💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Canım benim geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın umarım bu kadarla atlatır hemen sağlığına kavuşursun

begmsss kuzum benide vakum dedi ama şırınga benzeri birşeyle temizledi.. senin betan düştü mü onunla temizleyince ? Eğer betam düşmezse dış gebelik ilacı yapıcam dedi bana kanamam var

Ayy inşallah ya bu ay istekliyim ovü testinede başladım ama hep silik gidiyor yumurtam ne durumda anlayamadım bugün doktora gittim döngümün 27. Günündeymişim 21. Günü gel progesteron bakalım dedi.
Sen düzenli yapmaya devam et canım bir anda koyulaşabiliyor hiç belli olmuyor ne zaman olacağı

Canım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Çok üzüldüm Allahım dayanma gücü versin bi an önce toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…