💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Demekki pik gunu asıl onemli diyenler dogru soyluyorlarmis kuzum. Sen de bunu ispat etmis olmussun ya da is yine ayni noktaya geliyor. Nasip olacaksa vakti geldiyle her turlu oluyor

Ne demek kuzum butun ilgim senin uzerinde su an adim adim takip edicem simdi seni en gec kasimda guzel haberi birlikte kutlayacağız insallah

Kıyamam yaa Allah ım biz de yaşarız inşallah bu heyecanı 2 yıl 2 ay oldu biz uğraşalı kim bilir benimki de ne kadar sevinir Rabbim dsim etsin kuzucumm
Kuzum pragnacare çok iyi sende esin de kullanın senin eşin anladığım kadariyla burda yazdıklarından uyumlu da biri Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bazıları hiçbir şey içmek istemiyor çünkü. Ben eşime bunu aldım bebek için sende icmelisin bak erkek için de var dedim tamam içerim dedi ben unuttuğum da bile elinde bardakla sen unutmuşsun iç diye getirdi hep sağolsun. Artık yediğimiz içtiğimiz şeylerin kalitesi düştü malesef. O yüzden takiye şart kuzum rabbim size de en kısa zamanda yaşatsın mervosum sana öyle dua ediyorum ki

Demekki pik gunu asıl onemli diyenler dogru soyluyorlarmis kuzum. Sen de bunu ispat etmis olmussun ya da is yine ayni noktaya geliyor. Nasip olacaksa vakti geldiyle her turlu oluyor
Ben bu aydan umudu kesmiştim kuzum 10 ekimi pik sandık aslında biz o gün ilişki oldu sonra testi bir yaptım aslında asil pik 11 i asıl pikmiş o günü de değerlendirdik sonra koca gitti 1 hafta yok komple o dönem 2 ilişki oldu dedim zor bu ay içimden. Artık olduğu kadar yazdım hatta kızlara da burdan. Pik günü en önemli gün sonra biri şöyle bir şey paylaşmıştı o geldi aklıma ona baktım çatlama çok değerli değil öncesi önemliymiş ekliyorum bakın kuzum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-24-00-47-00-804_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 78
Ne demek kuzum butun ilgim senin uzerinde su an adim adim takip edicem simdi seni en gec kasimda guzel haberi birlikte kutlayacağız insallah
Ahahah balsın sen normalde cumartesi reglimin 2. Günü oluyor randevu aldım doktoruma bütün değerlerime de baktırıcam klomeni de alıcam hepsini atarım sana sen dahs tecrübelisin zaten inşallah olucak

sacibelinde cann degerin cok guzel cikmis regli zamanina 2 3 gun kalmisti sanirim ikiz oliyrmus birde neguzel olurdu degerin yuksek ondan ole dusundum cnku gorduhum kadari ile adete yakin dusuk cikiyr degerler masallh cogalarak artsin

Dun bende havuc kemirdim ama cok agrim oldu sancim cok oldu bugun yok hafif sisikligim var hafif sancim insallh hayrli haberlerimiz olur

Yaaa ne güzel çıkmış değerin bebeğim artarak devam etsin inşallah
Testler bu değere göre gerçekten olması gerektiği gibi çıkarmamış o zaman, kaset test olsa daha net görürdük belki kuzum erken gebelik almamalıyız demek ki bunu da öğrenmiş olduk sayende

Allah razı olsun bitanem benim iyi ki varsın evet kuzucum aldım pregnacare bugün gelir diye tahmin ediyorum hrmen başlicaz inşallah onda bir sorun yok ama çörekotu bal tarçın da yedircem sever o zaten öyle şeyleri kasımda inşallah gelicem ben de peşinden

Ahahah balsın sen normalde cumartesi reglimin 2. Günü oluyor randevu aldım doktoruma bütün değerlerime de baktırıcam klomeni de alıcam hepsini atarım sana sen dahs tecrübelisin zaten inşallah olucak
Harikasin araya sıkıştırabilirsen catlatma ignesini de sıkıştır. Madem kendin kullaninca kiziyor. O zaman doktorun kullandirsin sana kullanimi uygunsa tabi sende ise yarayacagini düşünürse

Harikasin araya sıkıştırabilirsen catlatma ignesini de sıkıştır. Madem kendin kullaninca kiziyor. O zaman doktorun kullandirsin sana kullanimi uygunsa tabi sende ise yarayacagini düşünürse
Yok zaten kendisi geçenlerde bana ovülasyon testi de kullanma şimdiden sonra yumurtayı biz büyütücez biz çatlatıcaz demişti muhtemelen onu da verir diye düşünüyorum ama tabi ben meraklı melahat ovülasyon testi kullanıcam tabii ki

11 pik 12 catlamaysa 3 gun var seninle aramizda o zaman kuzum. Ben de 15 catlama diye dusunuyorum cunku o sabah cok agrim olmustu.

Kullan tabi o piki gör sen de asla eksik kalma derim ama ignenin piki dehset oluyor onu soyleyeyim. Normal piklere benzemiyor. Ben ilk defa oyle bir pik gordumbu ay. Bknz..

Eklentiler

• Screenshot_20231025_105407_Samsung Internet.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 72
Pikin pikinin piki bu
Bende hiç böyle koyu bir pik görmedim bakalım labo nasıl çıkacak
Dogal bir pik degildi tabi kuzucum igne etkisiydi ama pik mi pikti labo daha iyi cikar cunku bu bir gebenin gunlugu testlerinin bu serisi bir tuhafti zaten c cizgisinin silikliginden belli

Benim de dün pik günüydü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsek mi yoksa yarın mi degerlendirelim kararsizim

Merveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra

Eklentiler

• 21B6FB0F-D43B-4256-ABDF-63FC2E80DFC1.webp
    134,8 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…