- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.041
Canım benim de öyle oldu 10 u pik sandık hatta meğer değilmiş T çizgisi daha koyu çıkınca ertesi gün oyle anladıkBende catlamayi gorurum insallah hala koyu ikiside
Tosuncum napıyo benim bakimCanım canımmm
Ömür yiyo ömürrrTosuncum napıyo benim bakim
Bağırma kızanıma aaaaaÖmür yiyo ömürrrHasta hasta da hiç çekilmiyor vallahi sürekli bağırıp çağırıyorum
Ahahah merviş duymasın bebişimMerveler zalım dikkat et aşkım
Hee gel sen bi 5 dk ödev yaptırmayı dene bakalım hala aynı fikirde kalabilecek misinBağırma kızanıma aaaaabuldun barnak kadar kızanı bağırırsın tabi
Duysun ona attım zatenAhahah merviş duymasın bebişim
Fena bılıyorum ıkı tanesı yetti canıma valla ikizlerHee gel sen bi 5 dk ödev yaptırmayı dene bakalım hala aynı fikirde kalabilecek misin
Allahım başına versin amiiiinnnnnnn
Doğruu alınmaz o minnoş bize kardeş kardeşe alınır mıymış a aaa saç baş girmek varkenDuysun ona attım zatenbebeğim o alınmaz
Bak bak ortalı karıştırma kızDoğruu alınmaz o minnoş bize kardeş kardeşe alınır mıymış a aaa saç baş girmek varken
Ayy kahkaha attım hiç beklemiyordum bunuFena bılıyorum ıkı tanesı yetti canıma valla ikizleren son çatal batırdı kafama birinde kevgir geçirdi tam oldum
Ortadan kayboldu özelllll işi var galibaaaaDoğruu alınmaz o minnoş bize kardeş kardeşe alınır mıymış a aaa saç baş girmek varken
Bak bak ortalı karıştırma kız
Koz çocuk değil onlar yaratık gibi bişey galiba ne oldunu anlayamadımAyy kahkaha attım hiç beklemiyordum bunu
Gerçekten baş etmek çok zor yaa Allah sabır versin ablana
Ortadan kayboldu özelllll işi var galibaaaa
Hiççççç aslaaaaşk olsun aşk olsuuunn yapar mıyım hiç
Ayyyy keşke sabah değerlendıreydım gördünmü olanı 7 gün dükkan Kapalıaklın fikrin orda pü sana
Şaka şaka kesin öyledir o da aynı senin gibi kocacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?