💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bir tane olsun sağlıklı olsun o da yeter kuzum ikizde falan gözüm yok valla rabbim isteyene versin
Aminn cannn rabbim saglikli hayrli yavrularimizi bize gondersin rabbimin emaneti bize en buyuk armagani ama hani ikizde olsa ne guzel olur heo ozendim ikiz gebe kalanlara kardes kardes buyuyrlar birdaha ikinci cocuk derdinde olmuyr missss hayal tabi rabbim isteyene el avuc acan kim varsa nasip etsin

Amin inşallah canım yarın eşim evde deneyemem belki 11. Gün denerim daha iyi kesin sonuç alırım var yada yok Hakkımda hayırlısı

Amin inşallah canım yarın eşim evde deneyemem belki 11. Gün denerim daha iyi kesin sonuç alırım var yada yok Hakkımda hayırlısı
AMin canim benim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasio etsin guzellikler nasip etsin saglikli sihatli evlatlarimiza kavusalim insallh sonucunu yaz bekliyrum hber

Her iki tüpte açıldı mı canım

Kuzucum öncesinde git doktorla görüş bence birlikte bir gün belirleyin bence, çünkü gider gitmez yapmaz muhtemelen
Bugün hastaneyi arıycam bakalım belki adetim 3.günü çağırır hormonlara falan bakar

Bende öyle beş aydır test kullanıyorum üç kere pik gördüm ama ultra pik olmadı hiç

Evet bu ilacı iki kez kullanmak benim de aklıma geldi. Öyle deneyeyim bir de bakalım. Benim de hep düzenlidir 14-16 arası yumurtlarım bu ay 18. Gün oldu ilginc bir şekilde. Omega 3 de alacağım regl gelsin de duruma göre bakacağım sonra.
Canım benim teşekkür ederim ilgin için ateşim düşüyor regl gelmek üzere normalde benim de çok ağrım olur catladigini vs hep anlarım ama hiç çok yoğun pik göremedim. Kaliteli değil diye düşünüyorum ekstra omega 3 alacağım bir de bakalım

Her iki tüpte açıldı mı canım

Bende öyle beş aydır test kullanıyorum üç kere pik gördüm ama ultra pik olmadı hiç
Hayır canım 1 tanesi tam diğeri yarım açık gibi ihtimal var ama düşük sol tüpte. Bu arada ben hep pik görüyorum ama zaten tüplerim kapalıymış iki aydır açık halde deniyorum aceleci de olmuş olabilirim

Canım bende bu aydan önceki aylarda tam koyu bir pik göremiyordum. T C ile eşit oluyordu en fazla. Ama geçen ay ki yumurtlamadan önce inofolic combi hp kullandım ve o zaman ultra pik gördüm. Bu ay yine kullanıyorum. Sende deneyebilirsin

İnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edersin istanbulda mı yaşıyorsun hsgyi nerde çektirdin ben istanbuldayım önerebileceğin bi yer var mı

Aynılarını geçen ay yaşadım canım malesef regli oldum sonunda yani olabiliyor ama farklı bir marka ile test yap istersen 3 gün bekle regli olmazsan kan ver başka bir sorun da olabilir ama umarım geç döllenmedir ve hamilesindir

Bu mu kullandığın canım

Eklentiler

• IMG_4679.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu mu kullandığın canım
Evet canım bu, üzerinde günde 2 kere kullanılması gerektiği yazıyor ama ben geçen ay günde 1 kere kullandım. Regl zamanı başlayıp yumurtlamaya kadar. Şimdide kalanını kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…