçmiş olsun inşallah canını sıkma demek çok manasız ama bir an önce toparlanıp dön aramıza olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?