- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.401
Aminn cannn rabbim saglikli hayrli yavrularimizi bize gondersin rabbimin emaneti bize en buyuk armagani ama hani ikizde olsa ne guzel olur heo ozendim ikiz gebe kalanlara kardes kardes buyuyrlar birdaha ikinci cocuk derdinde olmuyr missssBir tane olsun sağlıklı olsun o da yeter kuzum ikizde falan gözüm yok valla rabbim isteyene versin
Kürtajdan mı bilmiyorum kasığımda bi ağrı var gibi midem bulanıyor gibi böyle tuhafımda sormak istedimHissetmiyoruz kuzum
Amin inşallah canım yarın eşim evde deneyemem belki 11. Gün denerim daha iyi kesin sonuç alırım var yada yok Hakkımda hayırlısıGünaydin canim yeni ay yeni umut insallh mucizeelerimize kavusalim en yakin zamanda rabbim daha fazla zorlastirmasin kolaylastirsin
Gunaydin canim daha erken sanirim hafif bir gogle var gibi ama emin olamadim insallh vardr 1. 2 gune belli olur allhin izniyle umarim mucizen seninledr
Kanamayla düşer beta kanaman var mı ?Kızlar beta hcg düşerken birşey hissediyormuyuz bilen var mı
AMin canim benim hakkimizda hayrlisini kolay yoldan nasio etsin guzellikler nasip etsin saglikli sihatli evlatlarimiza kavusalim insallhAmin inşallah canım yarın eşim evde deneyemem belki 11. Gün denerim daha iyi kesin sonuç alırım var yada yok Hakkımda hayırlısı
Ben de tovbeliyimAynen öylee gördük mü gördük sonuçta
Ay bir gebenin günlüğü deyince imdat diyesim geliyor pik gördüm mü görmedim mi onu bile anlamadım o testlerde
Her iki tüpte açıldı mı canımTescillenmiş oldu bebek çok şükür katlanarak artsın
Canım ben de geçen ay anestezili çekildim. İki tüpümde kapalı çıktı. Adetin 8. Günüydü. Anestezili çekilmem iyi oldu tüpleri açmak için uğraştı baya doktorum uyanık olsam canim acirdi muhtemelen.
Bugün hastaneyi arıycam bakalım belki adetim 3.günü çağırır hormonlara falan bakarKuzucum öncesinde git doktorla görüş bence birlikte bir gün belirleyin bence, çünkü gider gitmez yapmaz muhtemelen
Bende öyle beş aydır test kullanıyorum üç kere pik gördüm ama ultra pik olmadı hiç@Merveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra
Evet bu ilacı iki kez kullanmak benim de aklıma geldi. Öyle deneyeyim bir de bakalım. Benim de hep düzenlidir 14-16 arası yumurtlarım bu ay 18. Gün oldu ilginc bir şekilde. Omega 3 de alacağım regl gelsin de duruma göre bakacağım sonra.Kuzum oyle durumlar için innovitanin kullanma talimatları içinde günde iki test öneriyordu sabah akşam aynı saatlerde şeklinde öyle mi denesen acaba? Şimdi benim durumum farklı çünkü benim yumurtlama tarihlerim hep beklediğim zamanlarda oluyordu 1-2 gün fark oluyordu en fazla. Bu ay çok çok az test yaptım hatta artık az çok tahmin edebildigim için ama herkeste bu aynı değil nasıl hepimiz farklıyız bu da aynı aslında. Mesela regl sonu başlamadım bu ay boşa test harcamak istemedim akıntı görünce de test yapmadım akıntı başladıktan iki gün sonra yaptım sanırım öyle takip ettim 4-5 test anca yaptım çatlamayi görünce de bıraktım testi
Canım benim teşekkür ederim ilgin içinAnladim can insallh regli olmazsinda mucizen seninledir
BUay olmazsa sende basla sogan kurune piki gormem benmde sans eseri oldu akintim oldugunda sabah aksama cektim16.gun oglen 13 ve aksam 20de senin o testin gibiydi rengi dedim sabaha catlar muhtemelen dedim bir sanci bir agri bir sisiklik dolgunluk oglen tekrar saat 13de yaptim 17.gun kizlarla baktik t cizgisi kipkirmiziydi ve ve ogün cidden agrim artti yuruyemez oldum yurudukce zonkluyrdu dedim 18.gun catlar oğlen birdaha test yaptim senin testeki cizgiyle ayniydi ama dn aksama kdar nefesim kesildi resmen boke bir agrim olmadi sancim artti donerken yurrken batmalar sisiklik bugun 19.gun sisikligim var evet ama dun kesin catladi anladim rahatladim bugun atesim cok yuksekti dun 36.30du bu sabah 36.60 oldu biraz uzun oldu ama yasadiklarimi anlatmak istedim belki birilerinin bunlari gormeye okuamaya ihtyavi vardr gecen ay yumurtlamadim buayda ilk defa bole olunca 2 aydr arastiryrdum insallh mucizelerimize kavusuruz cann
Her iki tüpte açıldı mı canım
Hayır canım 1 tanesi tam diğeri yarım açık gibi ihtimal var ama düşük sol tüpte. Bu arada ben hep pik görüyorum ama zaten tüplerim kapalıymış iki aydır açık halde deniyorum aceleci de olmuş olabilirimBende öyle beş aydır test kullanıyorum üç kere pik gördüm ama ultra pik olmadı hiç
Kuşum bekliyorum sıra gelmedi daha çıkınca yazıcam kuzummmCanim neler yapiyorsun. Kac haftalik olsu kese kalp atimi vs var mi? Bize de haber ver
Görevi bu evetAaaa evet kuzum sizin zorasker mi eşin?
Canım bende bu aydan önceki aylarda tam koyu bir pik göremiyordum. T C ile eşit oluyordu en fazla. Ama geçen ay ki yumurtlamadan önce inofolic combi hp kullandım ve o zaman ultra pik gördüm. Bu ay yine kullanıyorum. Sende deneyebilirsin@Merveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra
İnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edersinHayır canım 1 tanesi tam diğeri yarım açık gibi ihtimal var ama düşük sol tüpte. Bu arada ben hep pik görüyorum ama zaten tüplerim kapalıymış iki aydır açık halde deniyorum aceleci de olmuş olabilirim
Hadi hayirli haberlerle gel insallahKuşum bekliyorum sıra gelmedi daha çıkınca yazıcam kuzummm
Aynılarını geçen ay yaşadım canım malesef regli oldum sonunda yani olabiliyor ama farklı bir marka ile test yap istersen 3 gün bekle regli olmazsan kan ver başka bir sorun da olabilir ama umarım geç döllenmedir ve hamilesindirmerhaba normalde dün adet günümdü bugün kaset test yaptım negatif, beyaz akıntım var ve daha önce yaşamadıgım mide ağrısı yaşıyorum,fazlaca gaz var. sizce erken mi davrandım ,normalde adetim gecikmez.
Bu mu kullandığın canımCanım bende bu aydan önceki aylarda tam koyu bir pik göremiyordum. T C ile eşit oluyordu en fazla. Ama geçen ay ki yumurtlamadan önce inofolic combi hp kullandım ve o zaman ultra pik gördüm. Bu ay yine kullanıyorum. Sende deneyebilirsin
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kuzum hem birbirinize hem bebişinizeGörevi bu evet
Evet canım bu, üzerinde günde 2 kere kullanılması gerektiği yazıyor ama ben geçen ay günde 1 kere kullandım. Regl zamanı başlayıp yumurtlamaya kadar. Şimdide kalanını kullanıyorumBu mu kullandığın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?