💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Super canim cok iyi yapmissin kan vermekle Freelynin mavi testleri iyi ve cok hassas zaten . onun disindakiler kötü. At yine testini bakalim biz de kotu de olsa dune gore farklidir

Erken gebelik testlerinin hassayeti çok daha az kuzum ya para tuzağı resmen. Kaset testler bile daha net çıkarıyor
Sağlıkla artsın inşallahh kuzumm

Döndü gibi kuzucum.. yarin atayim size testlerimi. Bugun foto cekmedim cunku. Igneden sonra kac gunde negatife dönüyor bilimsel bir veri olsun elimizde her gun testlere isemekten de bilim cikardim ya ahahaha
At kuzuum artık seni takip edelim inşallah pozitif görürüzz

Tam olarak yaşadığım şey bu kuzum gerçekten bir de beni düşün, bir insanın vücudu kendisine düşmen olur mu ya dalga geçiyo benle şerefsiz sıkıntı yok kuzum toparlanıcam fazla dağılmadan

İnşallah canım adet bitince hsg çektirmeyi planlıyorum hsh konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Kuzum ben geçen ay anestezili çekildim özelde çok sorunsuz sıkıntısızdı, sonrasında 5 gün falan kahverengi lekelenmem oldu sadece, anestezisiz de sorunsuz oluyormuş galiba korkma hiç

Kızlar günaydın bugünde hamilelik haberi alamayanlar için çok üzgünüm Kasım ayında 2. Kez deneyeceğiz henüz ateş ölçümü vs. için erken sanırım doktor yumurtalıklarında polikistik over görünümü var dedi geçen ay olmayınca aşırı stres yaptım çokta üzüldüm. Siz önerirsiniz

Ben sacibelinde nin ovülasyon testindeki koyuluğu görmek istiyorum inşallah yapabiliriz

Super canim cok iyi yapmissin kan vermekle Freelynin mavi testleri iyi ve cok hassas zaten . onun disindakiler kötü. At yine testini bakalim biz de kotu de olsa dune gore farklidir
Feeey kötü bence dündür hayalet çıkarıyor kan vermesem 10 falan sanardim betam prodoctor direkt çıkardı çizgiyi. Yarın bir kan daha verecem aile hekimine cuma çıkar artışa bakarız canlar

Kuzum ben geçen ay anestezili çekildim özelde çok sorunsuz sıkıntısızdı, sonrasında 5 gün falan kahverengi lekelenmem oldu sadece, anestezisiz de sorunsuz oluyormuş galiba korkma hiç
Bende anestezili çekilmek istiyorum bakalım bugün hastaneyle görüşmeyi planlıyorum, adet bitince kaç gün içinde çekildin

Kuzum benim değerin çok iyi maaşallah şimdiden sonra kan takibi yap inşallah her şey yolundadır ben yaptım bebişim negatif.

Bende anestezili çekilmek istiyorum bakalım bugün hastaneyle görüşmeyi planlıyorum, adet bitince kaç gün içinde çekildin
Canım doktor kanaman tamamen bitince yapalım dedi reglin 5. Günü yaptık biz

Erken gebelik testlerinin hassayeti çok daha az kuzum ya para tuzağı resmen. Kaset testler bile daha net çıkarıyor
Sağlıkla artsın inşallahh kuzumm
Amin kuzum gece eşim yazık sonuç çıkana kadar uyuyamadı erken yatar sonucu aldık sevindi sevindi sonra ben yatiyom dedi horlamaya başladı

Feeey kötü bence dündür hayalet çıkarıyor kan vermesem 10 falan sanardim betam prodoctor direkt çıkardı çizgiyi. Yarın bir kan daha verecem aile hekimine cuma çıkar artışa bakarız canlar
Ayni laboratuvarda ver bence kuzum. Dun aile hekimliginde mi vermistin? Simdi farkli bir sonuc cikarsa acaba oyle miydi boyle miydi diye dusunmek zorunda kalmazsin

Canım doktor kanaman tamamen bitince yapalım dedi reglin 5. Günü yaptık biz
Anladım kuzum, benimde adetim 5gün falan sürüyor döngünün 7.günü bittiğinden tam emin olurum diye düşünüyorum o güne randevu alırım

Canım merhaba aynısı bende de var her şeyim normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Ben kendimde şüiunu keşfettim bu süreçte yumurtalarım tam anlamıyla büyümüyor belki de çatlamıyor, bu yüzden gıda takviyeleri almaya başladım d vitaminim düşüktü ilaç aldım, magnezyum folik asit omega 3 kullanmaya başladım. Bu ay soğan kürü de yaptım. Gebelik olmadı ama yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım. Kasım için planlarım daha sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak, aynı takviyelere devam etmek ve bir de çörekotu bal taarçın kürü denicem inşallah tam anlamıyla yumurtlama yakalarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…