- 15 Mayıs 2022
- 3.615
- 2.968
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #19.601
Yapıyorum canım daha tam negatif olmadıBenim de agrim var kuzum kasiklarda. 10.gun bugün. Sen test yaptin mi? Negatife dondu mu testlerin
Hiç negatife dönmeden pozitif devam eder aminnnnnnYapıyorum canım daha tam negatif olmadı
Yok anam sizin eksiğiniz yok fazlanız varEveeet benim varlığım yeter sana kızz
Alt tarafı çiş yapcaz tamam kabul
He vallaa yaparız kız neyimiz eksik
Aynen kuzum baktım şimdi 6 tane kalmış faydası olur mu bakalım
Evet canım bugün hastaneye gittim durumu anlattm doktora beta aldı ama cikmamş hala daha 3 aylk evlisin vücudun alışacak bebek için diyor ..Kuzum sen dün test yapmıştın dımı negatifti
Acilden verdın kuzumEvet canım bugün hastaneye gittim durumu anlattm doktora beta aldı ama cikmamş hala daha 3 aylk evlisin vücudun alışacak bebek için diyor ..
Yaptım negatifti dünde yaotm sabah ilk odrarla da yaptım ikiside negatif doktora gittim bugün vücudun alışacak daha 3 aylk evlisin diyor .. beta aldı ama bugün yine daha cikamdi baktm daCanım ne yaptın yaptın mı test dünden beri yazamadım da sana
Özelde kadın dogum doktorum var onistedi indim acilden verdimAcilden verdın kuzum
Acilden verdın kuzum
Özelde kadın dogum doktorum var onistedi indim acilden verdimAcilden verdın kuzum
Anladım kuzum 2 saate falan çıkmış olurÖzelde kadın dogum doktorum var onistedi indim acilden verdim
Özelde kadın dogum doktorum var onistedi indim acilden verdim
2 saat oldu yaa vereli kanı 4 te verdimAnladım kuzum 2 saate falan çıkmış olur
Arayıp bi sor istersen canım hastaneyi2 saat oldu yaa vereli kanı 4 te verdim
Cıkar yaaa bekliyim bakalm biArayıp bi sor istersen canım hastaneyi
Sen bilirsin kuzumCıkar yaaa bekliyim bakalm bi
ÖVdün mü sövdün mü anlamadım şuanYok anam sizin eksiğiniz yok fazlanız var
Övdüm övdüm nerdesin yav canım sıkıldıÖVdün mü sövdün mü anlamadım şuan
Ben de senin gibiyim kuzum balık yiyemiyorum ben de möllers aldım bakalım bir haftadır içiyorumOceanın iyi olduğunu bende duymuştum bende ondan alayım o zamanbalık yiyemiyorum maalesef, bari omega 3 içeyim kokusu var mı
OY oyyy yerim seni yaaÖvdüm övdüm nerdesin yav canım sıkıldı
Geçmiş olsun balımOY oyyy yerim seni yaa
Migrenim tutuyor sanırım bebeğim ya sabahtan beri mahvetti beni adetim kesilmesin diye parol içmiştim dua etsem daha hayırlıydı diyerek arveles içtim şimdi inşallah fayda eder hemen tele çok bakamıyorum ama meraktan bırakamıyorum da
Amin inşallahHepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah kuzum benim, kasımda olacak inşallah
Sağol bebeğimmGeçmiş olsun balımAğrı kesiciler kesiyomu adetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?