- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.301
Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah kuzum benim, kasımda olacak inşallahAy umutta yoruyor insanı hakkında hayırlısı olsun canımm
Kuzum benimde ağrılarım vardı biliyorsun ama maalesef adet oldumİnşallah kuzum ne diyim ki, ben niye bu kadaar ağrı çekiyorum aklım almıyor artık vücurumu da anlayamıyorum. Göğüslerim şişti çok hassas, sağ kasığımın ağrısı günlerdir hiç durmuyor arada bıçak batar gibi sancı giriyor ateşim yüksek bacağıma kramp giriyor belimin ağrısı da hiç geçmiyor dün çok şiddetliydi ama bebek yokhamilelerden daha çok belirti yaşıyorum resmen
Amin kuzucum inşallah kavuşuruz en yakın zamanda yavrularımıza, kasım bizim ayımız olsunGünaydin canim yeni ay yeni umut insallh mucizeelerimize kavusalim en yakin zamanda rabbim daha fazla zorlastirmasin kolaylastirsin
Gunaydin canim daha erken sanirim hafif bir gogle var gibi ama emin olamadim insallh vardr 1. 2 gune belli olur allhin izniyle umarim mucizen seninledr
Yok kuzum daha ne yerleşmesi o geçti artık, reglim bugün ya da yarın gelir sonra artık yeniden çalışmalara devamKuzum benimde ağrılarım vardı biliyorsun ama maalesef adet oldumumarım seninki yerleşmeden dolayıdır
Bebeğim belki de vardır ama daha belli değil bakİnşallah kuzum ne diyim ki, ben niye bu kadaar ağrı çekiyorum aklım almıyor artık vücurumu da anlayamıyorum. Göğüslerim şişti çok hassas, sağ kasığımın ağrısı günlerdir hiç durmuyor arada bıçak batar gibi sancı giriyor ateşim yüksek bacağıma kramp giriyor belimin ağrısı da hiç geçmiyor dün çok şiddetliydi ama bebek yokhamilelerden daha çok belirti yaşıyorum resmen
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzumYok kuzum daha ne yerleşmesi o geçti artık, reglim bugün ya da yarın gelir sonra artık yeniden çalışmalara devam
Kuzucum hem içten içe çok istiyorum hem de biliyosun bu aya dair inancım zaten sıfıra yakındı artık sıfırBebeğim belki de vardır ama daha belli değil baksacibelinde de yeni öğrendi daha o da yok diye üzülüyordu
Bİzde 2 gün daha bekleyelim bakalım inşallah bebiştendir bu ağrın sızın kuzum değilse de inşallah çabucak adet olup atlatırsın bu süreci
Amin kuzucum sen de sıkma canını kasımda birlikte takip ederiz birbirimize iyi grlicez şanslı gelicez inanıyorum benHakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Döndü gibi kuzucum.. yarin atayim size testlerimi. Bugun foto cekmedim cunku. Igneden sonra kac gunde negatife dönüyor bilimsel bir veri olsun elimizdeİnşallah kuzummsende durumlar ne ? Test negatife döndü mü ?
Mervis ya negatif diyorsun tamam diyorum. Canin sagolsun kasimda olur. Sonra belirtilerini bi yaziyorsun diyorum ki nasil negatif olabilir ya yarin kesin cikacak. Yani varsa hemen ciksin. Yoksa da regl gelsin de hem su ruh halinden cikarsin hem onune bakarsin kuzum. Ama insallah vardir yaİnşallah kuzum ne diyim ki, ben niye bu kadaar ağrı çekiyorum aklım almıyor artık vücurumu da anlayamıyorum. Göğüslerim şişti çok hassas, sağ kasığımın ağrısı günlerdir hiç durmuyor arada bıçak batar gibi sancı giriyor ateşim yüksek bacağıma kramp giriyor belimin ağrısı da hiç geçmiyor dün çok şiddetliydi ama bebek yokhamilelerden daha çok belirti yaşıyorum resmen
Aaaa evet kuzum sizin zorProblem yok evet ama eşim suriyede görevde ve üç ayda bir geliyor durum bu olunca bir araya gelinen günler kisitli zamandan giidyor
İnşallah canım adet bitince hsg çektirmeyi planlıyorum hsh konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimAmin kuzucum sen de sıkma canını kasımda birlikte takip ederiz birbirimize iyi grlicez şanslı gelicez inanıyorum ben
İnşallah kuzumm rabbim kimseye yaşatmasın acısınıİnşallah düşmüştür de bu süreç hemencecik geçer canım
Baya yıprattı benide rapor alıcam bu haftayı kapatıcam çocuklarla hiç çekilmiyor bu süreç bi de 29 ekim falan filan çok teşekkür ederim dua et yeter bi daha işlem görmek istemiyorumCanım çok geçmiş olsun üzülme diyecem ama çok zor bilirim bende düşükler insanı yıpratıyor ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun buna tutundum ben hep Allahım bir daha yaşatmasın inşallah çok zor
Çok iyi anlıyorum seni bebeğim belirsizlik gerçekten çok yoruyor insanı, inşallah vardır ama yoksa da dediğin gibi toparlanıp döneceğine şüphem yokKuzucum hem içten içe çok istiyorum hem de biliyosun bu aya dair inancım zaten sıfıra yakındı artık sıfırne bileyim kendimi hazırladım zateen buna ama yine de etkileniyorum elimde değil ... Regl gelsin söz toparlanıp tekrar eski enerjime kavuşucam daha fazla uğraşıcam inşallah Rabbim kasımda nasip etsin bize inşallah
BU işin proluğunu da kaptırmadın kimseyeDöndü gibi kuzucum.. yarin atayim size testlerimi. Bugun foto cekmedim cunku. Igneden sonra kac gunde negatife dönüyor bilimsel bir veri olsun elimizdeher gun testlere isemekten de bilim cikardim ya ahahaha
Proluk burda hem cok kolay elde ediliyor hem cok keyifli kuzumBU işin proluğunu da kaptırmadın kimseye
İnşallah pozitife döndüğünü de görcez kuzumm
Canım çok sağol iyi dileklerin içinYaa cnm bnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkaç yaşındasın ki neden geç kalmş hissettin birde ne zamndr bebiş için çalşyodn. Çok heyecanlı inşallah hepimiz senin yaşadğn sevinci yaşarz adetine 3 gün mü vardı cnm
Kuzum bu sabahki testin nerde haniCanım çok sağol iyi dileklerin için. Yarın artık regl günüm beklenen. 2 ay sonra 35 olacağım o yüzden biraz da doktor elini çabuk tut demişti o yüzden korkuyordum
O kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mıBebeğim belki de vardır ama daha belli değil baksacibelinde de yeni öğrendi daha o da yok diye üzülüyordu
Bİzde 2 gün daha bekleyelim bakalım inşallah bebiştendir bu ağrın sızın kuzum değilse de inşallah çabucak adet olup atlatırsın bu süreci
Yaptım bekliyorum ama bu freely nin testi dandik dün gece ben kan verdim 89.6 çıktı canım. Freely hala hayalet çıkarıyor testi prodoctor olmasaydi sanırım hamile olduğumun farkında olmayacaktım sanırımKuzum bu sabahki testin nerde hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?