💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum benimde ağrılarım vardı biliyorsun ama maalesef adet oldum umarım seninki yerleşmeden dolayıdır

Amin kuzucum inşallah kavuşuruz en yakın zamanda yavrularımıza, kasım bizim ayımız olsun

Kuzum benimde ağrılarım vardı biliyorsun ama maalesef adet oldum umarım seninki yerleşmeden dolayıdır
Yok kuzum daha ne yerleşmesi o geçti artık, reglim bugün ya da yarın gelir sonra artık yeniden çalışmalara devam

Bebeğim belki de vardır ama daha belli değil bak sacibelinde de yeni öğrendi daha o da yok diye üzülüyordu
Bİzde 2 gün daha bekleyelim bakalım inşallah bebiştendir bu ağrın sızın kuzum değilse de inşallah çabucak adet olup atlatırsın bu süreci

Kuzucum hem içten içe çok istiyorum hem de biliyosun bu aya dair inancım zaten sıfıra yakındı artık sıfır ne bileyim kendimi hazırladım zateen buna ama yine de etkileniyorum elimde değil ... Regl gelsin söz toparlanıp tekrar eski enerjime kavuşucam daha fazla uğraşıcam inşallah Rabbim kasımda nasip etsin bize inşallah

Mervis ya negatif diyorsun tamam diyorum. Canin sagolsun kasimda olur. Sonra belirtilerini bi yaziyorsun diyorum ki nasil negatif olabilir ya yarin kesin cikacak. Yani varsa hemen ciksin. Yoksa da regl gelsin de hem su ruh halinden cikarsin hem onune bakarsin kuzum. Ama insallah vardir ya

Amin kuzucum sen de sıkma canını kasımda birlikte takip ederiz birbirimize iyi grlicez şanslı gelicez inanıyorum ben
İnşallah canım adet bitince hsg çektirmeyi planlıyorum hsh konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

İnşallah düşmüştür de bu süreç hemencecik geçer canım
İnşallah kuzumm rabbim kimseye yaşatmasın acısını
Baya yıprattı benide rapor alıcam bu haftayı kapatıcam çocuklarla hiç çekilmiyor bu süreç bi de 29 ekim falan filan çok teşekkür ederim dua et yeter bi daha işlem görmek istemiyorum

Çok iyi anlıyorum seni bebeğim belirsizlik gerçekten çok yoruyor insanı, inşallah vardır ama yoksa da dediğin gibi toparlanıp döneceğine şüphem yok
Kasım da inşallah gönlümüzden geçen nasip olacak kuzucumm beraber son test kovalamacalarımız olacak

Döndü gibi kuzucum.. yarin atayim size testlerimi. Bugun foto cekmedim cunku. Igneden sonra kac gunde negatife dönüyor bilimsel bir veri olsun elimizde her gun testlere isemekten de bilim cikardim ya ahahaha
BU işin proluğunu da kaptırmadın kimseye
İnşallah pozitife döndüğünü de görcez kuzumm

BU işin proluğunu da kaptırmadın kimseye
İnşallah pozitife döndüğünü de görcez kuzumm
Proluk burda hem cok kolay elde ediliyor hem cok keyifli kuzum yine de her seyin pro'su olmaktan Allaha siginirim daha fazla biseyler ogrenmeden tasimizi taragimizi toplayip gidelim buralardan anneler grubuna artik

Canım çok sağol iyi dileklerin için. Yarın artık regl günüm beklenen. 2 ay sonra 35 olacağım o yüzden biraz da doktor elini çabuk tut demişti o yüzden korkuyordum

O kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mı Merveeee57 test bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…