- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.361
Demekki pik gunu asıl onemli diyenler dogru soyluyorlarmis kuzum. Sen de bunu ispat etmis olmussunBana havuç ye havuç ye diyen kızlara aşırı minnettarım bir de piki gördüm kuzum değerlendirdik ertesi gün eşim sehir dışına çıkıyordu sabah 4 te. Hicbir şey olmadı ertesi gün yani. Hatta beni uyandirma da üstümde ne yapıyorsan yap dedimvelhasil değerlendiremedik. Sonra havuç ye çatlasın hemen dedi burda kızlar bana. Dolabı bir açtım bir tane havuc var yamuk yumuk onu kemirdim
Ne demek kuzum butun ilgim senin uzerinde su anEvet kuzum geçen yıl doktordan bağımsız olarak klomen kullanmıştım sonra fırçayı yedşm amatestşm koyuydu tam pik değildi, o ay progesteronum 29 çıkmıştı çok iyiydi o yüzden dediğin gibi ufak bir ilaç desteğidir belki de ihtiyacım olan canımsın tam olarak anladın benim sıkıntımı teşekkür ederim
Kuzum pragnacare çok iyi sende esin de kullanın senin eşin anladığım kadariyla burda yazdıklarından uyumlu da biri Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bazıları hiçbir şey içmek istemiyor çünkü. Ben eşime bunu aldım bebek için sende icmelisin bak erkek için de var dedim tamam içerim dedi ben unuttuğum da bile elinde bardakla sen unutmuşsun iç diye getirdi hep sağolsun. Artık yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalitesi düştü malesef. O yüzden takiye şart kuzum rabbim size de en kısa zamanda yaşatsın mervosum sana öyle dua ediyorum kiKıyamam yaa Allah ım biz de yaşarız inşallah bu heyecanı 2 yıl 2 ay oldu biz uğraşalı kim bilir benimki de ne kadar sevinirRabbim dsim etsin kuzucumm
Ben bu aydan umudu kesmiştim kuzum 10 ekimi pik sandık aslında biz o gün ilişki oldu sonra testi bir yaptım aslında asil pik 11 i asıl pikmiş o günü de değerlendirdik sonra koca gitti 1 hafta yok komple o dönem 2 ilişki oldu dedim zor bu ay içimden. Artık olduğu kadar yazdım hatta kızlara da burdan. Pik günü en önemli gün sonra biri şöyle bir şey paylaşmıştı o geldi aklıma ona baktım çatlama çok değerli değil öncesi önemliymiş ekliyorum bakın kuzumDemekki pik gunu asıl onemli diyenler dogru soyluyorlarmis kuzum. Sen de bunu ispat etmis olmussunya da is yine ayni noktaya geliyor. Nasip olacaksa vakti geldiyle her turlu oluyor
O kadar haklısın kii bebişimProluk burda hem cok kolay elde ediliyor hem cok keyifli kuzumyine de her seyin pro'su olmaktan Allaha siginirim daha fazla biseyler ogrenmeden tasimizi taragimizi toplayip gidelim buralardan anneler grubuna artik
Ahahah balsın senNe demek kuzum butun ilgim senin uzerinde su anadim adim takip edicem simdi seni en gec kasimda guzel haberi birlikte kutlayacağız insallah
Yaaa ne güzel çıkmış değerin bebeğim artarak devam etsin inşallahO kadar haklısinki. Bir de şu freelynin çubuk testleri çöp sıfır hassasiyetmis ben aldığımda pişmanım dün gece kan verdim kızlar. 89.6 çıktı betam. Prodoctor iyi çizgi çıkardı dün freely hala hayalet çıkarıyor. Sen yaptın mıMerveeee57 test bu sabah
Allah razı olsun bitanem benim iyi ki varsınKuzum pragnacare çok iyi sende esin de kullanın senin eşin anladığım kadariyla burda yazdıklarından uyumlu da biri Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bazıları hiçbir şey içmek istemiyor çünkü. Ben eşime bunu aldım bebek için sende icmelisin bak erkek için de var dedim tamam içerim dedi ben unuttuğum da bile elinde bardakla sen unutmuşsun iç diye getirdi hep sağolsun. Artık yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalitesi düştü malesef. O yüzden takiye şart kuzum rabbim size de en kısa zamanda yaşatsın mervosum sana öyle dua ediyorum ki
Görürsün inşallah kuzumm o çok memnundu innovitadan, sanada uğurlu gelsin inşallah
İnşallah ben inanıyorumGörürsün inşallah kuzumm o çok memnundu innovitadan, sanada uğurlu gelsin inşallah
HarikasinAhahah balsın sennormalde cumartesi reglimin 2. Günü oluyor randevu aldım doktoruma bütün değerlerime de baktırıcam klomeni de alıcam hepsini atarım sana sen dahs tecrübelisin zaten inşallah olucak
Yok zaten kendisi geçenlerde bana ovülasyon testi de kullanma şimdiden sonra yumurtayı biz büyütücez biz çatlatıcaz demişti muhtemelen onu da verir diye düşünüyorumHarikasinaraya sıkıştırabilirsen catlatma ignesini de sıkıştır. Madem kendin kullaninca kiziyor. O zaman doktorun kullandirsin sana kullanimi uygunsa tabi sende ise yarayacagini düşünürse
11 pik 12 catlamaysa 3 gun var seninle aramizda o zaman kuzum. Ben de 15 catlama diye dusunuyorum cunku o sabah cok agrim olmustu.Ben bu aydan umudu kesmiştim kuzum 10 ekimi pik sandık aslında biz o gün ilişki oldu sonra testi bir yaptım aslında asil pik 11 i asıl pikmiş o günü de değerlendirdik sonra koca gitti 1 hafta yok komple o dönem 2 ilişki oldu dedim zor bu ay içimden. Artık olduğu kadar yazdım hatta kızlara da burdan. Pik günü en önemli gün sonra biri şöyle bir şey paylaşmıştı o geldi aklıma ona baktım çatlama çok değerli değil öncesi önemliymiş ekliyorum bakın kuzum
Kullan tabi o piki gör sen de asla eksik kalma derimYok zaten kendisi geçenlerde bana ovülasyon testi de kullanma şimdiden sonra yumurtayı biz büyütücez biz çatlatıcaz demişti muhtemelen onu da verir diye düşünüyorumama tabi ben meraklı melahat ovülasyon testi kullanıcam tabii ki
Ayy bu ay gümbür gümbür geliyorsun o zaman bebişimmİnşallah ben inanıyorumbakalım klomenle omuz omuza verip savaşıcaz bu ay
Pikin pikinin piki buKullan tabi o piki gör sen de asla eksik kalma derimama ignenin piki dehset oluyor onu soyleyeyim. Normal piklere benzemiyor. Ben ilk defa oyle bir pik gordumbu ay. Bknz..
Dogal bir pik degildi tabi kuzucum igne etkisiydi ama pik mi piktiPikin pikinin piki bu
Bende hiç böyle koyu bir pik görmedim bakalım labo nasıl çıkacak
Benim de dün pik günüydü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsek mi yoksa yarın mi degerlendirelim kararsizimDemekki pik gunu asıl onemli diyenler dogru soyluyorlarmis kuzum. Sen de bunu ispat etmis olmussunya da is yine ayni noktaya geliyor. Nasip olacaksa vakti geldiyle her turlu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?