- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.501
Sat bat alayım balım ekliyimCnm benımde tabloya eklermısın sana zahmet bende ekim kasım aralık ayında gebelik planlıyorum
Kaçıncı gündesin çatlamanın inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar benim sildikçe geliyo bugündeyoksa hamilelik mi inanmam
Ah ya çok üzülüyorum o kadar kaybedilen zamana 6 ayim gittiKeşke işe yarasaydı pikler tüplerden geçiş olmayıncahsg çektirmeden önceydi bunlar
Ay ne güzel hissediyosun öyle inşallah bende de haklı çıkarsın kuzumKim içime doğduysa hamile çıktı bi kendi kendime hayrım yokama kasımda senden güzel haberler alıcaz kuzum inanıyorum
Yaptım kuzum negatifkız test yaptın mı
Üzülme bu demek oluyo birlikte kasımda hamile olucazYaptım kuzum negatif
Olucaz demi zümrüdüm ankamÜzülme bu demek oluyo birlikte kasımda hamile olucaz
Ahhh kuzum herkesin derdi aynıKızlar yumurta kalitesini artırmak için ne yapmak lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var
Aaa cok sevindim kuzum hayirli olsun. Bat ne zamandı senin. Beta baktirmis miydin yakin zamanda?Kuzum keseyi alttan gördük daha çok şükür
Olucaz Tabikide aşkım moral bozmak yokOlucaz demi zümrüdüm ankamkasım bizim ayımız olacak inanıyorum ben
Ahhh kuzum herkesin derdi aynıben bu ay bi şeyler yaptım fayda etti bence inofolic combi hp kullandım soğan kürü yaptım. Bir de baktırmadıysan kan değerlerine baktır D vitamini düşükse ilaç kullan yumurta kalitesinde önemliymiş. Ben kasımda bal tarçın çörekotu kürü yapmayı düşünüyorum bir de pregnacare kulkanıcam bakalım bu kez nasıl olacak
İnofolic bende almayı düşünüyorum ya, onu sürekli kullandın peki, yumurtlamadan sonra bıraktın mı yoksaAhhh kuzum herkesin derdi aynıben bu ay bi şeyler yaptım fayda etti bence inofolic combi hp kullandım soğan kürü yaptım. Bir de baktırmadıysan kan değerlerine baktır D vitamini düşükse ilaç kullan yumurta kalitesinde önemliymiş. Ben kasımda bal tarçın çörekotu kürü yapmayı düşünüyorum bir de pregnacare kulkanıcam bakalım bu kez nasıl olacak
Ay keşke gitseydim kadın doğuma 3.gün ya pişmanım şuanO zaman icindeki sesi dinle kuzum
Teşekkür ederim inşallah ben hsg sonrası ikinci ayimdayim tüplerim kapalıydı acildi. Önümüzdeki ayda olmazsa tedavi başlayacağım
Of evet o sancı çok kötü haklısın inşallah geçer bir an önce
Tatlım 3 ay dene olmazsa gel dedi doktorum o sürenin bitmesini bekliyorum olmazsa aralıkta doktora gideceğim tekrar. Ben hiç değiştirmedim hep lab kullandım olmazsa başka denerim bir sonraki ay.
Ay hiç bilmiyorum ama yumurta büyütüyor ihtimal var tabii
Evet kuzum ya geçen ay gördüm ama bazı testler soluktu o zamanda kutunun yarısı hatalıydı resmenKuzum geçen ay seninki pikmiş tam olarak da bu aay ki aynı benimki gibiymiş, ay tövbe almicam bi daha bu testten ya
Ben kullanımda yapmadımkuzum
Bebeğim benimde 7 tane kaldı kullanıcam akıllanmam bilirsin
Aaa cok sevindim kuzum hayirli olsun. Bat ne zamandı senin. Beta baktirmis miydin yakin zamanda?
Bende de 10 tane kalmış ne zaman başlıyım kullanmayaAy keşke gitseydim kadın doğuma 3.gün ya pişmanım şuaninşallah yapmamıştır bebişim
Evet kuzum ya geçen ay gördüm ama bazı testler soluktu o zamanda kutunun yarısı hatalıydı resmenbende tövbeledim inşallah bir daha gerekte kalmaz kuzucum
Bebeğim benimde 7 tane kaldı kullanıcam akıllanmam bilirsin
Kist yapmamıştır inşallah diyerekten adet bitiminde başlarım
Yapayım akşama dün negatifti canım bugün çatlamanın 7 . GünüKuzum sen test yaptin mı ay belki de bebistir inşallah
Sorma kuzum ben de öyleKaçıncı gündesin çatlamanın inşallah yerleşme kanamasıdır
Ah ya çok üzülüyorum o kadar kaybedilen zamana 6 ayim gitti
Bebeğim tahmini yumurtlamana göre ayarlayıp başlaBende de 10 tane kalmış ne zaman başlıyım kullanmaya
Aaa yerleşme kanaması olabilir daha adete var çünküYapayım akşama dün negatifti canım bugün çatlamanın 7 . Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?