- 24 Şubat 2023
- 2.400
- 2.325
- 63
- 31
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.581
Canım benim aminnİnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kuzum hem birbirinize hem bebişinize
Tüm işi ben mi yapayımTest üretebilir misin testben seni izlerim aaaa ne güzel yapıyorsun derim seni motive ederim benim işim bu olur nasıl ama
Demir ( AbFortis®) , B6 (P5P), MetilFolat ( Quatrafolic®) , İyot ( Potasyum iyodür ), Vitamin D3, Vitamin B12 ( Mecobalactive®, Metilkobalamin), Lactobacillus Plantarum UALp-05, Lactobacillus Casei UALc-03, Lactobacillus Paracasei UALpc-04, Bifidobacterium Bifidum UABp-10, Bifidobacterium Longum UABl-14, Lactobacillus Acidophilus UALa-01, Lactobacillus Reuteri UALre-16, Bifidobacterium Lactis UABla-12Kuzum bol bol avakado ye. Mutlaka omega 3 kullan markası farketmez ama mutlaka trigliserit form olsun. Eğer d vitaminin düşükse d vit3 damla kullanabilirsin günde 8 damla falan yeterli olur. Bana doktorum folik asit için vinalac verdi. İçerisinde demir , magnezyum, folik asit, d vitamini vb. Bi sürü şey var çok iyi geliyor. Tırnaklarım bile kırılmıyor artık saçlarım hiç dökülmüyor :) insan hissediyor bi şeylerin iyiye gittiğini. Bi de kızlar bal tarçın çörek otu diyorlar onu bu ay ben de deneyeceğim
Kız harbiden artık çoğu şeyi biz de biliyoruz biz de bi test çıkaralım bi de danışmanlık verelim harika olur benceGerçekten öyleymiş kuzum ya o kadar da kararlıydım almama konusunda ama değilmişim demek ki
Gözüm gönlüm açılıyor senin ateşi gördükçe ya sanki bebişli gibi ilerliyor
İyi bari bebeğim korktum vallahi ama kalanı da kullanacaktım
Bende hep öyle diyorum canım öyle birşey olsa doğurana kadar inanmam herhalde diyesen tecrübe edip bana söylersin artık nasıl bir duygu
Gerçekten haa bu işe atılalım derken şaka yapmıyordum bebişim
CanımBiz yine aynı gidiyoruz kuzum. Benim de 5 gün kaldı. Göğüslerim aşırı hassas ve şiş. Ama uçlarında bi büyüme kahverengilik falan yok. Kasıklarımda da sürekli batma oluyor. Bi de sürekli mide bulantısı var ama o sanırım başka şeyden çünkü onun için erken. Bi de regl sancım başladıinşallah regl olmam
Kobay olmaya adayım bilirsiniz test yapmayı severimTüm işi ben mi yapayımsen de kobay ol senin üstünde deneriz testleri
2 tane kobayım hazırKobay olmaya adayım bilirsiniz test yapmayı severim
Kuzum sen dün test yapmıştın dımı negatifti3 gün oldu yaotm ama bisey ckmadı bide testin son kullanma tarihi gecmisti sonradan gordum bisey teşkil eder mi ?
Sen ne dersennnn benim belirtim odurrrrrCanımgöğüs ucu aynı kalıyor bence ilk aşamada renk falan değiştirmiyor
Aaa içerik çok güzel canım devam et bence o zaman. Ben ocean kullanmıştım bir kutu. O iyi geldi bence. Bir gebenin günlüğü de satıyor onu da çok öneren varmış ama benim bi eczacı arkadaşım var ocean iyidir dedi ben o yüzden ordan devam :))Demir ( AbFortis®) , B6 (P5P), MetilFolat ( Quatrafolic®) , İyot ( Potasyum iyodür ), Vitamin D3, Vitamin B12 ( Mecobalactive®, Metilkobalamin), Lactobacillus Plantarum UALp-05, Lactobacillus Casei UALc-03, Lactobacillus Paracasei UALpc-04, Bifidobacterium Bifidum UABp-10, Bifidobacterium Longum UABl-14, Lactobacillus Acidophilus UALa-01, Lactobacillus Reuteri UALre-16, Bifidobacterium Lactis UABla-12
Benim kullandığım folik asitin işareti de bu şekilde canım o yüzden ekstra başka takviye içmemiştim aslında, omega 3 olarak ne önerirsin
Oceanın iyi olduğunu bende duymuştum bende ondan alayım o zamanAaa içerik çok güzel canım devam et bence o zaman. Ben ocean kullanmıştım bir kutu. O iyi geldi bence. Bir gebenin günlüğü de satıyor onu da çok öneren varmış ama benim bi eczacı arkadaşım var ocean iyidir dedi ben o yüzden ordan devam :))
Canım hiç bir şeyi yok normal bildiğin hap gibi ben hiç bi zorluk yaşamadım. Sadece bir tık büyük ama ben yutuyorsam herkes yutar benceOceanın iyi olduğunu bende duymuştum bende ondan alayım o zamanbalık yiyemiyorum maalesef, bari omega 3 içeyim kokusu var mı
Anladım canım önerilerin için teşekkür ederimCanım hiç bir şeyi yok normal bildiğin hap gibi ben hiç bi zorluk yaşamadım. Sadece bir tık büyük ama ben yutuyorsam herkes yutar bencebi fe bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtlama masajı var adet bitince başlanıyor yumurtlama görene kadar yapılıyor. Ben onun da etkili olduğunu düşünüyorum. Bi de biz eşimle her akşam yarım saat yürüyüş yapıyoruz onun da etkisi olabilir :))
Canım reglin bitsin mutlaka yumurtlama masajı yap tamam mı ben o masajı yapınca ovü testinde çizgiler daha belirgin oluyorAnladım canım önerilerin için teşekkür ederimkullandığım folik asite devam ederim o zaman bi de ocean omega 3 alırım bakalım inşallah güzel sonuç elde ederim şu an adetimin 1.günü, hsg çektirmeyi planlıyorum bakalım güzel günlere
İnşallah kuzum teşekkürler. Ayy gerçekten mi ya mutlaka deneyeceğimmCanım reglin bitsin mutlaka yumurtlama masajı yap tamam mı ben o masajı yapınca ovü testinde çizgiler daha belirgin oluyorinşallah hamiş kalırızzzzz
Deneee ve sonra ovü testi yaparsan mutlaka paylaş benimle de olur muuuİnşallah kuzum teşekkürler. Ayy gerçekten mi ya mutlaka deneyeceğimm
Kullan kullan ya ben de elimde kalanları kullanacağımGerçekten öyleymiş kuzum ya o kadar da kararlıydım almama konusunda ama değilmişim demek ki
Gözüm gönlüm açılıyor senin ateşi gördükçe ya sanki bebişli gibi ilerliyor
İyi bari bebeğim korktum vallahi ama kalanı da kullanacaktım
Bende hep öyle diyorum canım öyle birşey olsa doğurana kadar inanmam herhalde diyesen tecrübe edip bana söylersin artık nasıl bir duygu
Gerçekten haa bu işe atılalım derken şaka yapmıyordum bebişim
Tabi kiiDeneee ve sonra ovü testi yaparsan mutlaka paylaş benimle de olur muuu
Eveeet benim varlığım yeter sana kızzTüm işi ben mi yapayımsen de kobay ol senin üstünde deneriz testleri
He vallaa yaparız kız neyimiz eksikKız harbiden artık çoğu şeyi biz de biliyoruz biz de bi test çıkaralım bi de danışmanlık verelim harika olur bence
Aynen kuzum baktım şimdi 6 tane kalmış faydası olur mu bakalımKullan kullan ya ben de elimde kalanları kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?