💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay benle aynı olmuş bende çatlamayi değerlendiremedim canım piki değerlendirdim dün öğrendim gebeligimi ama. Bir hafta daha bekleyebilirsen çıkar, benimde pik tarihim 11 Ekim
Ayy bende çatlamayı kaçırdığımız için tutma iihtimali zayıfladı diye üzülüyordum sen böle deyince içim ferahladı biraz seneki olacağı varsa oluyor hayırlı uğurlu olsun cnm sagsalım kucağına al inşallahsen hangi marka ovulasyon testı kullandın bide erken gebelik testiyseniz ögrendin

CAnlarrr tamamen siliklesti dun catladi sanirim yarin test yapmama gere k yok daha artik beklemeye gecebilrik degilmi kizcelerim

Eklentiler

• 20231025_130428.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231025_130414.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 20231024_134321.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 40
Senin yine iyi çıkartmış kuzum benimkine baksana 22 Ekim pik kabul ettim çünkü diğerleri iyice silindi

Eklentiler

• IMG_4433.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 50
Gözün aydın kuzum saglıkla devam etsin inşallah çok sevindim darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda
Sağol kuzum benim seninki de oyle inşallah valla diyorum ayağımi sürttüm diğer kızlarda peşime gelsin diye çok dua ediyorum rabbim bekletmesin onları. Bizde sağlıcakla kucağımıza alalım bebisleri inşallah

İnnovita der susarım hep şikayet ettim ama laboquick gördün kuzum sen de oradaki piklerle buradakiler aynı mı
Heh test dediğin böyle olur bak valla kullanımı ve saklaması da kolay bence gebelik testi de iyidir ama geçen ay ben yanında gelen esantiyon testin içinden geçtim negatifti bu aya kalmadı yapamadım o yüzden

Biraz daha düşünüp karar vericem inşallah kuzum içimden bir ses inatla klomene bu ay başlama diyor
O zaman icindeki sesi dinle kuzum
Cok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için cok heyecanlı bi süreç Allah herkese evlat nasıp etsın sızde durum ne insallah dizinde olur bebegınız
Teşekkür ederim inşallah ben hsg sonrası ikinci ayimdayim tüplerim kapalıydı acildi. Önümüzdeki ayda olmazsa tedavi başlayacağım
Sancımdan yatıp duruyorum canım ya İnşallah kalkarsam yapıcam
Of evet o sancı çok kötü haklısın inşallah geçer bir an önce
Tatlım 3 ay dene olmazsa gel dedi doktorum o sürenin bitmesini bekliyorum olmazsa aralıkta doktora gideceğim tekrar. Ben hiç değiştirmedim hep lab kullandım olmazsa başka denerim bir sonraki ay.
Kızlarım inofolic kist falan yapar mı acaba ya öyle bir etkisi var mıdır ? Bu ay kasık ağrım geçmek bilmedi doktora da gitmedim
@simurgggg bliiss Zumruduanka96
Ay hiç bilmiyorum ama yumurta büyütüyor ihtimal var tabii

bliiss tamam kuzum inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız

Bebeğim geçen ayki ve bu ayki bak atıyorum, geçen ayki yine iyiydi ama bu ay o koyuluğu hiç görmedim en koyu buydu, belki tam pik denk gelmedi bilmiyorum ama sevmedim yine de bu testi
Kuzum geçen ay seninki pikmiş tam olarak da bu aay ki aynı benimki gibiymiş, ay tövbe almicam bi daha bu testten ya

Kızlar betam 705.51 den 572.03 e düşmüş işlem gerekmez dimi şimdi yükselirse işlem yapıcam demişti 14.30 gibi gidicem doktora ama emin olamadım. Size sorayım dedim bilen biri beni bilgilendirir mi L A L begmsss brrr

Son düzenleme:
Haklısın kuzucum iç sesimi dinlemek istiyorum umarım bir bildiği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…