💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Masallah kuzum 1116 betayla zaten alttan gorunur ancak. Keseyi gordugu icin igne basladi dimi? Oncesinde hap olarak bisey kullaniyor muydun kan sulandirici?

İçimizi ferah tutalım ya yapmamıştır ben hiç duymadım birilerinden
Bugün 7. Gün dün başladı
Zamanı da çok ideal hadi bakalım güzel haberi ver bize bu ay inşallah
Kizlar ates tablomu atmadan gecmiyim dedim günü Merveeee57 B bernaad bliiss
İnşallah yükselerek devam eder canım ateşin o düşüş heyecanlandırıyor beni benim bugün 35,9a düştü ateşim adet gelmek üzere sanırım

S simurgggg bir şey merak ediyorum ben adetin 3. Günü başladım ölçmeye o gün 36,5 du ateşim senin ya da genelde adetin başlama ve devam etme derecesi aynı mı oluyor ? Bugün 35,9du ya adetken yükselecek mi yani kafam karıştı

Benim durumumda seninkiyle aynı, hormonlar da bisi yok pco görüntüsü var, klomeni nasıl kullandın mesela kendi kendimize alıp kullanabiliyor muyuz yoksa zararı var mıdır acaba
Kuzum ben yaptım ama sen yapma çünkü çatlamadığı için yumurtam kiste dönüşmüştü o ay sen al doktor kontrolünde kullan derim ben

İnofolic bende almayı düşünüyorum ya, onu sürekli kullandın peki, yumurtlamadan sonra bıraktın mı yoksa
Yok canım ben 2 kutu almıştım zaten 20 gün boyunca sabah akşam sürekli kullandım

İnşallah ya zengin ettik bu test şirketlerini ya şaka gibii

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-25-15-16-48-602_com.bm.android.thermometer.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
Masallah kuzum 1116 betayla zaten alttan gorunur ancak. Keseyi gordugu icin igne basladi dimi? Oncesinde hap olarak bisey kullaniyor muydun kan sulandirici?

öncesinde ecopirin kullanmaya başlamıştım canım , aynen keseyi gördüğü için , kalp atışını beklemeye gerek varmı dedim hatta yok başlayalım dedi, 3 haftaya da çağırdı kuzum hayırlısı inşallah :)

Aşk olsun benimki yorumlanamayacak kadar seksi değil miydi ? bak sen de ne güzel yorumlar işaretler var kıskandım
Ya ahahahah canımsın tabii ki öyleydi ama bu kızınkiler bi tuhaf aşırı inişli çıkışlı daha kimsede öyle tablolar görmedim ben benimkiler çok yakın seyrediyo genelde hatta en hareketli olduğu ay bu ay olabilir kuzucum

Seninkiler de düzenli ne güzel düzen severim stabil işin şakası tabi bize iniş çıkış lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…