- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.521
14 15 kuzumBebeğim tahmini yumurtlamana göre ayarlayıp başlagenelde kaçıncı gün yumurtluyorsun
Bebeğim akşama yapma 10 günü nü bekle lekelenme mi varYapayım akşama dün negatifti canım bugün çatlamanın 7 . Günü
Bebeğim sende adetinin 4.günü falan başla istersen ya da biteceği gün, ben geçen ay 3.gün başlamıştım şimdi elimde az kaldı diye bitince başlarım14 15 kuzum
Öyle yapalım madem kuzum aslında kullanmıcaktım bu ay gaza getirdin yine beniBebeğim sende adetinin 4.günü falan başla istersen ya da biteceği gün, ben geçen ay 3.gün başlamıştım şimdi elimde az kaldı diye bitince başlarım
Testler bir acayip kuzum farklı markalar varsa elinde sabah iki marka dene istersenYapayım akşama dün negatifti canım bugün çatlamanın 7 . Günü
Kulkan kullan bebeğim bende sözde ovu yapmayacaktım sipariş verdim dayanamayıpÖyle yapalım madem kuzum aslında kullanmıcaktım bu ay gaza getirdin yine beni
Yok ben onu kullanmıcam kuzumKulkan kullan bebeğim bende sözde ovu yapmayacaktım sipariş verdim dayanamayıp
Bende öyle demiştim ev dolu gebelik testi ama testi yapmayacağım bu bölgede ihtiyacı olan varsa vereceğim bebisin kalbini kesesini gordukten sonra kuzum şimdilik çekmecede dursun daYok ben onu kullanmıcam kuzumvalla bi elimde türkiyeden3 tane gebelik testim var başkada almam
Almana da gerek kalmaz inşallah bebeğimmYok ben onu kullanmıcam kuzumvalla bi elimde türkiyeden3 tane gebelik testim var başkada almam
Oyyy minnoşun şimdiden kendini belli etmeye başlamış, inşallah bulantın artmadan ağrısız sızısız kolayca atlatırsın bu dönemi kuzumAy ben bir fenayım kızlar kasiktaki doluluk hissi bu sabah itibariyle bitti ama midem bir acayip çiğ kuruyemiş yemek istedim ağzımda çoğaldı resmen
Kaç gün sonra çıkar şoktayımAaa yerleşme kanaması olabilir daha adete var çünkü
Ay canım bende hiç ara kanama olmamıştı çok ilginçBebeğim akşama yapma 10 günü nü bekle lekelenme mi var
Bugün yedinci gün dün başladı sildikçe geliyor sadece canımKaçıncı günün canım çatlamadan sonra ?
Dünden beri dün 6. Günü çatlamanın vanım çok meraklandımKuzum kaç gündür böyle
Ay inşallah kuzumOyyy minnoşun şimdiden kendini belli etmeye başlamış, inşallah bulantın artmadan ağrısız sızısız kolayca atlatırsın bu dönemi kuzum
Bence 3 4 gün sonra test yapKaç gün sonra çıkar şoktayım
Bugün 7. Gün dün başladıKaçıncı gündesin çatlamanın inşallah yerleşme kanamasıdır
Ah ya çok üzülüyorum o kadar kaybedilen zamana 6 ayim gitti
O heyecan geçmez kendini bir süre veremezsin hiçbir şeyeAy inşallah kuzumdikkatim çok dağınık valla hiçbir şeye kendimi veremiyorum nezle gibi hissediyorum bir de kendimi
Hadi hayırlısı canım seni de hamiş çıkarıcaz gibi duruyorBugün 7. Gün dün başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?