- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.001
Hepimiiiizzzz kardeşiiiizzz bu kavgaaaa ne diyeeeeeeAynen boşverin
Harikasınız siz yaOrtalık karışıyor ahahaha hepimiz hepimiziz sakin olun ballarım
Kimmm kavgaaaa asla olamazHepimiiiizzzz kardeşiiiizzz bu kavgaaaa ne diyeeeeee
Kıyamam sana ya, hiç üzülme tamam mı. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Yakın zamanda Rabbim sağlıklı gebelik ler nasip etsin inşallahCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Hepimiiiizzzz kardeşiiiizzz bu kavgaaaa ne diyeeeeee
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim yaşatmasın tekrarınıCanım sağlıksız gebelik dedi vakumla temizledi.. betam yarın düşmez ise dış gebelik için ilaç yapıcam dedi çok canım yandı umarım bununla geçer gider
Ee canım bu ay nasıldı yumurtlamayı falan gördün mü? Ben döngümün 27. Günündeyim hala yumurtlamayyı yakalayamadımEvet canım yaptım bu ay, önümüzdeki ay da yapacağım inşallah
Ballı lokumumKimmm kavgaaaa asla olamaz
Döndüm döndüm bende özledim ama şuan papatya çayından kafayı buldum galibaBallı lokumumiyi ki döndün yaaa özlemişim valla
Yaa masallah bizde goruruz insallah canimCanim erken gebelik testi sabahtan beri 4. Test bukaset yok elimde. İki farklı marka ile aynı sonucu aldım
Tabi kuşumAslaaaa
Yakınlıyor balımEki Görüntüle 3323065 kizlar bugunku ovulasyon testim
Hahaha deli yaDöndüm döndüm bende özledim ama şuan papatya çayından kafayı buldum galiba
21 ide yumurtlama olabilir sanki değerlendirdiniz miEki Görüntüle 3323065 kizlar bugunku ovulasyon testim
Canım 16. Günde tam pik değil ama koyu gördüm atayım sana. Bende pco var o yüzden yumurta gelişimi sıkıntı bende o yüzden bu ay bazı vitaminler kullandım soğan kürü yaptım pike yakın oldu, bi daha ki ay da çörekotu bal tarçın kürü ve pregnacare denicem olmazsa da klomen tedavisine başlicam. Bir de ilk kez ovülasyon takibi yapıyorsan endişelenme her ay yumurtlama olmayabiliyorEe canım bu ay nasıldı yumurtlamayı falan gördün mü? Ben döngümün 27. Günündeyim hala yumurtlamayyı yakalayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?