- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #18.981
Tüh yakalandımHani bendin
Canım benim geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın umarım bu kadarla atlatır hemen sağlığına kavuşursunCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Ben de inanıyorum peşinden çok geç olmadan geleceğimeeSen hep gül kuzum benim hiç ağlama inşallahayağımı sürttüm arkamdan geleceksin
Gecmis olsun canm benimde vakumla yaptı ama ben cok aci agri cekmedim uyutarak mi yaptiCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Hahahah şaka şakaTüh yakalandım
Ben hepiniz olabilirim aşkım öyle yüce gönüllüyüm (yüce gönüllülük ne alaka bilemedim elim ayağıma dolaştı)
Geçmiş olaun canım Rabbim bir daha yaşatmasın,ok bekletmeden sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Ovü takibi yapıyor musun canımBen de sendenim canım benimyalancı pozitif bile göremedim daha bekliyorumbebeğimi
Sen bendınHani sen de bendinnn
Kuzum ne zaman dogacak falan hiç bakmadım desemBen de inanıyorum peşinden çok geç olmadan geleceğimeekızzz hangi burç olcak bebişş
Evet canım yaptım bu ay, önümüzdeki ay da yapacağım inşallahOvü takibi yapıyor musun canım
Sen düzenli yapmaya devam et canım bir anda koyulaşabiliyor hiç belli olmuyor ne zaman olacağıAyy inşallah ya bu ay istekliyim ovü testinede başladım ama hep silik gidiyor yumurtam ne durumda anlayamadım bugün doktora gittim döngümün 27. Günündeymişim 21. Günü gel progesteron bakalım dedi.
Ya kim kimdi yormayın benim kafamııııSen bendınortalık karıştı dur
Tamam canım paylaşırımBi silik bi koyu ilginc ama benimde 2. Testim siliklesti geri koyulasti sivi aliminada dikkt ettim birazdan yapcm bende 4. Testimi bakalim insallah pim ve catlamayi goruruz canm yaptkca resim paylas
Ahahahha hemen bi doğum şeysi uygulaması indiriyosun ben hiç bilmiyorum onlarıKuzum ne zaman dogacak falan hiç bakmadım desemeşimde soruyo ne zaman dogacak diye ne bileyim ben dedim
Aynen boşverinYa kim kimdi yormayın benim kafamıııı
Hani sen de bendinnn
Hahahah şaka şakayakalarım ben
Çok üzüldüm Allahım dayanma gücü versin bi an önce toparlanırsın inşallahCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?