💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar yumurta kalitesini artırmak için ne yapmak lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var

Kızlar yumurta kalitesini artırmak için ne yapmak lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ahhh kuzum herkesin derdi aynı ben bu ay bi şeyler yaptım fayda etti bence inofolic combi hp kullandım soğan kürü yaptım. Bir de baktırmadıysan kan değerlerine baktır D vitamini düşükse ilaç kullan yumurta kalitesinde önemliymiş. Ben kasımda bal tarçın çörekotu kürü yapmayı düşünüyorum bir de pregnacare kulkanıcam bakalım bu kez nasıl olacak

Benim durumumda seninkiyle aynı, hormonlar da bisi yok pco görüntüsü var, klomeni nasıl kullandın mesela kendi kendimize alıp kullanabiliyor muyuz yoksa zararı var mıdır acaba

İnofolic bende almayı düşünüyorum ya, onu sürekli kullandın peki, yumurtlamadan sonra bıraktın mı yoksa

Ay keşke gitseydim kadın doğuma 3.gün ya pişmanım şuan inşallah yapmamıştır bebişim
Kuzum geçen ay seninki pikmiş tam olarak da bu aay ki aynı benimki gibiymiş, ay tövbe almicam bi daha bu testten ya
Evet kuzum ya geçen ay gördüm ama bazı testler soluktu o zamanda kutunun yarısı hatalıydı resmen bende tövbeledim inşallah bir daha gerekte kalmaz kuzucum
Ben kullanımda yapmadımkuzum

B bernaad benimde elimde bi paket kaldı ınafolıc sayılı acaba içsem mi ya
Bebeğim benimde 7 tane kaldı kullanıcam akıllanmam bilirsin
Kist yapmamıştır inşallah diyerekten adet bitiminde başlarım

Aaa cok sevindim kuzum hayirli olsun. Bat ne zamandı senin. Beta baktirmis miydin yakin zamanda?

Kuzum 21 Eylül dü , pazartesi baktırmıştım 1116 çıkmıştı , karından göremedi alttan bakayım dedi , bekliyim desem içim rahat etmicek çok şükür baktı gördü , 3 hafta sonra gel dedi, bi iğne yazdı her gün iğne vurulcam kaybımdan dolayı kuzum , inşallah rabbim nasip eder kucağıma alırım kızlar dualarınıza talibim

Bende de 10 tane kalmış ne zaman başlıyım kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…