- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.481
kız test yaptın mıYa bi yandan başlayayım diyorum bi yandan doktor bana da 3 ay kendin dene dedi beklesem mi acaba diyorum kasım 3. Ay çünkü
Ben ne doğuyorum içineKim içime doğduysa hamile çıktı bi kendi kendime hayrım yokama kasımda senden güzel haberler alıcaz kuzum inanıyorum
İnnovita der susarım hep şikayet ettim ama laboquick gördün kuzum sen de oradaki piklerle buradakiler aynı mı
İnşallah tatlım
Bence 2023 bitmeden sen de hamile kalacaksın kuzum Kasım yada aralık ikisinden biriBen ne doğuyorum içine
Keşke işe yarasaydı pikler tüplerden geçiş olmayıncaİnşallah tatlımbu test gerçekten iyimiş piklere bak masallah
Oy ağzından bal damlıyo balllBence 2023 bitmeden sen de hamile kalacaksın kuzum Kasım yada aralık ikisinden biri
Kuzum sen test yaptin mı ay belki de bebistir inşallahKızlar benim sildikçe geliyo bugündeyoksa hamilelik mi inanmam
Kuzum kaç gündür böyleKızlar benim sildikçe geliyo bugündeyoksa hamilelik mi inanmam
Kaçıncı günün canım çatlamadan sonra ?Kızlar benim sildikçe geliyo bugündeyoksa hamilelik mi inanmam
İç iç kuzumm bence, ben içiyorum kalanı
İçeyim dimi ne kaybederimİç iç kuzumm bence, ben içiyorum kalanı
Aynen kuzum sonuçta faydalı vitaminler var içindeİçeyim dimi ne kaybederimayyyy bi rüya gördüm bu akşam rüyamda biri bana civan perçemli otu veriyordu daha bakmadım Internet’ten ne işe yaradığına
Vallahamı kız ay bende dedim Allahım bana bi işaretmi gönderdin diyeAynen kuzum sonuçta faydalı vitaminler var içinde
Aay hayrolsun canım ben civan perçemini doktor civanım filminden hatırlıyorum çocuğu olmayan bi adama ondan bir karışım yapıyordu
Bi araştır bakalım canım bende bakayım merak ettim
Canım moralını bozmak gibi olmasın ama beta düşüşü biraz olumsuz bi durum ben surecı bilmiyorum hamılesın demi ne zaman ögrendın gebeliği 14.30 da doktora gıdecegım demıssınen doğru yorumu doktorun yapar ınsallah negatıf bi durum sözkonusu olmamıstır
Baak kuzum baya bi etkisi varmışşVallahamı kız ay bende dedim Allahım bana bi işaretmi gönderdin diye
Cnm benımde tabloya eklermısın sana zahmet bende ekim kasım aralık ayında gebelik planlıyorumVallahamı kız ay bende dedim Allahım bana bi işaretmi gönderdin diye
Ayyyy gördün mü bana şifa getirmişler rüyamdaBaak kuzum baya bi etkisi varmışş
Canım kürtaj oldum benCanım moralını bozmak gibi olmasın ama beta düşüşü biraz olumsuz bi durum ben surecı bilmiyorum hamılesın demi ne zaman ögrendın gebeliği 14.30 da doktora gıdecegım demıssınen doğru yorumu doktorun yapar ınsallah negatıf bi durum sözkonusu olmamıstır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?