💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Demir ( AbFortis®) , B6 (P5P), MetilFolat ( Quatrafolic®) , İyot ( Potasyum iyodür ), Vitamin D3, Vitamin B12 ( Mecobalactive®, Metilkobalamin), Lactobacillus Plantarum UALp-05, Lactobacillus Casei UALc-03, Lactobacillus Paracasei UALpc-04, Bifidobacterium Bifidum UABp-10, Bifidobacterium Longum UABl-14, Lactobacillus Acidophilus UALa-01, Lactobacillus Reuteri UALre-16, Bifidobacterium Lactis UABla-12

Benim kullandığım folik asitin işareti de bu şekilde canım o yüzden ekstra başka takviye içmemiştim aslında, omega 3 olarak ne önerirsin

Kız harbiden artık çoğu şeyi biz de biliyoruz biz de bi test çıkaralım bi de danışmanlık verelim harika olur bence

Canım göğüs ucu aynı kalıyor bence ilk aşamada renk falan değiştirmiyor

Aaa içerik çok güzel canım devam et bence o zaman. Ben ocean kullanmıştım bir kutu. O iyi geldi bence. Bir gebenin günlüğü de satıyor onu da çok öneren varmış ama benim bi eczacı arkadaşım var ocean iyidir dedi ben o yüzden ordan devam :))

Oceanın iyi olduğunu bende duymuştum bende ondan alayım o zaman balık yiyemiyorum maalesef, bari omega 3 içeyim kokusu var mı

Oceanın iyi olduğunu bende duymuştum bende ondan alayım o zaman balık yiyemiyorum maalesef, bari omega 3 içeyim kokusu var mı
Canım hiç bir şeyi yok normal bildiğin hap gibi ben hiç bi zorluk yaşamadım. Sadece bir tık büyük ama ben yutuyorsam herkes yutar bence bi fe bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtlama masajı var adet bitince başlanıyor yumurtlama görene kadar yapılıyor. Ben onun da etkili olduğunu düşünüyorum. Bi de biz eşimle her akşam yarım saat yürüyüş yapıyoruz onun da etkisi olabilir :))

Anladım canım önerilerin için teşekkür ederim kullandığım folik asite devam ederim o zaman bi de ocean omega 3 alırım bakalım inşallah güzel sonuç elde ederim şu an adetimin 1.günü, hsg çektirmeyi planlıyorum bakalım güzel günlere

Canım reglin bitsin mutlaka yumurtlama masajı yap tamam mı ben o masajı yapınca ovü testinde çizgiler daha belirgin oluyor inşallah hamiş kalırızzzzz

Canım reglin bitsin mutlaka yumurtlama masajı yap tamam mı ben o masajı yapınca ovü testinde çizgiler daha belirgin oluyor inşallah hamiş kalırızzzzz
İnşallah kuzum teşekkürler. Ayy gerçekten mi ya mutlaka deneyeceğimm

Kullan kullan ya ben de elimde kalanları kullanacağım

Tüm işi ben mi yapayım sen de kobay ol senin üstünde deneriz testleri
Eveeet benim varlığım yeter sana kızz
Alt tarafı çiş yapcaz tamam kabul
Kız harbiden artık çoğu şeyi biz de biliyoruz biz de bi test çıkaralım bi de danışmanlık verelim harika olur bence
He vallaa yaparız kız neyimiz eksik
Kullan kullan ya ben de elimde kalanları kullanacağım
Aynen kuzum baktım şimdi 6 tane kalmış faydası olur mu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…