💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Övdüm övdüm nerdesin yav canım sıkıldı
OY oyyy yerim seni yaa
Migrenim tutuyor sanırım bebeğim ya sabahtan beri mahvetti beni adetim kesilmesin diye parol içmiştim dua etsem daha hayırlıydı diyerek arveles içtim şimdi inşallah fayda eder hemen tele çok bakamıyorum ama meraktan bırakamıyorum da

Geçmiş olsun balım Ağrı kesiciler kesiyomu adetini

Merhaba bende yeni geldim ekim ayini degerlendiren anne adayi olarak. 5 6 aydir plansiz korunmuyorduk ama bu ay ilk defa gun asiri iliski seklinde degerlendirdik. Bu arada benim bazen ara kanamalarim oluyor sanirim yumurtlama kanamasi oyle tahmin ediyorum bu aya kadar bilmiyordum o yuzden o gunler kanama var diye bos geciyordu ama bu ay o gunleride degerlendirdik. Sat 9 ekim 19 ekimden beri gun asiri iliski oluyor 20 ekimde de yumurtlama kanamasi geldi. Bu ay cok heyecanliyim bakalim bat tarihi belli olmuyor dongu bazen 29 gun bazen 35 gun. Zaman nasil gececek adete kadar bilmem. Bu arada doktor kist vb birsey yok dedigi icin ara kanamalari yumurtlama kanamasi olarak dusundum. Ama cok sabirsizim birileriyle konusmaya ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…