- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.341
Etmez miyim kız deli misiniz o kadar dua ettim ki dün gözümde yaş kalmadı Allah biliyor ya çok duygusalım da bu araCanımsın senin duan kabul olur şimdi dua et bize
Kuzucum öncesinde git doktorla görüş bence birlikte bir gün belirleyin bence, çünkü gider gitmez yapmaz muhtemelenAnladım kuzum, benimde adetim 5gün falan sürüyor döngünün 7.günü bittiğinden tam emin olurum diye düşünüyorum o güne randevu alırım
Aynen kuzucum inşallah sağlıklı bir gebeliktir Allah ım aminnnnEşim test yapma artık diyor kan verip yarın artışa bakacağız sonra pazartesi tekrar veririm kuzumm
İlk gorsel yumurtlama takibim en alttaki pikimsacibelinde kuzum pik olan testlerini atar mısın sana zahmet
Dış gebelik olursa iğne yapınca yine kürtaj uyguluyor dimi canım ? Bi de dış gebelik ise bi belirtim olur mu şuanİnşallah canım
Çok normalllEtmez miyim kız deli misiniz o kadar dua ettim ki dün gözümde yaş kalmadı Allah biliyor ya çok duygusalım da bu ara
Mervisim o zaman sen klomenden ve catlatma ignesinden cok fayda gorursun bence. 1 ay daha bekleme kasimda bunlari kullan. Cunku acizane suna da cok sahitlik ettim. Klomen gibi ilaclari kullanlar kullandiklari ilk ay kadar bir sonraki ay da devam eden etkiye bagli olarak fayda görebiliyor. O yuzden bence geciktirme tatlimCanım merhaba aynısı bende de var her şeyim normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Ben kendimde şüiunu keşfettim bu süreçte yumurtalarım tam anlamıyla büyümüyor belki de çatlamıyor, bu yüzden gıda takviyeleri almaya başladım d vitaminim düşüktü ilaç aldım, magnezyum folik asit omega 3 kullanmaya başladım. Bu ay soğan kürü de yaptım. Gebelik olmadı ama yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım. Kasım için planlarım daha sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak, aynı takviyelere devam etmek ve bir de çörekotu bal taarçın kürü denicem inşallah tam anlamıyla yumurtlama yakalarımm
Maaşallah Subhanallah ben de böyle pik görebilecek miyim aacabaa hiç görmemiştim
canım öncelikle çok geçmiş olsun doktorum bana da pco görünümü var dedi ama o ne demek hiç anlamadım adetlerim düzenli ilk 2 çocuğumda hiç böyle bir sorunum olmamıştı birde yazmışsınya yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım diye nasıl anladın canım belirtin ne idiCanım merhaba aynısı bende de var her şeyim normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Ben kendimde şüiunu keşfettim bu süreçte yumurtalarım tam anlamıyla büyümüyor belki de çatlamıyor, bu yüzden gıda takviyeleri almaya başladım d vitaminim düşüktü ilaç aldım, magnezyum folik asit omega 3 kullanmaya başladım. Bu ay soğan kürü de yaptım. Gebelik olmadı ama yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım. Kasım için planlarım daha sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak, aynı takviyelere devam etmek ve bir de çörekotu bal taarçın kürü denicem inşallah tam anlamıyla yumurtlama yakalarımm
Ooo evet hakikaten guzel pik olmus
Aslında haklısın kuzucum ben de şu an başlayıp başlamamakta çok kararsızım, ama dediğin gibi başlasam daha iyi vakit kaybetmeden ... Tamamdır kuzum reglin 3. Günü gideyim hem hormonlarıma falan da baktırırım klomene de başlarım inşallah olur kasımdaMervisim o zaman sen klomenden ve catlatma ignesinden cok fayda gorursun bence. 1 ay daha bekleme kasimda bunlari kullan. Cunku acizane suna da cok sahitlik ettim. Klomen gibi ilaclari kullanlar kullandiklari ilk ay kadar bir sonraki ay da devam eden etkiye bagli olarak fayda görebiliyor. O yuzden bence geciktirme tatlim
Eşimle 2018 de tanıştık sevgili olduk, 2019 da sevgililigimizin yıldönümünde nisanlandikÇok normalllAllah razı olsun kuzum benim ne güzel heyecanlar ya
Bebisim sana bisey diyeyim mi gecen nisanda ovu testi yapmaya basladim. Istisnasiz her ay gördüm boyle pik ben de. Ama olmayinca olmuyor. Cunku bendeki sorun daha baska biseydi. Progesteronla alakali olabilir ya da tutunmayi engelleyen baska bisey. O yuzden belki de sende olmamasini engelleyen sey tam olarak bu piki neden yakalayamadigin olabilir. Nedeni bilirsen çözüm cok basittir belki de. O kisma odaklanmissin zaten goruyorum. Kaliteyi artirmak icin vitamin destegi vs ama ufak birnilac destegi de 10 numara olabilir sanaMaaşallah Subhanallah ben de böyle pik görebilecek miyim aacabaa hiç görmemiştim
Bana havuç ye havuç ye diyen kızlara aşırı minnettarım bir de piki gördüm kuzum değerlendirdik ertesi gün eşim sehir dışına çıkıyordu sabah 4 te. Hicbir şey olmadı ertesi gün yani. Hatta beni uyandirma da üstümde ne yapıyorsan yap dedimOoo evet hakikaten guzel pik olmus
Çok sağol canım benim, pco görüntüsü şu aslında yumurtam fazla bu yüzden aslında içlerinden birkaç tanesinin büyümesine alan kalmadığından büyümekte zorlanıyor yumurtalar. Büyük bir sorun değil aslında ama biraz takviye gerekiyor yumurtaları büyütebilmek için, yumurtamın büyüdüğünü de ovülasyon testimden anladım daha koyu çıktı bu aycanım öncelikle çok geçmiş olsun doktorum bana da pco görünümü var dedi ama o ne demek hiç anlamadım adetlerim düzenli ilk 2 çocuğumda hiç böyle bir sorunum olmamıştı birde yazmışsınya yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım diye nasıl anladın canım belirtin ne idi
Tescillenmiş oldu bebek çok şükür katlanarak artsınO kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mıMerveeee57 test bu sabah
Canım ben de geçen ay anestezili çekildim. İki tüpümde kapalı çıktı. Adetin 8. Günüydü. Anestezili çekilmem iyi oldu tüpleri açmak için uğraştı baya doktorum uyanık olsam canim acirdi muhtemelen.Bende anestezili çekilmek istiyorum bakalım bugün hastaneyle görüşmeyi planlıyorum, adet bitince kaç gün içinde çekildin
Kıyamam yaa Allah ım biz de yaşarız inşallah bu heyecanı 2 yıl 2 ay oldu biz uğraşalı kim bilir benimki de ne kadar sevinirEşimle 2018 de tanıştık sevgili olduk, 2019 da sevgililigimizin yıldönümünde nisanlandik2020 nisanda düğünümüz vardi pandeemi yüzünden evlenmedik taaa Eylül'de evlendik onca yıldır çok mutlu olduğumuz şeyler yaşadık ama dün ilk defa onu çok çok farklı gördüm kızlar öyle şapşaldi ki testi verdiğimde kafası karıştı dayanamadık kan verdik sonucu beklerkenki gerginligi falan sonuç çıkınca mutluluğu. Çok çok farklıydı erkekler de duygusal bence. Ona da duygulandım dün bayağı. Sabahları çok erken uyanır gece hemen uykuya dalardı o yüzden dün uyuyamamis hiç
Evet kuzum geçen yıl doktordan bağımsız olarak klomen kullanmıştım sonra fırçayı yedşm amaBebisim sana bisey diyeyim mi gecen nisanda ovu testi yapmaya basladim. Istisnasiz her ay gördüm boyle pik ben de. Ama olmayinca olmuyor. Cunku bendeki sorun daha baska biseydi. Progesteronla alakali olabilir ya da tutunmayi engelleyen baska bisey. O yuzden belki de sende olmamasini engelleyen sey tam olarak bu piki neden yakalayamadigin olabilir. Nedeni bilirsen çözüm cok basittir belki de. O kisma odaklanmissin zaten goruyorum. Kaliteyi artirmak icin vitamin destegi vs ama ufak birnilac destegi de 10 numara olabilir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?