💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet canım bu, üzerinde günde 2 kere kullanılması gerektiği yazıyor ama ben geçen ay günde 1 kere kullandım. Regl zamanı başlayıp yumurtlamaya kadar. Şimdide kalanını kullanıyorum
Yumurtlamadan sonra kullanılmıyor mu canım

Canım ben 3. Kutudayım bunu kullanıyorum ama 1 tane yeterli olmuyor günde demek ki iki almayı deneyeceğim.
İnşallah sağlıklı bi hamilelik elde edersin istanbulda mı yaşıyorsun hsgyi nerde çektirdin ben istanbuldayım önerebileceğin bi yer var mı
İnşallah canım hepimizin duası izmirdeyim ben özelde çekildim kendi doktorumda. Ama İstanbul’u bilemiyorum

Kuzum benim de bu ay böyleydi mesela hatta az daha soluk olabilir bak ekleyeyim max pikimi. Kuzum sen de klomen istesene doktorundan bi de onu dene istersen

Eklentiler

• IMG_20231024_211435_907.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 37
Kuzum doktorunu dinle benim doktorum bana korunmam gerektiğini söyledi ben korunmadım 3 ay iki ay sonra hamile kaldım bebek çok aşağı yerleşmiş belki de bekleseydim böyle sorunlarla karşılaşmıcaktın düşükten sonra gidip kontrol ol ona göre doktor seni bilgilendirir rahim ne durumda diye

Kuzum ben de denemedim hiç ama yumhrta büyümesine faydası varmış bakalım denicez

Yumurtlamadan sonra kullanılmıyor mu canım
Onu tam bilmiyorum kuzum. Çünkü ben doktor önerisiyle değil kullanan arkadaşları görünce öyle kendim aldım. Yumurtlama olunca bıraktım ama doğru bişey mi yaptım bilmiyorum

Canım ben 3. Kutudayım bunu kullanıyorum ama 1 tane yeterli olmuyor günde demek ki iki almayı deneyeceğim.
Yaa anladım kuzum o zaman dediğin gibi günde 2 defa kullan bakalım. Bir de arkadaşlar yumurta kalitesi için çörekotu kürü öneriyorladı. Kullandın mı bilmiyorum onuda deneyebilirsin

İnşallah hepimiz güzel haberleri alırız canım

Onu tam bilmiyorum kuzum. Çünkü ben doktor önerisiyle değil kullanan arkadaşları görünce öyle kendim aldım. Yumurtlama olunca bıraktım ama doğru bişey mi yaptım bilmiyorum
Anladım canım belki daha tecrübeli arkadaşlar yazaar

Kuzum benim de bu ay böyleydi mesela hatta az daha soluk olabilir bak ekleyeyim max pikimi. Kuzum sen de klomen istesene doktorundan bi de onu dene istersen
Aslında bu ayda deneyeceğiz olmazsa doktor 3 ay sonra gel takip ve tedavi için demişti. Sağdan yumurtlama olduğu günü takip edeceğiz diye. O yüzden bu ay da kendimce deneyeyim diyorum. Sen klomen başlayacak mısın kesin ?

Yaa anladım kuzum o zaman dediğin gibi günde 2 defa kullan bakalım. Bir de arkadaşlar yumurta kalitesi için çörekotu kürü öneriyorladı. Kullandın mı bilmiyorum onuda deneyebilirsin
Ay ben de herseyi denemişim evet ama çok düzensiz denedim onu da adetle birlikte başlayacağım hemen. Bu ay kaytarma yapmicam bu konularda

Ay ben de herseyi denemişim evet ama çok düzensiz denedim onu da adetle birlikte başlayacağım hemen. Bu ay kaytarma yapmicam bu konularda
Ben de öyleyim kuzum ya hiç istikrarlı değilim bi süre sonra salıyorum Sana söylüyorum şu çörekotu kürünü güya bende yapacaktım. Bugün reglin 2.günü hala başlamadım İnşallah yarın başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…