- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.561
Bagisiklik biraz düşüyor diyorlardi kuzum gecmis olsun cok. Dikkat et kendineNezle gibiyim aslında hasta mı oldum nedir üstüne geldi herhalde başim ağrıyor burun sarıl sarıl akiyor
Kuzum 36.5 civari seyrediyordu. Adet gunu 36.1 e dustu benim. O civarda biraz seyredip ovulasyona yakin az daha dusuyor genelde. Kucuk bir aralikta inip cikiyor benim ates genel olarak
Kuzum gün olarak yerleşmeye denk geliyor inşallah öyledirrBugün yedinci gün dün başladı sildikçe geliyor sadece canım
9. Gün sanki yerleşme düşüşü olmuş kuzumm
Anladım canım ozaman adet başlamadan düşüyor adetken yükselebiliyor teşekkür ederimKuzum 36.5 civari seyrediyordu. Adet gunu 36.1 e dustu benim. O civarda biraz seyredip ovulasyona yakin az daha dusuyor genelde. Kucuk bir aralikta inip cikiyor benim ates genel olarak
Aynen kuzum inişli çıkışlı olunca heyecan oluyoSeninkiler de düzenli ne güzel düzen severim stabilişin şakası tabi bize iniş çıkış lazım
Belirti deme valla sabahtan beri kaç kez sağ kasığıma bıçak saplanır gibi sancı olduseninki de benden daha az seksi degil kuzumbelirtilerin desen beni solda sıfır bırakır
Sat 8 ekimSat bat alayım balım ekliyim
Cok gecmıs olsun cnm hakkında hayırlısı olsun ınsallahCanım kürtaj oldum ben
Gerçekten öyleymiş kuzum ya o kadar da kararlıydım almama konusunda ama değilmişim demek kiOvu tam bir bağımlılık ben de yapmayacagim deyip istisnasiz her ay yaptim
Gözüm gönlüm açılıyor senin ateşi gördükçe ya sanki bebişli gibi ilerliyor
İyi bari bebeğim korktum vallahi ama kalanı da kullanacaktımİçimizi ferah tutalım ya yapmamıştır ben hiç duymadım birilerinden
Zamanı da çok ideal hadi bakalım güzel haberi ver bize bu ay inşallah
İnşallah yükselerek devam eder canım ateşin o düşüş heyecanlandırıyor benibenim bugün 35,9a düştü ateşim adet gelmek üzere sanırım
Bende hep öyle diyorum canım öyle birşey olsa doğurana kadar inanmam herhalde diyeİnşallah canım ya ama inanamam öyle bişey olursa
Gerçekten haa bu işe atılalım derken şaka yapmıyordum bebişimİnşallah ya zengin ettik bu test şirketlerini ya şaka gibii
Hangi işe atılıyoruzGerçekten öyleymiş kuzum ya o kadar da kararlıydım almama konusunda ama değilmişim demek ki
Gözüm gönlüm açılıyor senin ateşi gördükçe ya sanki bebişli gibi ilerliyor
İyi bari bebeğim korktum vallahi ama kalanı da kullanacaktım
Bende hep öyle diyorum canım öyle birşey olsa doğurana kadar inanmam herhalde diyesen tecrübe edip bana söylersin artık nasıl bir duygu
Gerçekten haa bu işe atılalım derken şaka yapmıyordum bebişim
Hahaha seni bekliyordum bendeHangi işe atılıyoruzben geldim
Tamam atılalım ne yapmamamız lazımHahaha seni bekliyordum bendetestler iyi para kazandırıyor bizde atılalım bu işe diyorduk
Canım düşmesi için iğne yapıcak bekliyorum dış gebelik maalesefBasakbasak1 Canım ne yaptın, aklım sende. Gittin mi doktora?İnşallah ek bir müdahaleye gerek kalmadan düşer betan,ki düşmüş zaten
Kuzum bol bol avakado ye. Mutlaka omega 3 kullan markası farketmez ama mutlaka trigliserit form olsun. Eğer d vitaminin düşükse d vit3 damla kullanabilirsin günde 8 damla falan yeterli olur. Bana doktorum folik asit için vinalac verdi. İçerisinde demir , magnezyum, folik asit, d vitamini vb. Bi sürü şey var çok iyi geliyor. Tırnaklarım bile kırılmıyor artık saçlarım hiç dökülmüyor :) insan hissediyor bi şeylerin iyiye gittiğini. Bi de kızlar bal tarçın çörek otu diyorlar onu bu ay ben de deneyeceğimKızlar yumurta kalitesini artırmak için ne yapmak lazım tavsiyelerinize ihtiyacım var
Test üretebilir misin testTamam atılalım ne yapmamamız lazım
Canım ne yaptın yaptın mı test dünden beri yazamadım da sanaPekiiii gidip alıp yapicam baş dönmesinden kalkabilirsem
Biz yine aynı gidiyoruz kuzum. Benim de 5 gün kaldı. Göğüslerim aşırı hassas ve şiş. Ama uçlarında bi büyüme kahverengilik falan yok. Kasıklarımda da sürekli batma oluyor. Bi de sürekli mide bulantısı var ama o sanırım başka şeyden çünkü onun için erken. Bi de regl sancım başladıKızlar merhaba. Deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. Yumurtam ayın 15 inde çatladı.Öncesi pik günleri bol bol değerlendirdik. Ben yine dayanamayıp bu aralar test yapıyorum biliyorum erken ama.. Adete 5 gün gibi bi zaman var. Adetten önce çıktı diyenler var çift çizgiyi. Bu mümkün mü? Yumurtlamadan 10 gün geçtikten sonra testin pozitif çıkması ne kadar mümkün? Doktorlar idrar testlerinde çıkması mümkün değil illa adet gecikmesi lazım idrarda çıkması için demişti önce kan sonra idrar şeklinde. Bu ay yine tuhaf belirtilerim var ama çok dillendirmek ve yine hüsrana uğramak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?