- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.321
Super canim cok iyi yapmissin kan vermekleYaptım bekliyorum ama bu freely nin testi dandik dün gece ben kan verdim 89.6 çıktı canım. Freely hala hayalet çıkarıyor testi prodoctor olmasaydi sanırım hamile olduğumun farkında olmayacaktım sanırım
Erken gebelik testlerinin hassayeti çok daha az kuzum ya para tuzağı resmen. Kaset testler bile daha net çıkarıyorO kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mıMerveeee57 test bu sabah
At kuzuum artık seni takip edelim inşallah pozitif görürüzzDöndü gibi kuzucum.. yarin atayim size testlerimi. Bugun foto cekmedim cunku. Igneden sonra kac gunde negatife dönüyor bilimsel bir veri olsun elimizdeher gun testlere isemekten de bilim cikardim ya ahahaha
Tam olarak yaşadığım şey bu kuzum gerçekten bir de beni düşün, bir insanın vücudu kendisine düşmen olur mu ya dalga geçiyo benle şerefsizMervis ya negatif diyorsun tamam diyorum. Canin sagolsun kasimda olur. Sonra belirtilerini bi yaziyorsun diyorum ki nasil negatif olabilir ya yarin kesin cikacak. Yani varsa hemen ciksin. Yoksa da regl gelsin de hem su ruh halinden cikarsin hem onune bakarsin kuzum. Ama insallah vardir ya
Kuzum ben geçen ay anestezili çekildim özelde çok sorunsuz sıkıntısızdı, sonrasında 5 gün falan kahverengi lekelenmem oldu sadece, anestezisiz de sorunsuz oluyormuş galiba korkma hiçİnşallah canım adet bitince hsg çektirmeyi planlıyorum hsh konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
BenÇok iyi anlıyorum seni bebeğim belirsizlik gerçekten çok yoruyor insanı, inşallah vardır ama yoksa da dediğin gibi toparlanıp döneceğine şüphem yok
Kasım da inşallah gönlümüzden geçen nasip olacak kuzucumm beraber son test kovalamacalarımız olacak
Feeey kötü bence dündür hayalet çıkarıyor kan vermesem 10 falan sanardim betam prodoctor direkt çıkardı çizgiyi. Yarın bir kan daha verecem aile hekimine cuma çıkar artışa bakarız canlarSuper canim cok iyi yapmissin kan vermekleFreelynin mavi testleri iyi ve cok hassas zaten . onun disindakiler kötü. At yine testini bakalim biz de kotu de olsa dune gore farklidir
Bende anestezili çekilmek istiyorum bakalım bugün hastaneyle görüşmeyi planlıyorum, adet bitince kaç gün içinde çekildinKuzum ben geçen ay anestezili çekildim özelde çok sorunsuz sıkıntısızdı, sonrasında 5 gün falan kahverengi lekelenmem oldu sadece, anestezisiz de sorunsuz oluyormuş galiba korkma hiç
Enerjilerimi gonderiyorum size aynısi olsun inşallah
Kuzum benim değerin çok iyi maaşallah şimdiden sonra kan takibi yap inşallah her şey yolundadırO kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mıMerveeee57 test bu sabah
Canım doktor kanaman tamamen bitince yapalım dedi reglin 5. Günü yaptık bizBende anestezili çekilmek istiyorum bakalım bugün hastaneyle görüşmeyi planlıyorum, adet bitince kaç gün içinde çekildin
Amin kuzum gece eşim yazık sonuç çıkana kadar uyuyamadı erken yatar sonucu aldık sevindi sevindi sonra ben yatiyom dedi horlamaya başladıErken gebelik testlerinin hassayeti çok daha az kuzum ya para tuzağı resmen. Kaset testler bile daha net çıkarıyor
Sağlıkla artsın inşallahh kuzumm
Canımsın senin duan kabul olur şimdi dua et bizeEnerjilerimi gonderiyorum size aynısi olsun inşallah
Ayni laboratuvarda ver bence kuzum. Dun aile hekimliginde mi vermistin? Simdi farkli bir sonuc cikarsa acaba oyle miydi boyle miydi diye dusunmek zorunda kalmazsinFeeey kötü bence dündür hayalet çıkarıyor kan vermesem 10 falan sanardim betam prodoctor direkt çıkardı çizgiyi. Yarın bir kan daha verecem aile hekimine cuma çıkar artışa bakarız canlar
Aa hani nerde o test merak ettim
Anladım kuzum, benimde adetim 5gün falan sürüyor döngünün 7.günü bittiğinden tam emin olurum diye düşünüyorum o güne randevu alırımCanım doktor kanaman tamamen bitince yapalım dedi reglin 5. Günü yaptık biz
İnşallah canımİnşallah kuzumm rabbim kimseye yaşatmasın acısını
Baya yıprattı benide rapor alıcam bu haftayı kapatıcam çocuklarla hiç çekilmiyor bu süreç bi de 29 ekim falan filan çok teşekkür ederim dua et yeter bi daha işlem görmek istemiyorum
Canım merhaba aynısı bende de var her şeyim normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Ben kendimde şüiunu keşfettim bu süreçte yumurtalarım tam anlamıyla büyümüyor belki de çatlamıyor, bu yüzden gıda takviyeleri almaya başladım d vitaminim düşüktü ilaç aldım, magnezyum folik asit omega 3 kullanmaya başladım. Bu ay soğan kürü de yaptım. Gebelik olmadı ama yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım. Kasım için planlarım daha sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak, aynı takviyelere devam etmek ve bir de çörekotu bal taarçın kürü denicem inşallah tam anlamıyla yumurtlama yakalarımmKızlar günaydın bugünde hamilelik haberi alamayanlar için çok üzgünümKasım ayında 2. Kez deneyeceğiz henüz ateş ölçümü vs. için erken sanırım doktor yumurtalıklarında polikistik over görünümü var dedi geçen ay olmayınca aşırı stres yaptım çokta üzüldüm. Siz önerirsiniz
Eşim test yapma artık diyor kan verip yarın artışa bakacağız sonra pazartesi tekrar veririm kuzummKuzum benim değerin çok iyi maaşallah şimdiden sonra kan takibi yap inşallah her şey yolundadırben yaptım bebişim negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?