- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.541
Belirtiler yerleşme kanamasını gösteriyor kuzum ay hadi inşallahDünden beri dün 6. Günü çatlamanın vanım çok meraklandım
Hizli yaşıyorsun bu hayati beybiAy ben bir fenayım kızlar kasiktaki doluluk hissi bu sabah itibariyle bitti ama midem bir acayip çiğ kuruyemiş yemek istedim ağzımda çoğaldı resmen
Masallah kuzumKuzum 21 Eylül dü , pazartesi baktırmıştım 1116 çıkmıştı , karından göremedi alttan bakayım dedi , bekliyim desem içim rahat etmicek çok şükür baktı gördü , 3 hafta sonra gel dedi, bi iğne yazdı her gün iğne vurulcam kaybımdan dolayı kuzum , inşallah rabbim nasip eder kucağıma alırım kızlar dualarınıza talibim
Ovu tam bir bağımlılık ben de yapmayacagim deyip istisnasiz her ay yaptimKulkan kullan bebeğim bende sözde ovu yapmayacaktım sipariş verdim dayanamayıp
İçimizi ferah tutalım ya yapmamıştır ben hiç duymadım birilerindenAy keşke gitseydim kadın doğuma 3.gün ya pişmanım şuaninşallah yapmamıştır bebişim
Evet kuzum ya geçen ay gördüm ama bazı testler soluktu o zamanda kutunun yarısı hatalıydı resmenbende tövbeledim inşallah bir daha gerekte kalmaz kuzucum
Bebeğim benimde 7 tane kaldı kullanıcam akıllanmam bilirsin
Kist yapmamıştır inşallah diyerekten adet bitiminde başlarım
Zamanı da çok ideal hadi bakalım güzel haberi ver bize bu ay inşallahBugün 7. Gün dün başladı
İnşallah yükselerek devam eder canım ateşin o düşüş heyecanlandırıyor beni
Amin canımHadi hayırlısı canım seni de hamiş çıkarıcaz gibi duruyor
Bİr an önce teste yansır inşallah bebişse
Hiç olmadı canım ya dün şok oldum o yüzden bugünde devam ediyorBence 3 4 gün sonra test yapönceden böyle bir şey olmuş muydu
İnşallah canım ya ama inanamam öyle bişey olursaHadi hayırlısı canım seni de hamiş çıkarıcaz gibi duruyor
Bİr an önce teste yansır inşallah bebişse
Kuzum ben yaptım ama sen yapma çünkü çatlamadığı için yumurtam kiste dönüşmüştü o ayBenim durumumda seninkiyle aynı, hormonlar da bisi yok pco görüntüsü var, klomeni nasıl kullandın meselakendi kendimize alıp kullanabiliyor muyuz yoksa zararı var mıdır acaba
Yok canım ben 2 kutu almıştım zaten 20 gün boyunca sabah akşam sürekli kullandımİnofolic bende almayı düşünüyorum ya, onu sürekli kullandın peki, yumurtlamadan sonra bıraktın mı yoksa
İnşallah ya zengin ettik bu test şirketlerini ya şaka gibiiAy keşke gitseydim kadın doğuma 3.gün ya pişmanım şuaninşallah yapmamıştır bebişim
Evet kuzum ya geçen ay gördüm ama bazı testler soluktu o zamanda kutunun yarısı hatalıydı resmenbende tövbeledim inşallah bir daha gerekte kalmaz kuzucum
Bebeğim benimde 7 tane kaldı kullanıcam akıllanmam bilirsin
Kist yapmamıştır inşallah diyerekten adet bitiminde başlarım
Senin tablolar çok seksi oluyor bebeğim
Masallah kuzum1116 betayla zaten alttan gorunur ancak. Keseyi gordugu icin igne basladi dimi? Oncesinde hap olarak bisey kullaniyor muydun kan sulandirici?
Aşk olsun benimki yorumlanamayacak kadar seksi değil miydi ?Senin tablolar çok seksi oluyor bebeğimbak benimkini de atimm
Ya ahahahah canımsın tabii ki öyleydi ama bu kızınkiler bi tuhaf aşırı inişli çıkışlı daha kimsede öyle tablolar görmedim benAşk olsun benimki yorumlanamayacak kadar seksi değil miydi ?bak sen de ne güzel yorumlar işaretler var kıskandım
Nezle gibiyim aslında hasta mı oldum nedir üstüne geldi herhalde başim ağrıyor burun sarıl sarıl akiyorHizli yaşıyorsun bu hayati beybi89 beta bulanti yapmaz henüz psikolojik olabilir mi acaba?
Seninkiler de düzenli ne güzel düzen severim stabilYa ahahahah canımsın tabii ki öyleydi ama bu kızınkiler bi tuhaf aşırı inişli çıkışlı daha kimsede öyle tablolar görmedim benbenimkiler çok yakın seyrediyo genelde hatta en hareketli olduğu ay bu ay olabilir kuzucum
seninki de benden daha az seksi degil kuzumSenin tablolar çok seksi oluyor bebeğimbak benimkini de atimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?