- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.461
İnnovita alın insanın gözüne sapliyor pikiDimi kuzum ya böyle pik mi olur nerdeee senin pikler nerde bizimkiler
Evet yaa hatırlıyorum yamuk yumuk havuç kemirttirmiştikİnnovita alın insanın gözüne sapliyor pikibende catlamayacak diye korkmuştum ya
Hadi hayirli haberlerle gel insallah
Gözün aydın kuzum saglıkla devam etsin inşallah çok sevindim darısı isteyen herkese olsun en kısa zamandaEvet kuzum şükürler olsun
Ayy bende çatlamayı kaçırdığımız için tutma iihtimali zayıfladı diye üzülüyordum sen böle deyince içim ferahladı biraz seneki olacağı varsa oluyor hayırlı uğurlu olsun cnm sagsalım kucağına al inşallahAy benle aynı olmuş bende çatlamayi değerlendiremedim canım piki değerlendirdim dün öğrendim gebeligimi ama. Bir hafta daha bekleyebilirsen çıkar, benimde pik tarihim 11 Ekim
Senin yine iyi çıkartmış kuzum benimkine baksana 22 Ekim pik kabul ettim çünkü diğerleri iyice silindiMerveeee57 canim ben de senin gibi aşırı yoğun bir pik göremiyorum ama doktorum yumurtalıkların çok iyi çalışıyor diyor belki de kaliteli olmuyor. Maks. Pik böyle mesela. Ne yapmam gerek bilmiyorum ekstra kürler kullanıyorum takviye kullanıyorum yeterlimi gelmiyor acaba ? Omega 3 kullanmadım bu ay ondan alayım diyorum ekstra
İnnovita der susarım hep şikayet ettim ama laboquick gördün kuzum sen de oradaki piklerle buradakiler aynı mıİnnovita alın insanın gözüne sapliyor pikibende catlamayacak diye korkmuştum ya
Sağol kuzum benim seninki de oyle inşallahGözün aydın kuzum saglıkla devam etsin inşallah çok sevindim darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda
Sağol kuzum valla freely nin çubuk testi çöp bu değeri gördüm eve geldim test yaptım yine silik çıktısacibelinde değerin çok güzel çıkmış kuzum inşallah katlanarak artsın sorunsuz şekilde keseyi görün kalp atışını duyun
Heh test dediğin böyle olur bak valla kullanımı ve saklaması da kolay bence gebelik testi de iyidir ama geçen ay ben yanında gelen esantiyon testin içinden geçtim negatiftiİnnovita der susarım hep şikayet ettim ama laboquick gördün kuzum sen de oradaki piklerle buradakiler aynı mı
O zaman icindeki sesi dinle kuzumBiraz daha düşünüp karar vericem inşallah kuzum içimden bir ses inatla klomene bu ay başlama diyor
Teşekkür ederim inşallah ben hsg sonrası ikinci ayimdayim tüplerim kapalıydı acildi. Önümüzdeki ayda olmazsa tedavi başlayacağımCok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için cok heyecanlı bi süreç Allah herkese evlat nasıp etsın sızde durum ne insallah dizinde olur bebegınız
Of evet o sancı çok kötü haklısın inşallah geçer bir an önceSancımdan yatıp duruyorum canım yaİnşallah kalkarsam yapıcam
Tatlım 3 ay dene olmazsa gel dedi doktorum o sürenin bitmesini bekliyorum olmazsa aralıkta doktora gideceğim tekrar. Ben hiç değiştirmedim hep lab kullandım olmazsa başka denerim bir sonraki ay.Kuzum bence bizim biraz daha deneme yapmamız gerekiyor biliyorsun ben de senim gibiyim yani film çekilip tüpler açıkken 3 ayda hamile olmayanlar da var bizim durum onlardan farklı tek tüp kapalı o yüzden ben bir süre böyle denerim gibi inşallah en kısa zamanda görelim pozitifleribu ay lamboquick testlerini kullandım yeterli kırmızılıkta olmadı innovitadan memnun değilim diyordum ama o meğer çok net gösteriyormuş çünkü 3 ay innovita denedim pikleri çok güzel gördüm bu ay öyle kırmızılık görmeyince biraz şaşırdım ama tabi bilinmez belki yumurtam yeteri olgunlukta olmayıp çatladı İnofolic ben de öbür ay iki tane içmeye karar verdim
Ay hiç bilmiyorum ama yumurta büyütüyor ihtimal var tabiiKızlarım inofolic kist falan yapar mı acaba ya öyle bir etkisi var mıdır ? Bu ay kasık ağrım geçmek bilmedi doktora da gitmedim
@simurggggbliiss Zumruduanka96
O zaman icindeki sesi dinle kuzum
Teşekkür ederim inşallah ben hsg sonrası ikinci ayimdayim tüplerim kapalıydı acildi. Önümüzdeki ayda olmazsa tedavi başlayacağım
Of evet o sancı çok kötü haklısın inşallah geçer bir an önce
Tatlım 3 ay dene olmazsa gel dedi doktorum o sürenin bitmesini bekliyorum olmazsa aralıkta doktora gideceğim tekrar. Ben hiç değiştirmedim hep lab kullandım olmazsa başka denerim bir sonraki ay.
Ay hiç bilmiyorum ama yumurta büyütüyor ihtimal var tabii
Kuzum geçen ay seninki pikmiş tam olarak da bu aay ki aynı benimki gibiymiş, ay tövbe almicam bi daha bu testten yaBebeğim geçen ayki ve bu ayki bak atıyorum, geçen ayki yine iyiydi ama bu ay o koyuluğu hiç görmedim en koyu buydu, belki tam pik denk gelmedi bilmiyorum ama sevmedim yine de bu testi
Haklısın kuzucum iç sesimi dinlemek istiyorum umarım bir bildiği vardırO zaman icindeki sesi dinle kuzum
Teşekkür ederim inşallah ben hsg sonrası ikinci ayimdayim tüplerim kapalıydı acildi. Önümüzdeki ayda olmazsa tedavi başlayacağım
Of evet o sancı çok kötü haklısın inşallah geçer bir an önce
Tatlım 3 ay dene olmazsa gel dedi doktorum o sürenin bitmesini bekliyorum olmazsa aralıkta doktora gideceğim tekrar. Ben hiç değiştirmedim hep lab kullandım olmazsa başka denerim bir sonraki ay.
Ay hiç bilmiyorum ama yumurta büyütüyor ihtimal var tabii
Ben kullanımda yapmadımkuzumKızlarım inofolic kist falan yapar mı acaba ya öyle bir etkisi var mıdır ? Bu ay kasık ağrım geçmek bilmedi doktora da gitmedim
@simurggggbliiss Zumruduanka96
Kim içime doğduysa hamile çıktı bi kendi kendime hayrım yokHaklısın kuzucum iç sesimi dinlemek istiyorum umarım bir bildiği vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?