- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.441
Yarına bırakma iste hemen bugün başlasanaBen de öyleyim kuzum ya hiç istikrarlı değilim bi süre sonra salıyorumSana söylüyorum şu çörekotu kürünü güya bende yapacaktım. Bugün reglin 2.günü hala başlamadım İnşallah yarın başlarım
Ne yapman gerektiğini biliyorsunKızzz ben ters bakmışım bu nee buuuu ben de istiyorum ben deee
Ya bi yandan başlayayım diyorum bi yandan doktor bana da 3 ay kendin dene dedi beklesem mi acaba diyorum kasım 3. Ay çünküAslında bu ayda deneyeceğiz olmazsa doktor 3 ay sonra gel takip ve tedavi için demişti. Sağdan yumurtlama olduğu günü takip edeceğiz diye. O yüzden bu ay da kendimce deneyeyim diyorum. Sen klomen başlayacak mısın kesin ?
Tamam canım deneyelim umarım kasımda çatlar şu yumurtalarKuzum ben de denemedim hiç ama yumhrta büyümesine faydası varmış bakalım denicez
Evet kuzucum hayırlısı olsun bakalım inşallah bu aay olacakNe yapman gerektiğini biliyorsun
İnşallah canım benimTamam canım deneyelim umarım kasımda çatlar şu yumurtalar
Kuzu mesela senin en pik nasıl çıkıyor foto var mı ?Pikin pikinin piki bu
Bende hiç böyle koyu bir pik görmedim bakalım labo nasıl çıkacak
Benim de kasim 3. Ay canım aralıkta gideceğim olumsuz olursaYa bi yandan başlayayım diyorum bi yandan doktor bana da 3 ay kendin dene dedi beklesem mi acaba diyorum kasım 3. Ay çünkü
Merhaba bence çok erken daha varsa da çıkmaz. Adete 3 gün kalaya kadar bekleyin bence.Kızlar. Merhaba ben 8 ekimde adet oldum 12 ekimde adetim bitti 16 ekimde ovulasyon testı yapmaya başladım 20 ve 21 ekimde yumurtlama gördüm 18 19 20 ve 21. Gunlerı degerlendırdık. Sanırım 22 de çatlama olmuş ama elimde test kalmadığı için degerlendiremedık çatlama gününü kaçırdık yanı adet olmama 8 gün var sizce erken gebelik testi yaparsam çıkarmı bişey bol hamişli günler diliyorum
Biraz daha düşünüp karar vericem inşallah kuzum içimden bir ses inatla klomene bu ay başlama diyorBenim de kasim 3. Ay canım aralıkta gideceğim olumsuz olursaiçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence.
Merhaba bence çok erken daha varsa da çıkmaz. Adete 3 gün kalaya kadar bekleyin bence.
Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için cok heyecanlı bi süreç Allah herkese evlat nasıp etsın sızde durum ne insallah dizinde olur bebegınızBenim de kasim 3. Ay canım aralıkta gideceğim olumsuz olursaiçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence.
Merhaba bence çok erken daha varsa da çıkmaz. Adete 3 gün kalaya kadar bekleyin bence.
Sancımdan yatıp duruyorum canım yaYarına bırakma iste hemen bugün başlasana
Ay benle aynı olmuş bende çatlamayi değerlendiremedim canım piki değerlendirdim dün öğrendim gebeligimi ama. Bir hafta daha bekleyebilirsen çıkar, benimde pik tarihim 11 EkimKızlar. Merhaba ben 8 ekimde adet oldum 12 ekimde adetim bitti 16 ekimde ovulasyon testı yapmaya başladım 20 ve 21 ekimde yumurtlama gördüm 18 19 20 ve 21. Gunlerı degerlendırdık. Sanırım 22 de çatlama olmuş ama elimde test kalmadığı için degerlendiremedık çatlama gününü kaçırdık yanı adet olmama 8 gün var sizce erken gebelik testi yaparsam çıkarmı bişey bol hamişli günler diliyorum
Kuzum bence bizim biraz daha deneme yapmamız gerekiyor biliyorsun ben de senim gibiyim yani film çekilip tüpler açıkken 3 ayda hamile olmayanlar da var bizim durum onlardan farklı tek tüp kapalı o yüzden ben bir süre böyle denerim gibi inşallah en kısa zamanda görelim pozitifleriHayır canım 1 tanesi tam diğeri yarım açık gibi ihtimal var ama düşük sol tüpte. Bu arada ben hep pik görüyorum ama zaten tüplerim kapalıymış iki aydır açık halde deniyorum aceleci de olmuş olabilirim
Bebeğim geçen ayki ve bu ayki bak atıyorum, geçen ayki yine iyiydi ama bu ay o koyuluğu hiç görmedim en koyu buydu, belki tam pik denk gelmedi bilmiyorum ama sevmedim yine de bu testiKuzu mesela senin en pik nasıl çıkıyor foto var mı ?
Kuzum bu markanın kalitesi bozulmuş olabilir gibi geldi banaBebeğim geçen ayki ve bu ayki bak atıyorum, geçen ayki yine iyiydi ama bu ay o koyuluğu hiç görmedim en koyu buydu, belki tam pik denk gelmedi bilmiyorum ama sevmedim yine de bu testi
Dimi kuzum ya böyle pik mi olur nerdeee senin pikler nerde bizimkilerKuzum bu markanın kalitesi bozulmuş olabilir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?