- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.021
Çok sağolasın kuzum insallahhhYaa masallah bizde goruruz insallah canimhayirli olsn ozaman
Kız valla mala bağladım şuanHahaha deli yaben onsuz da buluyorum
Ben de sana bebeyimmmmHer şeye bir cevabın var bayılıyorum sana
vur kafayı yat uyu dicem ama özlerimKız valla mala bağladım şuan
Ah seni bırakamamvur kafayı yat uyu dicem ama özlerim
Resmen adımızı çıkardılar 9 a daha inmiyo 5 lere falanizle izle
Hahahah direk bu geldi aklıma inmez bacım inmezResmen adımızı çıkardılar 9 a daha inmiyo 5 lere falan
Degerlendrdm canimda catlamadi daha sanrm hala koyu ikiside21 ide yumurtlama olabilir sanki değerlendirdiniz mi
Merve deyince insanların aklına daha düzgün bi şey gelmiyo ki çok iyi anlıyorum seniHahahah direk bu geldi aklıma inmez bacım inmez
Bende catlamayi gorurum insallah hala koyu ikisideÇok sağolasın kuzum insallahhhKuzum batımı da sormuşsun 11 Ekim pik 12 Ekim çatlama oldu bende 2 gün erken yumurtladim bu ay, batım 26 Ekim
İnsanın adı çıkmanı canı çıksın derlerMerve deyince insanların aklına daha düzgün bi şey gelmiyo ki çok iyi anlıyorum seniüni de yurtta oda arkadaşım da merveydi, diğer arkadaşlar bize gelince anneleri aradığında mervelerdeyim diyodu, diyodum yapmaaaaa
Ya da yumurtası şişsin çatlasınİnsanın adı çıkmanı canı çıksın derler
Heh Heh bu daha iyi çayır çayır çatlasınYa da yumurtası şişsin çatlasın
Çatlasın bacımmm kasımda hepimizinki çatlasınnHeh Heh bu daha iyi çayır çayır çatlasın
Bol bol tavuk yiyom ben belki yımırtlamaya yardımcı olurÇatlasın bacımmm kasımda hepimizinki çatlasınn
Evet ilk kez bu ay başladım ovü testine bende atayım testlerimiCanım 16. Günde tam pik değil ama koyu gördüm atayım sana. Bende pco var o yüzden yumurta gelişimi sıkıntı bende o yüzden bu ay bazı vitaminler kullandım soğan kürü yaptım pike yakın oldu, bi daha ki ay da çörekotu bal tarçın kürü ve pregnacare denicem olmazsa da klomen tedavisine başlicam. Bir de ilk kez ovülasyon takibi yapıyorsan endişelenme her ay yumurtlama olmayabiliyor
Kuzum sıvı alımını 2 saat önce kesmişmiydin bu testleri yaparkenEvet ilk kez bu ay başladım ovü testine bende atayım testlerimi
Ee peşisıra silikleşmişler çatlamış olmuyor muDegerlendrdm canimda catlamadi daha sanrm hala koyu ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?