💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum 36.5 civari seyrediyordu. Adet gunu 36.1 e dustu benim. O civarda biraz seyredip ovulasyona yakin az daha dusuyor genelde. Kucuk bir aralikta inip cikiyor benim ates genel olarak

Kızlar merhaba. Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Yumurtam ayın 15 inde çatladı.Öncesi pik günleri bol bol değerlendirdik. Ben yine dayanamayıp bu aralar test yapıyorum biliyorum erken ama.. Adete 5 gün gibi bi zaman var. Adetten önce çıktı diyenler var çift çizgiyi. Bu mümkün mü? Yumurtlamadan 10 gün geçtikten sonra testin pozitif çıkması ne kadar mümkün? Doktorlar idrar testlerinde çıkması mümkün değil illa adet gecikmesi lazım idrarda çıkması için demişti önce kan sonra idrar şeklinde. Bu ay yine tuhaf belirtilerim var ama çok dillendirmek ve yine hüsrana uğramak istemiyorum.

Ovu tam bir bağımlılık ben de yapmayacagim deyip istisnasiz her ay yaptim
Gerçekten öyleymiş kuzum ya o kadar da kararlıydım almama konusunda ama değilmişim demek ki
Kizlar ates tablomu atmadan gecmiyim dedim günü Merveeee57 B bernaad bliiss
Gözüm gönlüm açılıyor senin ateşi gördükçe ya sanki bebişli gibi ilerliyor
İyi bari bebeğim korktum vallahi ama kalanı da kullanacaktım
İnşallah canım ya ama inanamam öyle bişey olursa
Bende hep öyle diyorum canım öyle birşey olsa doğurana kadar inanmam herhalde diye sen tecrübe edip bana söylersin artık nasıl bir duygu
İnşallah ya zengin ettik bu test şirketlerini ya şaka gibii
Gerçekten haa bu işe atılalım derken şaka yapmıyordum bebişim

Hangi işe atılıyoruz ben geldim

Kızlar yumurta kalitesini artırmak için ne yapmak lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kuzum bol bol avakado ye. Mutlaka omega 3 kullan markası farketmez ama mutlaka trigliserit form olsun. Eğer d vitaminin düşükse d vit3 damla kullanabilirsin günde 8 damla falan yeterli olur. Bana doktorum folik asit için vinalac verdi. İçerisinde demir , magnezyum, folik asit, d vitamini vb. Bi sürü şey var çok iyi geliyor. Tırnaklarım bile kırılmıyor artık saçlarım hiç dökülmüyor :) insan hissediyor bi şeylerin iyiye gittiğini. Bi de kızlar bal tarçın çörek otu diyorlar onu bu ay ben de deneyeceğim

Biz yine aynı gidiyoruz kuzum. Benim de 5 gün kaldı. Göğüslerim aşırı hassas ve şiş. Ama uçlarında bi büyüme kahverengilik falan yok. Kasıklarımda da sürekli batma oluyor. Bi de sürekli mide bulantısı var ama o sanırım başka şeyden çünkü onun için erken. Bi de regl sancım başladı inşallah regl olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…