💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya bi yandan başlayayım diyorum bi yandan doktor bana da 3 ay kendin dene dedi beklesem mi acaba diyorum kasım 3. Ay çünkü

Kızlar. Merhaba ben 8 ekimde adet oldum 12 ekimde adetim bitti 16 ekimde ovulasyon testı yapmaya başladım 20 ve 21 ekimde yumurtlama gördüm 18 19 20 ve 21. Gunlerı degerlendırdık. Sanırım 22 de çatlama olmuş ama elimde test kalmadığı için degerlendiremedık çatlama gününü kaçırdık yanı adet olmama 8 gün var sizce erken gebelik testi yaparsam çıkarmı bişey bol hamişli günler diliyorum

Ya bi yandan başlayayım diyorum bi yandan doktor bana da 3 ay kendin dene dedi beklesem mi acaba diyorum kasım 3. Ay çünkü
Benim de kasim 3. Ay canım aralıkta gideceğim olumsuz olursa için nasıl rahat edecekse öyle yap bence.
Merhaba bence çok erken daha varsa da çıkmaz. Adete 3 gün kalaya kadar bekleyin bence.

Benim de kasim 3. Ay canım aralıkta gideceğim olumsuz olursa için nasıl rahat edecekse öyle yap bence.

Merhaba bence çok erken daha varsa da çıkmaz. Adete 3 gün kalaya kadar bekleyin bence.
Biraz daha düşünüp karar vericem inşallah kuzum içimden bir ses inatla klomene bu ay başlama diyor

Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için cok heyecanlı bi süreç Allah herkese evlat nasıp etsın sızde durum ne insallah dizinde olur bebegınız

Ay benle aynı olmuş bende çatlamayi değerlendiremedim canım piki değerlendirdim dün öğrendim gebeligimi ama. Bir hafta daha bekleyebilirsen çıkar, benimde pik tarihim 11 Ekim

Kuzum bence bizim biraz daha deneme yapmamız gerekiyor biliyorsun ben de senim gibiyim yani film çekilip tüpler açıkken 3 ayda hamile olmayanlar da var bizim durum onlardan farklı tek tüp kapalı o yüzden ben bir süre böyle denerim gibi inşallah en kısa zamanda görelim pozitifleri bu ay lamboquick testlerini kullandım yeterli kırmızılıkta olmadı innovitadan memnun değilim diyordum ama o meğer çok net gösteriyormuş çünkü 3 ay innovita denedim pikleri çok güzel gördüm bu ay öyle kırmızılık görmeyince biraz şaşırdım ama tabi bilinmez belki yumurtam yeteri olgunlukta olmayıp çatladı İnofolic ben de öbür ay iki tane içmeye karar verdim

Kuzu mesela senin en pik nasıl çıkıyor foto var mı ?
Bebeğim geçen ayki ve bu ayki bak atıyorum, geçen ayki yine iyiydi ama bu ay o koyuluğu hiç görmedim en koyu buydu, belki tam pik denk gelmedi bilmiyorum ama sevmedim yine de bu testi

Eklentiler

• 20230914_130632.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20231008_172232.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…