- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.381
Yaaa, sevinciniz daim olsun kuzummAmin kuzum gece eşim yazık sonuç çıkana kadar uyuyamadı erken yatar sonucu aldık sevindi sevindi sonra ben yatiyom dedi horlamaya başladı
Canım benimde 16.gun boleydi son maks pik bu sanirim dedim ertesi gün 17.gun ayni satte doruk gordum kipkirmiziydi suan yumurtan hazr degerlendr yarin ya tam pik olur yada siliklesir benim dun siliklesmis gibiydi durdukta suan senin testin gibi gorundu bugn emin olmak icin 13de tekrr test yapicam bakalim ne diycek@Merveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra
Test silindi mi kuzum bugun. Bence sperm sorunu yoksa bugunu de degerlendirebilirsiniz. Ne olur ne olmaz diyeBenim de dün pik günüydü değerlendirdik. Bugünü de değerlendirsek mi yoksa yarın mi degerlendirelim kararsizim
Kuzum sağolasın da benim bat yarınsacibelinde cann degerin cok guzel cikmis regli zamanina 2 3 gun kalmisti sanirim ikiz oliyrmus birde neguzel olurdu degerin yuksek ondan ole dusundum cnku gorduhum kadari ile adete yakin dusuk cikiyr degerler masallh cogalarak artsin
Dun bende havuc kemirdim ama cok agrim oldu sancim cok oldu bugun yok hafif sisikligim var hafif sancim insallh hayrli haberlerimiz olur
Valla ayağımı sürttüm arkamdan geleceksiniz o yuzdenYaaa, sevinciniz daim olsun kuzumm♥
Gerçeekten senin pozitifii görünce bende aşırı mutlu oldum ve heyacanlandımm
Ayağını iyi sürü arkandan biz geliyoruz
Umarım canım doktor b12 ve folikasit verdi onları kullanıyorum bende ama aşırı stres yaptım ben buda çok etkiler dedi doktor. Hatta asla ağrım olmaz benim midem bulanmaz doktora gittim baktı bir sorun yok dedi psikolojikmiş yaniCanım merhaba aynısı bende de var her şeyim normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var. Ben kendimde şüiunu keşfettim bu süreçte yumurtalarım tam anlamıyla büyümüyor belki de çatlamıyor, bu yüzden gıda takviyeleri almaya başladım d vitaminim düşüktü ilaç aldım, magnezyum folik asit omega 3 kullanmaya başladım. Bu ay soğan kürü de yaptım. Gebelik olmadı ama yumurtamın biraz daha büyüdüğünü anladım. Kasım için planlarım daha sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak, aynı takviyelere devam etmek ve bir de çörekotu bal taarçın kürü denicem inşallah tam anlamıyla yumurtlama yakalarımm
Evettt dimi bende ikiz mi acepppKuzum sağolasın da benim bat yarın2-3 değil ama bende teste bakarak anca 10-20 bir şey görürüm diye düşünmüştüm değeri görünce bende biraz şaşırmadım desem yalan olur
Amin canım amin inşallah kendini toparla hiç bekleme devam et hamile kalabliyorsun çok şükür dedigin gibi vardır rabbimin bir bildigiEn kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah canım
Canim bu benim daha önce ki testim suan regl bekliyorum zaten. Ben ertesi gün yaptığımda catlamis oluyor zaten siliniyor testlerim. Sanırım zamanlama alakalı olabilir ama kaç aydır yapıyorum hiç mi yakalayamadım doruk zamanıniCanım benimde 16.gun boleydi son maks pik bu sanirim dedim ertesi gün 17.gun ayni satte doruk gordum kipkirmiziydi suan yumurtan hazr degerlendr yarin ya tam pik olur yada siliklesir benim dun siliklesmis gibiydi durdukta suan senin testin gibi gorundu bugn emin olmak icin 13de tekrr test yapicam bakalim ne diycek
He buarada pik kaliteyle alakali degil bence buyume ve bizim inu zamaninda o testleri yapmamizla alakali diye dusunuyrum gecen ay benm yumi hic yoktu hep silikti
Buay pregnare kullndim gecen aydan basladim elimde 15 tane falan kaldi hapim dvitamini ictim birde hafta bir balik he birde sogan kuru uygualdim sabah aksam he masajda yaptim ebrunun yumurta masaji
Gecmis olsunRabbim kolaylıkla hayırlı evlat nasip etsin insallah
Çok geçmiş olsun canım, yeri bir an önce sağlıkla dolsun
Bir tane olsun sağlıklı olsun o da yeter kuzum ikizde falan gözüm yok valla rabbim isteyene versinEvettt dimi bende ikiz mi acepppinsallh cifter cifter gelsin
Cok gecmis olsun canim. Haberini verdigin gunu hatirliyorumKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
@fnd_50 @melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Hissetmiyoruz kuzumKızlar beta hcg düşerken birşey hissediyormuyuz bilen var mı
Canim neler yapiyorsun. Kac haftalik olsu kese kalp atimi vs var mi? Bize de haber verGüzel kalplim benim Amin inşallah balımgüzel haberler alıp hemen paylaşıcam sizlerle
Kuzum oyle durumlar için innovitanin kullanma talimatları içinde günde iki test öneriyordu sabah akşam aynı saatlerde şeklinde öyle mi denesen acaba? Şimdi benim durumum farklı çünkü benim yumurtlama tarihlerim hep beklediğim zamanlarda oluyordu 1-2 gün fark oluyordu en fazla. Bu ay çok çok az test yaptım hatta artık az çok tahmin edebildigim için ama herkeste bu aynı değil nasıl hepimiz farklıyız bu da aynı aslında. Mesela regl sonu başlamadım bu ay boşa test harcamak istemedim akıntı görünce de test yapmadım akıntı başladıktan iki gün sonra yaptım sanırım öyle takip ettim 4-5 test anca yaptım çatlamayi görünce de bıraktım testiCanim bu benim daha önce ki testim suan regl bekliyorum zaten. Ben ertesi gün yaptığımda catlamis oluyor zaten siliniyor testlerim. Sanırım zamanlama alakalı olabilir ama kaç aydır yapıyorum hiç mi yakalayamadım doruk zamanıni
Çok üzüldüm, çok çok geçmiş olsunKızlar bende bugün kürtaj oldum8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
@fnd_50 @melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Anladim can insallh regli olmazsinda mucizen seninledirCanim bu benim daha önce ki testim suan regl bekliyorum zaten. Ben ertesi gün yaptığımda catlamis oluyor zaten siliniyor testlerim. Sanırım zamanlama alakalı olabilir ama kaç aydır yapıyorum hiç mi yakalayamadım doruk zamanıni
Aynen öylee gördük mü gördük sonuçtaDogal bir pik degildi tabi kuzucum igne etkisiydi ama pik mi piktilabo daha iyi cikar cunku bu bir gebenin gunlugu testlerinin bu serisi bir tuhafti zaten c cizgisinin silikliginden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?