💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin kuzum gece eşim yazık sonuç çıkana kadar uyuyamadı erken yatar sonucu aldık sevindi sevindi sonra ben yatiyom dedi horlamaya başladı
Yaaa, sevinciniz daim olsun kuzumm
Gerçeekten senin pozitifii görünce bende aşırı mutlu oldum ve heyacanlandımm
Ayağını iyi sürü arkandan biz geliyoruz

Canım benimde 16.gun boleydi son maks pik bu sanirim dedim ertesi gün 17.gun ayni satte doruk gordum kipkirmiziydi suan yumurtan hazr degerlendr yarin ya tam pik olur yada siliklesir benim dun siliklesmis gibiydi durdukta suan senin testin gibi gorundu bugn emin olmak icin 13de tekrr test yapicam bakalim ne diycek

He buarada pik kaliteyle alakali degil bence buyume ve bizim inu zamaninda o testleri yapmamizla alakali diye dusunuyrum gecen ay benm yumi hic yoktu hep silikti
Buay pregnare kullndim gecen aydan basladim elimde 15 tane falan kaldi hapim dvitamini ictim birde hafta bir balik he birde sogan kuru uygualdim sabah aksam he masajda yaptim ebrunun yumurta masaji

Kuzum sağolasın da benim bat yarın 2-3 değil ama bende teste bakarak anca 10-20 bir şey görürüm diye düşünmüştüm değeri görünce bende biraz şaşırmadım desem yalan olur

Umarım canım doktor b12 ve folikasit verdi onları kullanıyorum bende ama aşırı stres yaptım ben buda çok etkiler dedi doktor. Hatta asla ağrım olmaz benim midem bulanmaz doktora gittim baktı bir sorun yok dedi psikolojikmiş yani çörek otu bal tarçın kürü ne işe yarıyor lezzetli geldi onu deneyebilirim

Kuzum sağolasın da benim bat yarın 2-3 değil ama bende teste bakarak anca 10-20 bir şey görürüm diye düşünmüştüm değeri görünce bende biraz şaşırmadım desem yalan olur
Evettt dimi bende ikiz mi aceppp insallh cifter cifter gelsin

Amin canım amin inşallah kendini toparla hiç bekleme devam et hamile kalabliyorsun çok şükür dedigin gibi vardır rabbimin bir bildigi En kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah canım

Amin canım inşallah 3 ay dinlenmesi lazım dedi rahimin sonra kısmetse

Canim bu benim daha önce ki testim suan regl bekliyorum zaten. Ben ertesi gün yaptığımda catlamis oluyor zaten siliniyor testlerim. Sanırım zamanlama alakalı olabilir ama kaç aydır yapıyorum hiç mi yakalayamadım doruk zamanıni

Kızlar bende bugün kürtaj oldum 8 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış gelişim ve kalp atışı yoktu ne yazık ki
@fnd_50 @melegim can sizde girince görürsünüz diye etiketleme yaptım canlar
Cok gecmis olsun canim. Haberini verdigin gunu hatirliyorum ama hayirlisi olsun hakkinda. Rabbim saglikla yeniden nasip etsin insallah en kisa zamanda. Bu defa saglikla kucagina da al

Kuzum oyle durumlar için innovitanin kullanma talimatları içinde günde iki test öneriyordu sabah akşam aynı saatlerde şeklinde öyle mi denesen acaba? Şimdi benim durumum farklı çünkü benim yumurtlama tarihlerim hep beklediğim zamanlarda oluyordu 1-2 gün fark oluyordu en fazla. Bu ay çok çok az test yaptım hatta artık az çok tahmin edebildigim için ama herkeste bu aynı değil nasıl hepimiz farklıyız bu da aynı aslında. Mesela regl sonu başlamadım bu ay boşa test harcamak istemedim akıntı görünce de test yapmadım akıntı başladıktan iki gün sonra yaptım sanırım öyle takip ettim 4-5 test anca yaptım çatlamayi görünce de bıraktım testi

Anladim can insallh regli olmazsinda mucizen seninledir

BUay olmazsa sende basla sogan kurune piki gormem benmde sans eseri oldu akintim oldugunda sabah aksama cektim16.gun oglen 13 ve aksam 20de senin o testin gibiydi rengi dedim sabaha catlar muhtemelen dedim bir sanci bir agri bir sisiklik dolgunluk oglen tekrar saat 13de yaptim 17.gun kizlarla baktik t cizgisi kipkirmiziydi ve ve ogün cidden agrim artti yuruyemez oldum yurudukce zonkluyrdu dedim 18.gun catlar oğlen birdaha test yaptim senin testeki cizgiyle ayniydi ama dn aksama kdar nefesim kesildi resmen boke bir agrim olmadi sancim artti donerken yurrken batmalar sisiklik bugun 19.gun sisikligim var evet ama dun kesin catladi anladim rahatladim bugun atesim cok yuksekti dun 36.30du bu sabah 36.60 oldu biraz uzun oldu ama yasadiklarimi anlatmak istedim belki birilerinin bunlari gormeye okuamaya ihtyavi vardr gecen ay yumurtlamadim buayda ilk defa bole olunca 2 aydr arastiryrdum insallh mucizelerimize kavusuruz cann

Dogal bir pik degildi tabi kuzucum igne etkisiydi ama pik mi pikti labo daha iyi cikar cunku bu bir gebenin gunlugu testlerinin bu serisi bir tuhafti zaten c cizgisinin silikliginden belli
Aynen öylee gördük mü gördük sonuçta
Ay bir gebenin günlüğü deyince imdat diyesim geliyor pik gördüm mü görmedim mi onu bile anlamadım o testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…