- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.421
Yumurtlamadan sonra kullanılmıyor mu canımEvet canım bu, üzerinde günde 2 kere kullanılması gerektiği yazıyor ama ben geçen ay günde 1 kere kullandım. Regl zamanı başlayıp yumurtlamaya kadar. Şimdide kalanını kullanıyorum
Canım ben 3. Kutudayım bunu kullanıyorum ama 1 tane yeterli olmuyor günde demek ki iki almayı deneyeceğim.Canım bende bu aydan önceki aylarda tam koyu bir pik göremiyordum. T C ile eşit oluyordu en fazla. Ama geçen ay ki yumurtlamadan önce inofolic combi hp kullandım ve o zaman ultra pik gördüm. Bu ay yine kullanıyorum. Sende deneyebilirsin
İnşallah canım hepimizin duasıİnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edersinistanbulda mı yaşıyorsun hsgyi nerde çektirdin ben istanbuldayım önerebileceğin bi yer var mı
Kızzz bu hcg mi o may gaattttKullan tabi o piki gör sen de asla eksik kalma derimama ignenin piki dehset oluyor onu soyleyeyim. Normal piklere benzemiyor. Ben ilk defa oyle bir pik gordumbu ay. Bknz..
Belki de kuzummAyy bu ay gümbür gümbür geliyorsun o zaman bebişimmiyi olmuş bu ay başlaman kuzucum bebiş bunu bekliyordu belki de
Kuzum benim de bu ay böyleydi mesela hatta az daha soluk olabilir bak ekleyeyim max pikimi. Kuzum sen de klomen istesene doktorundan bi de onu dene istersenMerveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra
Ovu testi bebegimKızzz bu hcg mi o may gaatttt
Kuzum doktorunu dinle benim doktorum bana korunmam gerektiğini söyledi ben korunmadım 3 ay iki ay sonra hamile kaldım bebek çok aşağı yerleşmiş belki de bekleseydim böyle sorunlarla karşılaşmıcaktın düşükten sonra gidip kontrol ol ona göre doktor seni bilgilendirir rahim ne durumda diyeKızlar bu arada genel sorayım 8.haftada düşük yaptıktan hemen sonra sağlıklı gebelik geçireniniz var mı ? Ben bu bekleme süresinde çok kararsız kaldım cidden rahimin kendi gelmesi sıkıntı varsa iyileşmesi için 3 ay falan bekleyeyim mi yoksa denesem mi reglim geçince ? Korkuyorum da bir de yine sağlıksız olursa hemen tutarsa gebelik 1 ay sonra bir daha aynı şeyleri yaşamak istemem ..
Kuzum ben de denemedim hiç ama yumhrta büyümesine faydası varmış bakalım denicezUmarım canım doktor b12 ve folikasit verdi onları kullanıyorum bende ama aşırı stres yaptım ben buda çok etkiler dedi doktor. Hatta asla ağrım olmaz benim midem bulanmaz doktora gittim baktı bir sorun yok dedi psikolojikmiş yaniçörek otu bal tarçın kürü ne işe yarıyor lezzetli geldi onu deneyebilirim
Var canım oluyo lekelenme kanama işteKanamayla düşer beta kanaman var mı ?
Hamilemisin canımBir tane olsun sağlıklı olsun o da yeter kuzum ikizde falan gözüm yok valla rabbim isteyene versin
Aynen kuzum bi konuş öncesinde doktorunlaBugün hastaneyi arıycam bakalım belki adetim 3.günü çağırır hormonlara falan bakar
Onu tam bilmiyorum kuzum. Çünkü ben doktor önerisiyle değil kullanan arkadaşları görünce öyle kendim aldım. Yumurtlama olunca bıraktım ama doğru bişey mi yaptım bilmiyorumYumurtlamadan sonra kullanılmıyor mu canım
Kızzz ben ters bakmışım bu nee buuuu ben de istiyorum ben deeeOvu testi bebegimhcg yi de boyle gormeyi nasip et ya Rabbimmm
Yaa anladım kuzum o zaman dediğin gibi günde 2 defa kullan bakalım. Bir de arkadaşlar yumurta kalitesi için çörekotu kürü öneriyorladı. Kullandın mı bilmiyorum onuda deneyebilirsinCanım ben 3. Kutudayım bunu kullanıyorum ama 1 tane yeterli olmuyor günde demek ki iki almayı deneyeceğim.
İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız canımCanım ben 3. Kutudayım bunu kullanıyorum ama 1 tane yeterli olmuyor günde demek ki iki almayı deneyeceğim.
İnşallah canım hepimizin duasıizmirdeyim ben özelde çekildim kendi doktorumda. Ama İstanbul’u bilemiyorum
Anladım canım belki daha tecrübeli arkadaşlar yazaarOnu tam bilmiyorum kuzum. Çünkü ben doktor önerisiyle değil kullanan arkadaşları görünce öyle kendim aldım. Yumurtlama olunca bıraktım ama doğru bişey mi yaptım bilmiyorum
Aslında bu ayda deneyeceğiz olmazsa doktor 3 ay sonra gel takip ve tedavi için demişti. Sağdan yumurtlama olduğu günü takip edeceğiz diye. O yüzden bu ay da kendimce deneyeyim diyorum. Sen klomen başlayacak mısın kesin ?Kuzum benim de bu ay böyleydi mesela hatta az daha soluk olabilir bak ekleyeyim max pikimi. Kuzum sen de klomen istesene doktorundan bi de onu dene istersen
Ay ben de herseyi denemişimYaa anladım kuzum o zaman dediğin gibi günde 2 defa kullan bakalım. Bir de arkadaşlar yumurta kalitesi için çörekotu kürü öneriyorladı. Kullandın mı bilmiyorum onuda deneyebilirsin
Ben de öyleyim kuzum ya hiç istikrarlı değilim bi süre sonra salıyorumAy ben de herseyi denemişimevet ama çok düzensiz denedim onu da adetle birlikte başlayacağım hemen. Bu ay kaytarma yapmicam bu konularda
Bende öyle yapıyorumOnu unutmuşum kuzum sen sıkıldıkça kocana sar başka çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?